Calvin Klein Videos: Parfum, Jeans, Ondergoed, Kendall Jenner, Justin Bieber & Co.

Calvin Klein Videos – Het Amerikaanse merk Calvin Klein is waarschijnlijk het meest bekend om drie dingen in de eerste plaats: Ondergoed, jeans en parfums. Calvin Klein is al een wereldwijd fenomeen sinds de jeanscampagne uit de jaren 80, waarvoor fotograaf Richard Avedon de toen minderjarige Brooke Shields fotografeerde. Talloze modellen en acteurs hebben met het merk gewerkt. Daaronder zijn modellen en zangers als Kate Moss, Mark Wahlberg, Justin Bieber en Kendall Jenner. In dit artikel krijgt u een overzicht van de populairste en bekendste commercials en video’s en ziet u clips van backstage bij de opnamen.

Herfstcampagne: De taal van Calvin Klein

Overeenkomstig de titel “De taal van Calvin Klein”, draait de herfstcampagne om gevoelens, taal en poëzie. Verschillende bekende gezichten, waaronder model Kaia Gerber en zangeres Jennie Kim, delen gedichten, dagdromen, innerlijke monologen en meer tijdens de presentatie van de nieuwste collectie. Leer meer over mijmering en illusie in de video’s hieronder.

Commercial: Jennie Kim van Blackpink

Jennie Kim, zangeres van de Koreaanse meidengroep “Blackpink”, draagt haar dagelijkse ochtendroutine voor in de vorm van een kort, eenvoudig gedicht. Haar outfit is al even eenvoudig, bestaande uit een losse jeans, sneakers en Calvin Klein ondergoed. Op deze manier laat de commercial zien dat het modemerk gewoon staat voor comfort en minimalisme. Je hebt niet veel nodig om de dag goed te beginnen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Commercial: Dromen met Dominic Fike

De Amerikaanse muzikant Dominic Fike neemt ons mee op een dromerige fietstocht op een zonnige dag. Hij is luchtig gekleed, want hij draagt alleen Calvin Klein sokken en ondergoed, wat ons dat veilige en goede gevoel moet geven als je Calvin Klein draagt. Dominic Fike heeft al samengewerkt met het merk “Marc Jacobs” en zal te zien zijn in het tweede seizoen van de populaire HBO-serie “Euphoria”.

Parfums: “Eternity” en “Defy

Het voortdurend groeiende parfumassortiment van Calvin Klein omvat enkele bestsellers, bijvoorbeeld “CK One”. Het zijn echter niet alleen de geuren die inspireren, maar ook de bijbehorende campagnes en commercials. Twee bekende voorbeelden zijn de campagne met Kate Moss voor het parfum “Obsession” en Christy Turlington voor het parfum “Eternity”. Christy Turlington is ook te zien in de nieuwste reclamespot voor het parfum.

Eternity Perfume: Christy Turlington & Edward Burns

Supermodel Christy Turlington was al in 1988 het gezicht voor “Eternity”. Sinds 2014 deelt ze de eer om voor Calvin Klein voor de camera te staan met haar man Edward Burns. Het koppel toont hun sensuele en romantische kant op het strand. Turlington bewijst eens te meer dat ze gewoon bij Calvin Klein hoort, net als “Eternity”.

Defy Parfum: Superheld Richard Madden

Acteur Richard Madden is de ster in de commercial voor het nieuwe mannenparfum “Defy”. De krachtige bewegingen van Madden in de video doen denken aan die van een superheld. Geen wonder, want de voormalige Games of Thrones-ster zal binnenkort te zien zijn in de nieuwe Marvel-film “Eternals”.

Achter de schermen: Kendall Jenner & Justin Bieber

Kendall Jenner en Justin Bieber geven ons niet alleen een kijkje achter de schermen van de lentecampagne, maar ook in hun privéleven. Ze praten over Calvin Klein, hun kledingstijl, en beantwoorden wat persoonlijke vragen over familie, sport, roem, en meer.

Samenwerking: Justin Bieber voor Calvin Klein

Justin Bieber laat in deze video zien dat niet alleen muziek maar ook sport tot zijn passies behoort. Hij laat ons weten wanneer hij begon met skateboarden, welke extreme sporten hij al heeft uitgeprobeerd en wat het betekent om in de schijnwerpers te staan. Natuurlijk noemt hij ook zijn vrouw, Hailey Bieber, in dit interview. Het stel heeft al samen voor de camera gestaan voor een Calvin Klein campagne.

Samenwerking: Kendall Jenner voor Calvin Klein

Het model en lid van de beroemde Kardashian familie praat over de voordelen van een groot gezin, wat ze van haar moeder heeft geleerd en over relaties in het algemeen. Onderwerpen als boeken, series en films komen ook aan bod. Kendall Jenner onthult dat ze van de film “Dirty Dancing” houdt en dat het laatste boek dat ze las “The Four Agreements” heette.