Keulse modedagen 2015

In december 2015 vinden in Keulen voor de tweede keer de Cologne Fashion Days plaats. Vorig jaar vierde de modebeurs haar première in Keulen-Deutz, dit jaar kijken de modefans uit naar het spectaculaire Mercedes-Benz Center in Braunsfeld. In de hallen van de moderne, Keulse locatie zullen modebloggers, modeliefhebbers en ontwerpers elkaar van 04 – 06 december ontmoeten en een feest van mode vieren.

Mode interview gaat Keulen Fashion Days 2015

Het hele FIV-team is ter plaatse tijdens de Keulse modedagen. Exclusieve reportages van de CFD en tijdens de modebeurs, interviews met interessante modeliefhebbers en prachtige foto’s van de Keulse catwalk. Ook spannende interviews met CFD-organisator Ralf Daab en ontwerpster Selina Simon, die dit jaar haar collectie in het Mercedes-Benz Center in Keulen presenteert, staan u alvast te wachten. Alle informatie is te vinden op de officiële website van de Cologne Fashion Days 2015.

04 – 06 december 2015: Modeontwerpers en hun volgende collecties

Nieuwkomers op de modescène presenteren hun nieuwe collecties “Young Couture” en “Urban Chic”. Een doorslaggevende bijzonderheid van de Keulse modedagen: mode kan direct vanaf de catwalk worden gepast en gekocht. Geen vermoeiende wachttijden tot de nieuwe collectie in de winkels ligt, geen overdreven dure creaties – een droom voor alle dagelijkse modefans. Naast de stands van de ontwerpers en de modeshows op de grote catwalk is er ook een interessant randprogramma. Er zullen inspirerende lezingen worden gehouden over mode, design en kunst, en geselecteerde deskundigen zullen lezingen geven over de mode-industrie. Om de kleine honger tussendoor te stillen, heeft het Mercedes-Benz Center een gastronomisch aanbod dat uitnodigt om uit te rusten en bij te tanken.

Meer dan 30 modemerken presenteren hun collecties in het Mercedes-Benz Center en bieden ze direct te koop aan. De vijf beste ontwerpers worden door een jury gekozen en krijgen de felbegeerde plaatsen op de Keulse catwalk tijdens de Cologne Fashion Days.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Voor de eerste keer toegekend: De Mercedes Fashion Award voor ontwerpers

De hoeksteen van de designerpresentaties tijdens de Keulse modedagen is de uitreiking van de Mercedes Fashion Award op 3 december. De tien beste ontwerpers, die door een jury van deskundigen uit vele andere ontwerpers worden gekozen, mogen hun zelfontworpen collecties presenteren. Nieuwe talenten, jong en oud, moeten een platform krijgen. De modewedstrijd is een geweldige kans voor getalenteerde ontwerpers.

Keulse modedagen – Mode & meer, de vakbeurs in Keulen

Voor alle modefanaten die er niet genoeg van kunnen krijgen: De Cologne Fashion Days worden afgesloten met goede muziek van trendy DJ’s en live acts, en een bijbehorende after-show party.

Keulse modedag 2015: openingstijden

  • Vrijdag: 14u – 20u
  • Zaterdag: 10.00 – 20.00 uur.
  • Zondag: 11.00 – 16.00 uur – Hoogtepunt: o.a. model casting van 11.30 – 13.00 uur.
  • Gratis toegang op alle dagen

De CFD 2015 – Mercedes-Benz Centrum Keulen