Michael Kors Zonnebrillen: Top 5 – Gstaad, Andora, Chelsea & Co.

Vrouwen kunnen ook in de zomer het perfecte uitzicht krijgen met exclusieve en elegante zonnebrillen van Michael. De New Yorkse ontwerper maakt indruk met een modern en stijlvol ontwerp voor tijdloze elegantie. Voor een stijlvolle zomerlook is een accessoire als een Michael Kors-bril onmisbaar bij een schattig zomerjurkje of een cool jump suit. Michael Kors biedt een breed scala aan producten in het segment dameszonnebrillen, verschillende stijlen en kleuren zijn vertegenwoordigd en voor elke vrouw is de juiste zonnebril beschikbaar. Hier volgt een Top 5 van de populaire Amerikaanse designer zonnebrillen. Meer artikelen in de blog: Luxe.

Michael Kors zonnebril: Klassiekers geherinterpreteerd

Foto: Instagram / www.instagram.com/michaelkors

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Top 5 Michael Kors Zonnebril Modellen

MK 2009 Gstaad zonnebril, Havana stijl, Gradient glazen

De Michael Kors MK 2009 Gstaad maakt indruk met een typische Havana-stijl. Het frame is gemaakt van stevig kunststof in een hoornen look. De glazen monturen zijn aan de onderzijde vloeiend afgerond en de kleur van de glazen is gradiënt, wat zorgt voor optimaal zicht in alle lichtomstandigheden. De metalen veren met gouden elementen stralen een moderne verfijning uit en maken het totaalbeeld van deze stijlvolle zonnebril compleet. De lenzen zijn van zeer hoge kwaliteit en overtuigen door een hoge UV-bescherming. Een stijlvolle zomer metgezel van hoge kwaliteit. De prijs van dit Michael Kors model is 225 euro.

MK 2008 Andorra zonnebril, vlindervorm, Gradient glazen

De Michael Kors MK 2008 Andorra is gemaakt van een interessante mix van stevige materialen, zoals kunststof en metaal. Een elegant ontwerp in de klassieke vlinderlook. Het montuur van de bril is gemaakt van zwart kunststof, met zilverkleurige metalen elementen op de slapen, die zijn afgezet met glinsterende steentjes voor een hoog niveau van exclusiviteit. Geweldige blikvangers die perfect worden afgezet door een eenvoudig Michael Kors opschrift. Het kleurverloop van de grijze glazen zorgt voor een bijzondere look. Met deze zonnebril straalt de drager vol elegantie. De prijs van de glazen is 240,00 euro.

De Michael Kors MK 5004 Chelsea Zonnebril, Rose Goud Roze, Piloten Stijl

De Michael Kors MK 5004 Chelsea straalt absolute harmonie uit. Het montuur is uitgevoerd in een edele roségouden kleur met bijpassende poederkleurige glazen voor een pure kleurencombinatie. Het ontwerp van de MK Chelsea werd gecreëerd met de klassieke pilotenbril in gedachten en maakt indruk met de druppelvormige glazen in pilotenstijl en de dubbele brug, die ook schittert in dezelfde kleur als het montuur. Een tijdloze en sportieve elegantie voor een schitterende verschijning. De MK Chelsea is verkrijgbaar vanaf 135,00 euro.

Michael Kors MK 2006 Taormina zonnebril, Gradient glazen, metalen inzetstukken

De Michaeel Kors MK 2006 Taormina zonnebril is een absolute must-have voor de zomer. De stijl is karakteristiek en buitengewoon. Het klassieke vlindermotief is door de randen zeer interessant en een blikvanger, zowel op het strand als in de stad. Zonnebrillen met een eigen karakter, voor sterke vrouwen met een groot gevoel voor stijl. De glazen zijn, typisch voor Michael Kors, gradiënt en vallen op door de zwarte tint. De slapen van dit model zijn volledig gemaakt van zilverkleurig lichtmetaal en dragen bij tot de moderniteit van de bril. De rest van het frame schittert in zwart kristal. De UV-bescherming is optimaal met UV400. De prijs van deze buitengewone zonnebril is 225,00 euro.

De Michael Kors MK 6007 Tahiti Zonnebril Retro Ontwerp, Lichtbruin-Bruin

De Michael Kors MK 6007 Tahiti zonnebril in retro-design polariseert met zijn grote, ronde glazen. Een expressief ontwerp met boeiende elementen. De glazen zijn uniform vormgegeven in een eenvoudig retro-design. Het montuur is uitgevoerd in een lichte, glanzende bruintint, die zeer harmonieus oogt in combinatie met de iets donkerder, bruin verlopende glazen. Kleine metalen elementen versterken de exclusiviteit van het totaalbeeld van de bril en doen hem schitteren in een warme tint. Dit model van Michael Kors kost 175,00 en bevindt zich daarmee in het midden van de hoogste klasse van hoogwaardige designerbrillen.

Michael Kors straalt tijdloze stijl uit

Michael Kors zonnebrillen stralen een zeker gevoel voor stijl uit met een gemoderniseerde flair van vervlogen tijden en zelfvertrouwen. Er is een model voor elke smaak, van sportief tot elegant tot creatief – er zijn geen grenzen aan de zomerse fantasie.

Meer artikelen in de blog: Luxe.