Youtuber zoals BibisBeautyPalace in mode, schoonheid en komedie

Wie kent haar niet? Ze is een van de beroemdste Youtubers in de wereld! Bibi’s Beauty Palace begon op 2 december 2012 met haar YouTube-video’s. In het begin was het allemaal heel klein, maar de kijkers waren enthousiast en het werden er steeds meer. Vandaag de dag heeft Bibi meer dan 4,5 miljoen enthousiaste abonnees. Op haar kanaal laat ze van alles zien, van beauty en mode tot comedy video’s en challenges. Haar 10 soorten video’s over broers en zussen of koppels zijn ook bijzonder populair, net als verschillende grappen. Bibi neemt de kijkers ook mee op haar reizen over de hele wereld. Ze publiceert haar video’s elke donderdag om 14 uur en elke zondag om 11 uur. Inmiddels schiet ze niet meer alleen video’s voor Youtube, maar speelt ze ook een grote rol in bioscoopfilms en commercials. Zij heeft haar eigen merk “Bilou” , dat doucheschuim in verschillende geuren produceert en door alle meisjes wordt gekocht en gevierd. Vooral jonge meisjes houden van Bibi en haar video’s.

Youtubers zoals BibisBeautyPalace, die alles te maken hebben met schoonheid, mode en lifestyle.

XLaeta gaat openlijk in op problemen van meisjes geeft ze tips

De 21-jarige Julia Maria is een beauty en lifestyle vlogger. Ze publiceert haar video’s op maandag of dinsdag en vrijdag om 14.00 uur. Het bijzondere aan haar kanaal zijn de meiden montages waar ze speciale tips en hacks heeft voor typische meiden problemen. Ze inspireert ook vaak jonge meisjes met haar DIY’s en tutorials.

Julia Beautx maakt humoristische video’s en maakt haar kijkers aan het lachen

Julia is 18 jaar oud en vermaakt al meer dan 1 miljoen abonnees met haar video’s. De video’s gaan over schoonheid, lifestyle en komedie. Ze bakt de grootste pizza ter wereld, test de coolste eenhoornproducten van Amazon en toont haar lifehacks voor de ochtendroutine. Ze is een leuke meid met gekke video-ideeën die het bekijken waard zijn.

DominoKati inspireert meisjes met de nieuwste kapseltrends

Kati concentreert zich op haar passie op haar YouTube-kanaal: kapsels. Ze geeft tips, toont suggesties en test producten voor haar kijkers. Haar video’s gaan niet alleen over kapsels, maar ook over beauty, mode, lifestyle en alles wat een meisjeshart begeert.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Kim Lianne is een energieke Youtuber en DJ

Kim is niet alleen een Youtuber, maar ook een DJ. Met haar energie, zijn al haar video’s direct leuk. Ze test gekke hacks, toont haar beautyroutine en neemt haar kijkers mee op reis. Haar video’s maken kijkers aan het lachen.

Wat is haar echte naam?

Bibi’s echte naam is Bianca Heinicke.

Hoe lang is ze al samen met haar vriend?

Julian en Bibi zijn al 8 jaar een stel. Ze kregen elkaar op 1 maart 2009 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ze ontmoetten elkaar in de vijfde klas.

Wat is de naam van haar vriend?

De naam van haar vriend is Julian Claßen. Hij heeft ook een YouTube-kanaal dat nu door meer dan 3 miljoen mensen wordt gevolgd.

Klik hier voor zijn verslag:

www.youtube.com/user/juliencotv

Heeft ze broers of zussen?

Bibi heeft een zusje, Nadine.

Waar woonde ze in haar jeugd?

Zij is geboren in Keulen en heeft daar haar jeugd doorgebracht.

Hoe noemt ze haar fans?

Hun fans worden liefkozend Bibinators genoemd.

Wanneer zijn hun videodagen en hoe laat?

Elke donderdag om 14.00 uur en elke zondag om 11.00 uur, publiceert Bibi haar video’s.

Hoe oud is ze en wanneer is haar verjaardag?

Bibi is geboren op 6 februari 1993 en is nu 24 jaar oud.