Trend Guide – Rode tassen en hoe ze te combineren

Als je trendy wilt zijn, draag dan rood. Dit jaar is de felle kleur overal te zien – bij beroemdheden, bloggers en op straat. De opvallende kleur is geschikt geworden voor dagelijks gebruik en integreert zich in onze garderobes. Maar hoe stijl je zo’n felle kleur en wat past er echt bij?

Rood, Rood, Rood, – de trendkleur van het jaar

De kleur rood is dit jaar op zijn hoogtepunt geweest en is aan het eind van het jaar nog steeds erg in. Of het nu tassen, schoenen, truien, jassen of broeken zijn. De kleur is overal en iedereen draagt hem. Zo’n felle kleur is gewaagd en niet iedereen durft die te dragen, want combineren is niet altijd gemakkelijk. Ik ga jullie 2 verschillende stijlen laten zien met tassen in deze trendy kleur!

Look 1 – Elegant met blikvanger

Het ontwerp van de tas is vrij elegant en eenvoudig (afgezien van de kleur). Ik vind dat je subtiele tinten moet combineren met een felle kleur en je niet van top tot teen moet kleden als een bonte kanarie. Mijn keuze is dus beige, wit en zwart.

Vanwege het koude seizoen, stijl ik mijn eerste rode tas met een warme trui en een jas. Truien zijn de basic in de winter en kunnen bij bijna alles gedragen worden. De beige kleur en de col maken het elegant. Ik combineer hem met een witte jas waarvan de snit de trui perfect aanvult.

Een eenvoudige zwarte broek en laarzen maken de look compleet. Ondanks de felle kleur is de outfit geschikt om elke dag te dragen, zelfs voor naar kantoor of de universiteit.

Look 2 – à la Parisienne

De zwarte en witte horizontale strepen zijn een klassiek Parijse vrouwentraditie. Ik draag dit als een trui met trompetmouwen. Mijn rode tas is nogal sportief, maar vult de anders zo elegante look perfect aan als it-piece.

Ook hier heb ik slechts subtiele kleuren gekozen om de outfit niet te rommelig te laten lijken. Ik combineerde het met een zwarte broek en elegante laarzen om de outfit af te maken.

Deze outfit is ook perfect om elke dag te dragen en kan worden aangevuld met een jas bij winderig weer.

Ik hoop dat je mijn twee looks leuk vond en dat ik je heb kunnen inspireren om je eigen geweldige looks met de trendkleur rood te creëren. Als je vragen of opmerkingen hebt, schrijf ze dan gerust in de comments!

Je Iva ❤

Tassen: Meer over Michael Kors, Gucci & Co. op FIV