Pretty Little Liars ster Shay Mitchell: Los Angeles, landhuis & vriendje

Hoe woont Pretty Little Liars ster Shay Mitchell? De Canadese, die professioneel werkt als model en actrice, woont in Los Angeles met haar vriend en hun dochter. Shay woont precies vier jaar in haar herenhuis, dat in de loop der tijd vaak oningericht is gebleven. De actrice was nooit helemaal gelukkig met haar landhuis totdat Chad Wood, Shay’s beste vriend, haar hielp haar huis in te richten. Ontdek hier alles over het huis van de actrice en haar familie!

Shay Mitchell’s huis in Los Angeles

De 33-jarige actrice besloot vier jaar geleden haar intrek te nemen in een glamoureus huis uit 1920 aan de West Side van Los Angeles. Het pand staat bekend om zijn mediterrane stijl, gekenmerkt door ronde ingangen, gekleurde tegels en open ruimtes. Shay’s doel was om het huis precies naar haar smaak in te richten: gezellig en uniek. Maar niet alleen zij, maar ook partner Matte Babel en dochter Atlas delen de Spaans geïnspireerde villa. De actrice werkte samen met talrijke binnenhuisarchitecten om haar droomhuis te realiseren. Maar geen van hen kon Shay zo overtuigen als haar vriend en stylist Chad Wood, die bijpassende meubelstukken voor haar regelde. Hij kende Shay’s smaak en dat ze een zwak had voor oude meubels. De 30-jarige heeft een bijzonder oog voor decoreren en bezocht allerlei vintagewinkels om de villa van de Canadees perfect te maken. Haar liefde voor reizen, evenals vele bestaande meubelstukken, moesten in het ontwerp van het huis worden verwerkt.

“Toen ik eenmaal binnen was, werd ik verliefd.”

Shay Mitchell onthulde aan Architectural Digest.

Chad Wood: Vriend, Architect & Stylist

Chad Wood is niet alleen bekend als stylist. Hij is ook beroemd om zijn talent als binnenhuisarchitect, dat hij bewees in het huis van Shay Mitchell. Voor de actrice is Chad ook haar beste vriend, stylist, bloemist, schilder en hij helpt de brunette zelfs als kok. Hij zocht tal van decoratieve voorwerpen en meubels voor haar uit. Daaronder een oude boomstronk die dienst doet als bijzettafel, ronde houten lampen en een donkergroene fluwelen sofa. De ontwerper maakte bijna al zijn vondsten in de LA Pop Up Home Store. Dit is een vintage boetiek voor meubels, van gouden kandelaars tot gigantische houten kasten.

FIV | Magazine

New Issue! #26 with San Diego Pooth - Newcomer now in Tampa / USA FIV Magazine: All Covers

Hier zie je de locatie van Shay’s huis:

Kenmerken van het huis

Het herenhuis van de Pretty Little Liars-actrice bestaat uit een grote inkomhal, een keuken, een eetkamer, twee woonkamers, een ruimte voor haar eigen kleine bar, haar slaapkamer en die van haar dochter, verschillende badkamers en een gezellige buitenruimte met onder meer een zwembad. Een ander hoogtepunt van het huis: de talrijke kleine balkons die de binnenkant van het pand omzomen. Al deze kamers hebben een Marokkaanse of Spaanse flair, wat Shay erg leuk vindt. Het geeft haar hele huis een knus en huiselijk gevoel. Het karakter van het huis zit boordevol uniciteit, iets waar de Canadees meer dan gewoon trots op is. Tot de geboorte van haar dochter werd het huis vaak herschikt en heringericht: De toen donkerrode houten vloer werd gebleekt, de open haard wit geschilderd. Nu druppelen er vaak nieuwe decoratieve items binnen, maar de basis van het huis is gepoetst! Perfecte timing, toch?

Geïnteresseerd in Shay Mitchell’s huis? Bekijk dan haar Huis Tour hier:

Huisbezoek: Een rondleiding door Shay’s landgoed

Bij de ingang springt de enorme kroonluchter meteen in het oog. Het heeft in totaal 450 kilo kristallen en troont in het midden van de kamer. Hoge groene planten omzomen de ruimte en het hoge plafond en de gewelfde ingangen geven de entreeruimte de rust. Turquoise tegels op de trap benadrukken de Marokkaanse flair van het huis. Witgeverfde muren en gouden deurknoppen completeren het ontwerp. Shay heeft de kroonluchter waarschijnlijk al een tijdje in bezit, maar wist nooit hoe ze hem goed moest ophangen. Nu heeft het zijn plaats hier gevonden. We gaan verder naar de woonkamer van de actrice, waarvan ze er twee bezit!

De woonkamer

Shay’s woonkamers hebben één ding gemeen: ze zijn allebei uniek. Terwijl de ene neigt naar donkere kleuren, schittert de andere in lichte tinten. Sexy en gezellig: Shay Mitchell bewijst dat dit mogelijk is. Grijs geschilderde muren, hoge boekenplanken en een donkergroene fluwelen sofa vormen het middelpunt van deze kamer. Opnieuw kenmerkend zijn de ronde ingangen en de hoge plafonds, die ook deze kamer een mediterrane stijl geven. De op kleur gesorteerde boeken op de afzonderlijke planken geven de woonkamer een zekere orde, hoewel het er tegelijkertijd een beetje rommelig uitziet. In Shay’s kamer zijn veel gezellige woonaccessoires te vinden, waaronder kleurrijke sierkussens, talrijke kandelaars en kleine plantjes. Ondertussen wordt haar andere leefruimte gekenmerkt door een frisse, heldere look met gouden details. Verschillende vintage stukken hebben hun plaats gevonden in deze kamer, zoals een gigantische marmeren tafel of een lamp die Shay uit Marokko heeft weten te bemachtigen.

De keuken

De keuken van Shay Mitchell straalt geborgenheid uit: betegelde muren, donkerbruine houten meubels en veel lampen vullen de ruimte. Een kookeiland en een enorme koelkast zijn essentieel voor de 33-jarige. Alles was verfijnd met gouden details en weer veel kleine plantjes.

“Ik herinner me dat de agent me een link stuurde, en ik realiseerde me dat de keuken dezelfde was die ik jaren eerder had opgeslagen”,

vertelde ze. Nadat haar makelaar haar een paar foto’s van haar huidige huis had laten zien, realiseerde Shay zich dat het de droomkeuken had die ze enige tijd geleden op haar prikbord had gezet. Dit was een teken voor de brunette om dit huis te kiezen. Hoewel zij sommige delen van de keukeninrichting heeft bijgewerkt, heeft zij het karakter dat het in het begin had, niet verloren. Deze kamer heeft ook veel ramen, waardoor de keuken meteen veel groter lijkt.

De slaapkamer

De slaapkamer van Shay en partner Mate is anders dan de andere kamers. Hier besloten de twee om het eenvoudig te houden. Zo deed men het zonder veel decoratie, zodat de afzonderlijke voorwerpen van de kamer beter tot hun recht komen, zoals het enorme boxspringbed. Een gouden spiegel trekt de aandacht, evenals het bijzetbed van de kleine Altlas, dat een must is voor het gezin. Ook hier mogen een paar planten niet ontbreken om de kamer meer harmonie te geven. Lichtbeige geschilderde muren en een groot tapijt voor het bed ronden het ontwerp af.

De kamer van hun dochter lijkt op de slaapkamer van Shay en Mate. De in oudroze geschilderde muren maken de kamer heel gezellig. De actrice is meer dan enthousiast over de leeshoek op het balkon en de fotowand boven het bed van Atlas. Foto’s van de vakanties van haar en Mate samen zijn bedoeld om de kamer persoonlijker te maken.

De buitenruimte

Palmbomen, grote bomen en een groen gazon nodigen uit om veel tijd in Shay’s tuin door te brengen. De kleurrijke tegels op het zwembad en de muren trekken ook zeker de aandacht.

“Ik gebruik mijn buitenruimte niet zo veel als ik zou willen”,

Shay gaf toe. Maar nu ze geïnvesteerd heeft in een pizzaoven voor buiten, hoopt ze daar binnenkort meer tijd door te brengen. Want waarom niet? Een buitenzwembad omzoomd met fonteinen en verschillende comfortabele ligstoelen op het gazon nodigen u zeker uit om te ontspannen!

De actrice heeft zeker een unieke smaak! Shay is niet alleen blij met haar huis, maar ook met haar familie.

https://www.instagram.com/p/CAETEOwHAFq/?utm_source=ig_web_copy_link