Trendguide – Een leren rok op de juiste manier combineren: Shirt, patches & Louis Vuitton koppeling

Hallo mijn lieverds! Vandaag gaat het allemaal over leren rokken. In mijn vorige column vertelde ik u al kort over mijn nieuwe sieraad, maar nu heb ik mijn liefde voor de stukken definitief ontwikkeld en heb ik er meteen nog een gekocht. Vroeger dacht ik dat het geen goed idee was om in de zomer leren rokken te dragen, omdat het materiaal erom bekend staat dat het je erg warm houdt, vooral onder de felle zomerzon. Maar toen ik het in werkelijkheid uittestte, ontdekte ik dat het niet zo erg was als ik had gevreesd. Sindsdien draag ik de rokjes super graag en combineer ik ze met weer en wind. Ik heb hier 3 mogelijke combinaties voor u samengesteld, waarmee u het it-stuk super kunt dragen.

Blauwe leren rok als blikvanger – combineer zomeroutfit

Mijn blauwe leren rok is van Zara. Ik kocht het vorig jaar, maar eerst dacht ik dat het een miskoop was. Dit jaar heb ik het herontdekt en nu draag ik het graag. In de eerste look combineerde ik het met een wit t-shirt met patches, een Louis Vuitton clutch en een Kapten & Son horloge. Het is een meer casual look, maar het ziet er nog steeds geweldig uit en is perfect voor milde zomeravonden.

De tweede look met de leren rok droeg ik op een reis naar Luxenburg. Het waaide die dag erg hard en was dus wat koeler, vandaar dat ik de rok combineerde met een top met lange mouwen. Ik had ook mijn Fashion Drug tas bij me en sandalen. De look is heel eenvoudig, maar ik vind hem toch heel mooi, want hij was perfect voor een gezellige dag in de stad.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Leren rok – rockend en elegant

Ik heb dit sieraad van NA-KD al genoemd in mijn vorige column. Desondanks past het zo goed bij het thema dat ik het hier nog eens wil laten zien. Het is erg rotsachtig vanwege de twee gordels. Toch kunt u het heel elegant combineren, bijvoorbeeld met een blouse, elegante pumps of een clutch. Aan de andere kant is het ook een geweldig it-stuk in een outfit gecombineerd met basics. Het beste eraan is dat het, hoewel het strak zit en er niet gezellig uitziet, supercomfortabel is en niet te warm om in de zomer buiten te dragen.

Ik hoop dat ik jullie met dit blogje over mijn nieuwe lievelingsstuk een beetje kan inspireren en dat ik jullie een paar mooie combinaties voor leren rokken kan laten zien. Tot dan, een fijne week en geniet van het zonnige weer. Wil je meer van me zien en lezen? Kijk eens op mijn blog.

Je Iva ❤