Mime et moi – Chic & praktisch, schoenen met verwisselbare hak

Drie stichters, één idee. Schoenen met verwisselbare hakken voor elke situatie. Ontspannen met een platte hak door het dagelijks leven, met stiletto’s naar kantoor en met chique, sexy hoge hakken naar het dakfeest ‘s avonds. De schoencreaties van Mime et moi zijn super praktisch! Nadat onze redacteur zelf een paar Black Velours had besteld, wilden wij meer te weten komen over de drie oprichters!

Mime et moi Campagne Opname 2016

Platte hak, naaldhak, hoge hak – De oprichters achter Mime et moi

FIV: Drie mannen – één idee. Schoenen met verwisselbare hakken. Hoe ben je op je bedrijfsidee gekomen?

Het idee ontstond toen we op een avond met onze vrienden na een feestje naar huis liepen. Hun voeten deden pijn en ze zeiden dat we een schoen moesten uitvinden die hoog en plat gedragen kon worden. Daarna gingen we aan het werk.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Hoeveel schoenmodellen heeft u in uw gamma?

Momenteel bieden wij ons model No. 1 aan in acht verschillende kleuren. Bovendien zijn er 5 verschillende hakstijlen in vele verschillende kleuren. Dus er moet voor elk wat wils zijn. Aan het eind van het jaar zijn meer modellen in de maak, die weer exclusief in onze online winkel verkrijgbaar zullen zijn.

FIV: Wat is voor u bijzonder belangrijk bij de productie van uw schoenen?

Elke stap in de toeleveringsketen bij de productie van onze schoenen is erg belangrijk voor ons. Wij hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd en werken zeer nauw met hen samen. Onze speciale schoen is een grote uitdaging geweest, niet alleen voor ons, maar ook voor onze partners. Kortom, luxe is de aandacht voor detail.

FIV: Waar kan je je schoenencollecties kopen?

Onze schoenen kunnen alleen worden gekocht op onze eigen website www.mimemoi.com.

FIV: Welke schoen is je bestseller tot nu toe?

Vanaf vandaag zijn onze No.1 Black en No.1 Black&Nude zeer goed verkocht. Maar wij zijn over de hele linie tevreden en zijn nu al benieuwd welk model de bestseller van de nieuwe collectie zal worden.

mime-et-moi-schuhe-highheels-interview-model-tuerrahmen-wohnung-rock

Alles nieuw! Mode is onderhevig aan voortdurende verandering

FIV: Is de modewereld vanuit uw standpunt de laatste jaren veranderd?

Wat vindt u van deze verandering? – Wij denken dat de modewereld is veranderd. Wij zien gemak als een trend, vrouwen hechten belang aan het dragen van mooie kleren, maar ze moeten ook functioneel zijn. Bovendien zien we een sterke tendens tot individualisering, iedereen hecht er belang aan dat het merk en de stijl bij zijn persoon passen en zijn persoonlijkheid benadrukken. Wij hebben ook gemerkt dat mensen steeds meer geïnteresseerd zijn in producten die met aandacht voor detail zijn gemaakt, merken die een verhaal kunnen vertellen en die de juiste prijs-prestatieverhouding hebben.

FIV: Hoe ziet u de stijl van de Duitse vrouwen? Ontbreekt er hier iets?

Het is erg moeilijk om te generaliseren. Natuurlijk zijn er kleurrijkere en flitsender landen dan Duitsland. Maar Duitse vrouwen hoeven zich internationaal niet te verstoppen. Er zijn genoeg Duitse vrouwen met een goed gevoel voor stijl en goede smaak. In het algemeen kan misschien worden gezegd dat Duitse vrouwen modegericht zijn en belang hechten aan duidelijke, mooie snitten en ontwerpen.

FIV: Je bent actief en succesvol op verschillende social media kanalen, zoals Facebook. Hoe belangrijk zijn volgens jou goed onderhouden social media-kanalen in de modewereld van vandaag?

Naar onze mening zijn sociale media essentieel voor een modemerk. Het is een belangrijk contactpunt voor het merk naar de buitenwereld toe. Dit is waar we de dialoog aangaan met onze gemeenschap, dit is waar het merk over zichzelf praat, dit is waar het merk kan worden ervaren. Het merk kan met de mogelijkheden van sociale media heel goed worden gevisualiseerd en een eigen lifestylewereld creëren.

mime-et-moi-schuhe-highheels-interview-designer-trend-neu-absatz-austauschbar

Wie draagt je schoenen het best?

FIV: Heeft u een specifieke doelgroep die u wilt aanspreken met uw praktische en tegelijkertijd chique schoenen?

Onze doelgroep bestaat uit vrouwen uit zeer uiteenlopende leeftijds- en beroepsgroepen. Onze kopers zijn onder andere: Studenten die van ons design houden en onze schoenen de perfecte metgezel vinden voor goede feesten. Jonge, modebewuste vrouwen “on the job” en moeders die er ook in het dagelijkse leven goed uit willen zien en onze schoenen als een stijlvol accessoire weten te waarderen. Last but not least, onze powervrouwen van alle leeftijden die al vele schoenen in hun leven hebben gedragen. Hier overtuigen we met mooi design, functionaliteit en kwaliteit.

FIV: Wat zijn uw doelen voor de komende jaren?

Vrouwen gelukkig maken!

Hartelijk dank voor uw tijd!

Mime et moi – Naaldhak, hoge hak of helemaal relaxed met een platte hak

mime-et-moi-schuhe-highheels-interview-model-bett-sexy-schwarze-schuhe mime-et-moi-schuhe-highheels-interview-model-tuerrahmen-wohnung-rock-steht-schoene-frau-blond

Gun Metal Rose Variatie – De schoen in detail

mime-et-moi-schuhe-highheels-gun-metal-rose-stiletto-high-paar mime-et-moi-schuhe-highheels-gun-metal-rose-stiletto-high mime-et-moi-schuhe-highheels-gun-metal-rose-flach

De perfecte schoen of de perfecte hak voor elke situatie

mime-et-moi-schuhe-highheels-absatz-uebersicht