Esprit Video’s: Over jou, Sport, Opening Ceremony & Co.

Esprit Video’s-Esprit staat bekend om zijn stijlvolle en betaalbare dames-, heren- en kinderkleding. Maar Esprit is zoveel meer dan dat, want naast alledaagse kleding omvathet merk ook sportkleding en woonaccessoireszoals tapijten en dekens . Hier kunt u de nieuwste campagnes zien en ook de geweldige modeshow About You.

Modeshows: Over u en partnerdagen

De collecties van Esprit zijn ook op de catwalk te bewonderen, bijvoorbeeld tijdens de About You Fashion Week. In 2019 heeft Esprit zelfs een eigen modeshow georganiseerd in samenwerking met A&A Qualitainment GbmbH.

Modeshow: Over jou

De modeshow van About You heeft dit jaar als thema “Freedom of Identity” en toont moderne kleding die niet beantwoordt aan stereotiepe gendernormen. De boodschap achter de show is dat iedereen moet dragen wat hij wil en wat bij zijn persoonlijkheid past. Esprit is een van de vele merken die hun collectie op de show presenteren. Bekijk nu de prachtige show, geopend door Heidi Klum’s modeldochter Leni Klum.

Modeshow: Partnerdagen

De modellen stralen als ze over de catwalk lopen, iets wat je niet gewend bent te zien in een modeshow. Bijzonder is ook dat op de catwalk meerdere modellen tegelijk te zien zijn, die soms dansachtige bewegingen maken. Dit laat heel goed zien dat Esprit staat voor lichtheid. Het concept van de modeshow is misschien atypisch, maar het past heel goed bij de geest van Esprit.

Reclames: “Reimagine Life” en “Reconnect

Net als veel andere modemerken wil Esprit milieuvriendelijker en duurzamer worden. Zo is 40% van hun materialen al afkomstig uit duurzame bronnen en wil Esprit ook zo klimaatneutraal mogelijk zijn bij het verzenden van stukken via de online shop. De milieubewuste geest van het merk komt ook tot uiting in zijn nieuwste reclamespots.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Campagne: “Voor de vreugde van positief leven”.

De sterren zijn de Spaanse acteur en model Andrés Velencoso en het Duitse model Anna Schürrle. Andrés Velencoso stond voor de camera samen met zangeres Jennifer Lopez voor een Louis Vuitton campagne in 2003. In deze video tonen hij en Anna Schürrle zich stralend en in een goed humeur op het strand terwijl ze de duurzame collectie dragen. “Waardeer alles wat je een goed gevoel geeft. Van de kleren die je draagt tot de manier waarop je je leven leidt,” zegt de video. Een geweldige verklaring.

“Reconnect”: “Let’s Reconnect & Feel The Nature”

De najaarscollectie is geïnspireerd op Esprits liefde voor de natuur, met als doel innovatie en comfort te combineren, evenals duurzaamheid en stijl. Dit is precies wat in deze reclamespot zeer goed tot uiting komt. “Laten we vreugde vinden in de natuur om ons heen”, staat er, en de modellen in de video brengen precies die boodschap. Ze genieten van de zonnestralen terwijl ze in de weide liggen en van het frisse herfstbriesje terwijl ze schommelen. De gezellige collectie van Esprit nodigt ook gewoon uit tot een mooie herfstwandeling.

Sportkleding: Esprit Sport

Esprit ontwerpt ook geweldige sportkleding. De volgende reclamespot voor de nieuwe Esprit Sport-collectie toont vele jonge vrouwen met verschillende huidskleuren en lichaamstypes die aan het sporten zijn. Ze hebben gewoon plezier samen terwijl ze verschillende sporten uitproberen, waaronder basketbal en touwtje springen. Esprit staat voor vrijheid en het goede gevoel dat iedereen kan dragen wat hij wil. Esprit laat vrouwen van over de hele wereld zich goed voelen.

Woonaccessoires: Esprit Home

Naast kleding en accessoires heeft Esprit ook een eigen “Home”-lijn, die woningtextiel, meubels, lampen en behang verkoopt. Dus Esprit kan alle belangrijke gebieden van het leven bestrijken. Je voelt je overal goed in Esprit. Hier kunt u de lenteachtige Esprit Home-campagne “Romantic Botanics” bekijken. Voor het ontwerp van het behang zijn pastelkleuren en delicate tinten gebruikt, zoals wit, lichtblauw en zalmroze. De bloemmotieven waarmee de collectie is versierd, zijn al even delicaat.

Samenwerking: Esprit x OC

Esprit heeft al verschillende keren samengewerkt met het Amerikaanse merk “Opening Ceremony” en een collectie ontworpen. Net zoals Esprit aandacht besteedt aan duurzaamheid, houdt Opening Ceremony zich bezig met wereldwijde problemen. De collectie toont de wilde en jonge kant van Esprit. Luipaardprints en wilde ruitpatronen sieren de afzonderlijke stukken alsof ze van de jaren 80 en 90 naar onze tijd zijn getransporteerd. “Dit is Esprit by Opening Ceremony dat naar de universiteit gaat,” beschrijft ontwerper Humberto Leon de samenwerking.

https://www.youtube.com/watch?v=yhNTnr_0ZWs

Merken zoals Esprit: Calvin Klein & Guess

Hier hebben wij een lijst van soortgelijke merken samengesteld of u kunt een kijkje nemen in onze lijst van modemerken waar u alle grote labels in één oogopslag kunt zien.

Calvin Klein Videos: Parfum, Jeans, Kendall Jenner, Justin Bieber & Co.

Het Amerikaanse merk Calvin Klein is waarschijnlijk het meest bekend om drie dingen in de eerste plaats: Ondergoed, jeans en parfums. Calvin Klein is al een wereldwijd fenomeen sinds de jeanscampagne uit de jaren 80, waarvoor fotograaf Richard Avedon de toen minderjarige Brooke Shields fotografeerde. Talloze modellen en acteurs hebben met het merk gewerkt. Daaronder zijn modellen en zangers als Kate Moss, Mark Wahlberg, Justin Bieber en Kendall Jenner. In dit artikel krijgt u een overzicht van de populairste en bekendste commercials en video’s en ziet u clips van backstage bij de opnamen.

Guess Videos: Jeans, Hailey Bieber, Jennifer Lopez & Co.

Guess is een Amerikaans bedrijf dat in 1981 is opgericht door de broers Maurice en Paul Marciano. Het modemerk is vooral bekend om zijn jeans, horloges en andere accessoires zoals zonnebrillen en handtassen. Veel bekende sterren hebben al in een Guess campagne gestaan, waaronder Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Gigi Hadid, en Claudia Schiffer. In dit artikel ziet u de nieuwste reclamespots en komt u te weten wat Guess tot zo’n succesvol bedrijf maakt.

Meer modemerken: XXL-lijst

Ben je enthousiast over Esprit en wil je meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze XXL-gids en maak kennis met ‘s werelds beste modemerken.

De populaire Burberry trenchcoat. De beroemde kleine zwarte jurk. Het klassieke Chanel pak of de ondeugende slip dress van Calvin Klein. Wie kent ze niet? Met hun extravagante ontwerpen en innovatieve stoffen doen ‘s werelds grote modemerken bij elke collectie het hart van menig modeliefhebber sneller kloppen. Wil je weten wie een van de grootste modelabels ter wereld is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij van FIV Magazine hebben ‘s werelds beste modemerken hier op een rijtje gezet – zodat ook jij de ultieme mode-expert kunt worden.