High Fashion & High Tech: Thomas Rath presenteert “La Beauté” in Düsseldorf

Copyright: Thomas Rath (Foto door Andreas Rentz/Getty Images voor Platform Fashion)

Tussen semi-couture en huidcouture: modeontwerper Thomas Rat verrast telkens weer. Deze keer vooral met een gewaagde mix van high fashion & high tech. Thomas Rath zegt: “Gasten kunnen zich verheugen op een unieke show tussen high fashion en high tech in het beauty segment”. Dit alles in een modeshow, als onderdeel van Platform Fashion. Hier toont hij voor het eerst zijn nieuwe semi-couture collectie “La Beauté”. En de naam zegt het al! Een ander hoogtepunt is de integratie van zijn nieuwe huidverzorgingslijn “TR Skin Couture” in samenwerking met KLAPP Cosmetics. De nieuwe samenwerking wordt begin september 2016 gelanceerd en zal dan in de winkels liggen. Vandaag is het zover en modeontwerper Thomas Rath presenteert zijn nieuwe collectie “La Beauté” hier in Düsseldorf, op zondagavond 24 juli 2016.

Voor de show! De modebeurs op het Böhler-terrein in Düsseldorf

Maar voor het zover is, gaan we naar de tentoonstellingshallen voor een paar indrukken. CPD heeft werkelijk veel moeite gedaan en een kleine modewereld in het Böhlergebied tevoorschijn getoverd. De industriële invloeden van het terrein maken de kleding nog indrukwekkender. De lichtinval is gewoon gigantisch vergeleken met gesloten zalen.

De nieuwe collectie van Thomas Rath “La Beauté” – Luxe en Zijde

Wat in zijn nieuwe Skin Couture verpakt zit, komt ook in de Semi Couture collectie tot uiting: het draait allemaal om “pure luxe en zijden stof om te cremeren – met alle goede bijwerkingen”, verklaart mode-ondernemer Thomas Rath en voegt eraan toe: “Samen met nonchalante oversized jassen en fijne zijden blouses, sieren vloerlange hippie couture jurken voor het eerst de catwalk en duiken ze op in intense zomerse pasteltinten”. Zoals gezegd kunnen de “gasten zich verheugen op een unieke show tussen high fashion en high tech in het beauty segment”. Natuurlijk zat Skin Couture ook in de goodiebags. Een cadeautje om te testen. Hier zijn nog een paar foto’s van de show:

Modeontwerper Thomas Rath – Ontwerper en Ondernemer

Thomas Rath begon al op jonge leeftijd als modeontwerper. Hoewel zijn familie in het begin niet enthousiast was. Waarom zouden ze? Ze hadden al drie generaties lang een kleine worstfabriek in Keulen. En nu wil de jongen mode maken? Al op school besloot hij in de mode te gaan. Later werkte hij voor modebedrijven op beurzen en deed hij de styling van de modellen tijdens de modeshows. Pas in 2010 richtte hij zijn eigen modelabel op onder zijn naam “Thomas Rath”. Twee jaar later verhuisde de creatieve modeontwerper met zijn partner Sandro Rath naar Düsseldorf. De rest is geschiedenis! Thomas Rath is populair bij velen, door zijn collecties op QVC maar ook bij sterren en beroemdheden.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

 

Meer over modeontwerper Thomas Rath

Er is natuurlijk nog veel meer te vinden op het internet. Een paar goede plaatsen om heen te gaan voor Thomas Rath mode zijn hier: