Keulen Tweeling Bloggers Fashiontwinstinct

De tweeling Su en Chris hebben niet alleen dezelfde stijl, maar runnen ook samen het succesvolle Instagram-account fashiontwinstinct. De twee spraken met ons over de modewereld, hun blog, hun volgende doelen en nog veel meer!

Interview

Hey

FIV: Wanneer en hoe ben je begonnen met je Instagram account en blog? Wat heeft je geïnspireerd om te beginnen?

Wij zijn op 1 april 2013 met onze blog begonnen. We werden geïnspireerd door de Zweedse modeblogs die we op dat moment al ijverig volgden. Kenza Zouiten was onze absolute favoriet! Instagram volgde iets later, omdat het toen nog geen groot concept voor ons was.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Was mode al een probleem in uw jeugd?

Toen we jonger waren, zette onze moeder ons vaak in een typische tweeling look. Toen we zelf konden beslissen, kwam daar snel een eind aan. We waren toen al erg trendy en moesten altijd de nieuwste Buffalo sneakers hebben, bijvoorbeeld, die toen zo “in” waren.

 

fashiontwinstinct-instagram-zwillinge-koeln-freundinnen-shopping-mode-trends-blog-im-interview (10)

Tweelingbonus

FIV: Je hebt een ongelooflijk groot bereik van meer dan 50.000 abonnees op Instagram. Hoe hebben jullie je onderscheiden van andere bloggers?

We kunnen ons succes op Instagram ook niet voor 100% verklaren, maar het is waarschijnlijk te danken aan onze looks, die onze abonnees erg leuk vinden, en het feit dat we soms samen looks schieten die je normaal niet zo vaak ziet. Tweelingbonus, zo te zien! Bovendien steken we over het algemeen veel moeite in onze foto’s, we nemen niet zomaar een snelle foto met onze mobiele telefoon, we steken er echt veel werk in!

FIV: Hoeveel tijd steek je dagelijks in je social media kanalen?

Dat is heel wat gedurende de dag: Foto’s maken, bewerken, uploaden, commentaar beantwoorden, enz. Dat kost vast 3 uur per dag.

FIV: Jullie zijn tweelingen, maar hoe gelijken jullie echt op elkaar? Hebben jullie een verschillende smaak qua mode en beeldkeuze voor jullie account of zijn jullie het meestal eens?

We zijn geen eeneiige tweeling, maar als het op mode aankomt, hebben we altijd dezelfde dingen gedaan. Vroeger was het vervelend omdat we nooit wilden dragen wat de ander droeg. Vandaag nog steeds niet! Maar we maken er gebruik van en kopen het item maar één keer en delen een grote garderobe! Het bespaart gewoon een hoop geld.

Het is hetzelfde met de keuze van de beelden, daar zijn we het altijd over eens.

Su & Chris over Keulen:

“De stijl is zeer individueel”

FIV: Wat vind je van de Keulse mode? Vindt u dat Keulen het recht heeft om een “modestad” genoemd te worden?

Keulen is voor ons zeker een modestad, ook al zouden de meesten het niet zo noemen. De stijl is zeer individueel, maar vooral de jonge mensen hier zijn zeer modebewust en trendgericht. Ondertussen zijn er ook echt veel bloggers uit Keulen wier stijl de moeite waard is om te zien!

FIV: Heb je een rolmodel in de modewereld? Waarom?

Als blogger denk ik natuurlijk aan Chiara Ferragni of Aimee Song van Songofstyle. Zij zijn een grote motivatie voor ons omdat zij onvoorstelbare dingen hebben bereikt met hun blog. Maar wat stijl betreft zijn we grote fans van de Olsen Twins! Hoe kan het ook anders.

FIV: Wat zijn uw modefavorieten/must-haves voor deze winter en waarom?

Zeker oversized jassen! Ze geven je altijd een moderne, coole look en je kunt er 2 tot 3 lagen onder dragen, zelfs op erg koude dagen. Coltruien zijn ook weer erg populair.

FIV: Wat zijn je doelen voor je toekomst op Instagram en je homepage? Is er iets speciaals op komst in de nabije toekomst?

We willen onze blog binnenkort volledig herontwerpen! Er zal zeker een veel moderner ontwerp komen. In het algemeen willen we in de toekomst inhoud van nog betere kwaliteit leveren! Er is altijd iets te verbeteren, nietwaar?

 

Ontwerp

fashiontwinstinct-instagram-zwillinge-koeln-freundinnen-shopping-mode-trends-blog-im-interview (7) fashiontwinstinct-instagram-zwillinge-koeln-freundinnen-shopping-mode-trends-blog-im-interview (6) fashiontwinstinct-instagram-zwillinge-koeln-freundinnen-shopping-mode-trends-blog-im-interview (1)

 

FIV: Hartelijk dank Su en Chris voor dit interview!

 

Meer informatie over fashiontwinstinct:

Website: www.fashiontwinstinct.blogspot.de