Londen vibes – mode, eten, reizen en meer

Hallo mijn lieverds! Vandaag staat mijn blog in het teken van Londen! Ik was er een paar weken geleden en wilde jullie wat indrukken geven van mijn ervaringen en natuurlijk mijn outfits en nieuwe stukken laten zien! De reis was een cadeau van mijn tante voor mijn 18e verjaardag, dat ik na meer dan een jaar eindelijk met mijn vriend heb ingewisseld. Ik koos Londen omdat ik er nog maar één keer geweest was en de stad me gewoonweg fascineerde.

Winkelen in Londen – Oxford Street & Winkeltips

Natuurlijk kon ik een dagje winkelen in deze stad niet weerstaan. Van Topshop, River Island tot Victoria’s Secret, er was alles wat een vrouwenhart begeert. Ik heb ook mijn één of twee nieuwe favoriete stukken voor de lente gevonden!

Bijvoorbeeld, deze jas van Topshop. Ik kocht het in de uitverkoop in de Topshop winkel in Oxford Street. Ik hou van de kleur en vooral de lengte, het is perfect voor de lente.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Mijn tweede it-stuk is deze denim rok! Ik kocht het in een kleine boetiek in Oxford Street en ik vind het geweldig. Het is niet alleen geweldig voor de lente, maar jeansrokken zijn ook in de zomer weer erg trendy. De rode tas heb ik ook gekocht bij het Engelse merk Pauls Boutique in Londen. Het is een echte blikvanger en geweldig voor de lente.

Mijn laatste favoriet is dit t-shirt van Philipp Plein. Het is eigenlijk van de mannenafdeling, maar ik denk dat de met stras bedekte leeuw op de rug het een geweldige aanvulling maakt op mijn garderobe.

Londen Tour – Harry Potter en The Lion King

Er is zoveel te doen en te zien in Londen! Natuurlijk heb ik ook wat sight seeing gedaan, zoals de London Eye of Buckingham Palace. Maar omdat ik een echte Harry Potter fan ben, kon ik het niet laten om even langs perron 9 3/4 en de Harry Potter winkel te gaan. Helaas was de rij zo lang dat ik geen foto kon nemen. In plaats daarvan gingen we ‘s avonds naar de Lion King in het Lyceum Theater en zagen de adembenemende musical. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een leuk avondprogramma in Londen!

Londen eten – Goedkoop maar toch heerlijk ! De insider tips

Omdat ons hotel geen eten bij de prijs inbegrepen had, gingen we er vaak op uit en probeerden we restaurants uit op het moment zelf. Een daarvan was Burger & Lobster, in een zijstraat van Oxford Street (6 Little Portland St, Fitzrovia, Londen W1W 7JE). Van kreeften, waarvan sommige nog levend in het aquarium naast de tafel zwemmen, tot superlekkere hamburgers met frietjes, je kunt hier alles krijgen. Een echte insider tip en zeker betaalbaar!

Mijn tweede tip is een cupcake winkel in de Topshop in Oxford Street. Ze hebben super lekkere cupcakes in elke denkbare smaak voor maar 2 pond. Ik probeerde Red Velvet en het was gewoon hemels!

Dat was mijn blog over Londen, de bezienswaardigheden, etenstips en winkelervaringen! Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en volgende week weer op mijn blog komen! Tot dan, een fijne week en een mooie dag!

Je Iva ❤