Exclusieve DIY’s: Amber Scholl

Amber Scholl – Iedereen in de Youtuber scene kent haar. De 26-jarige schoonheid uit LA. Ze is niet alleen bekend om haar beauty en fashion content, maar ook om haar brede waaier aan exclusieve DIY’s voor een glamoureus huis. Ze brak door op YouTube met haar marmeren vloer tutorial in 2016. Daarna spaarde ze kosten noch moeite en verrijkte ze de YouTube-wereld met nog meer tutorials voor een luxueus interieur. We vatten de populairste DIY’s van Amber Scholl samen.

Trend: De Hollywood Spiegel

We kennen het allemaal: Je wilt een mooie foto maken van een nieuwe outfit en er daarbij goed uitzien. Vaak is het niet zo gemakkelijk om voor een grote spiegel een geschikte plaats te vinden die ook nog voldoende daglicht biedt. De oplossing is een Hollywood- of ijdelheidsspiegel, die omgeven is door gloeilampen voor een perfecte verlichting. Dankzij Amber Scholl weten we nu hoe we dat goedkoop kunnen doen, want de grote Hollywood-spiegels worden duur verkocht.

Hier is Amber Scholl’s doe-het-zelf versie:

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

DIY inloopkast

Een droom die we allemaal delen is om ‘s morgens onze inloopkast in te lopen, koffie in de hand, en onze kleren voor de komende dag uit te zoeken. Carrie Bradshaw uit Sex and the City zei het zo: ‘I like my money right where I can see it…. Hangt in mijn kast. Daar zijn we het helemaal mee eens, Carrie! Om deze droom waar te maken, helpt Amber Scholl ook hier een handje en heeft een mega tutorial gemaakt voor een inloopkast. Ruimte voor schoenen, jurken, juwelen en tassen.

De droomgarderobe van Amber Scholl:

Bont fauteuil voor uw huis

Het heeft zijn eigen hashtag op Instagram. De bont fauteuil staat geweldig in elk huis! De trend begon met het typische bontkussen of bontkleed dat iedereen waarschijnlijk thuis heeft liggen, maar een hele fauteuil ziet er natuurlijk veel beter uit en is ook gewoon praktischer! Het ziet er niet alleen uiterst chic uit, maar is ook comfortabel. Natuurlijk is zo’n fauteuil een kostbare aangelegenheid. Amber Scholl is meer dan geslaagd met haar DIY-versie.

Hier is de exclusieve bont fauteuil voor iedereen:

Marmeren vloer handleiding

Last but not least kunnen we u natuurlijk de beroemde Marmeren Vloer niet onthouden. Met meer dan 2 miljoen views, heeft het de top gehaald, en niet zonder reden! Het vervulde de wens van sommigen die zich niet onmiddellijk een gloednieuwe marmeren vloer konden veroorloven, of die daar in een huurflat geen recht op hebben. Een flat omtoveren in een paleis was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop!

Hier is de handleiding: