Gezonde levensstijl, kookboeken en sportprogramma’s – Weightwatchers

Tegenwoordig willen mensen over de hele wereld gezonder leven, maar onze samenleving wordt steeds ongezonder. Naast werkstress ontwikkelen zich diabetes, hartproblemen en zwaarlijvigheid. Het helpt het lichaam nauwelijks om evenwicht te vinden door radicale diëten te beginnen, die het lichaam op lange termijn meer schaden dan opbouwen.

Gezonde levensstijl en gewichtsverlies

Onderwerpen op het gebied van voeding, gezondheid, wellness, succesverhalen over gewichtsverlies, mode en cosmetica – dat is wat WW biedt. Wil je je goed voelen in je eigen lichaam en stoppen met jezelf uit te hongeren om af te vallen? WW biedt u een programma dat geschikt is voor het dagelijks leven en is een testwinnaar met de nieuwste onderzoeksresultaten over voeding en gedrag! Als u lid bent, behoort u tot een grote gemeenschap en platform voor gezondheid en welzijn! WW biedt veel meer dan alleen een programma om af te vallen – het gaat om jou als persoon, je mindset, inspiratie en activiteiten.

Successen vieren, recepten ontdekken, tips delen, maaltijden plannen

WW helpt u sterke en wetenschappelijk bewezen gewoonten te ontwikkelen die zijn aangepast aan uw dagelijks leven. De WW-app biedt u vele manieren om uzelf te testen, en met meer dan 9.000 recepten of handige receptencategorieën hoeft u bijna niets te missen. Om uw stressvolle dagelijkse leven in evenwicht te brengen, zijn er nieuwe mindfulness- en meditatieoefeningen om uw innerlijke rust te bevorderen. Hier zijn de punten van de app:

  1. Plan maaltijden praktisch: In het dagboek kunt u de dagelijkse maaltijden noteren om uw doel voor ogen te houden en een routine te ontwikkelen.
  2. Slimme en nuttige artikelen: Hier vindt u motiverende artikelen over beweging en plezier in het dagelijks leven.
  3. Meer dan 9.000 recepten: een receptendatabase met tips voor uit eten!
  4. Volg uw succes in een oogopslag: Uw gewichtshistorie en maandelijkse gegevens om u te helpen uw vooruitgang te visualiseren.
  5. FitPoints: Dit geeft u een overzicht van eten en drinken, en FitPoints laten u zien hoe actief u bent geweest.
  6. SmartPoints barcodescanner: Tijdens het winkelen kunt u elk product scannen om de waarden af te lezen, het is gemakkelijk!
  7. Uw WW-community: Hier vindt u andere leden die u tips kunnen geven, u kunnen inspireren en succesfoto’s kunnen plaatsen
  8. WW Rewards Programma: Wellness en beloningen wachten hier op u!

Producten voor onderweg: voeding voor onderweg en snacks

Veel apps laten je wanhopig in de steek als je onderweg bent. Op vakantie of op zakenreis – WW ondersteunt leden met verschillende producten ToGo. Van pepersnacks en pindakrullen, tot bulgursalades, verschillende dressings of proteïnerepen en worstjes – er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn er ook waterflessen, transportblikken of bentoboxen, die het gemakkelijker maken om deze snacks te vervoeren en er tegelijkertijd leuk uitzien!

Beroemdheden gebruiken WW – Stap voor stap naar het droomgewicht

Naast influencers en particulieren nemen ook VIPs als Kate Hudson, Motsi Mabuse, Isabel Edvardsson deel aan WW en zijn fan!

Kate Hudson x WW

“Ik heb een baby, een tiener en een zevenjarige. Ik denk dat alles wat ik doe – van mijn eetgewoonten tot de doelen die ik voor mezelf stel – ook op hen zijn uitwerking heeft.”

Motsi Mabuse: Tips van een moeder, professioneel danseres en TV-jurylid

“WW zorgt ervoor dat je op alle gebieden een evenwichtig leven leidt – heel anders dan diëten. Daarom eten we met de hele familie WW-stijl.”

Isabel Edvardson: danseres, onderneemster en moeder valt 17 kg af

“De WW App en haar coach Ingrid zijn ook een grote hulp voor haar: “Zo kan ik zowel online als in de community nieuwe recepten ontdekken en in gesprek met mijn coach tips krijgen, vragen verduidelijken of ervaringen uitwisselen.”

Robbie Williams met WW – Merk Ambassadeur

Met de hashtag #WWForEveryBody danst Robbie Williams vol goede moed met het WW-team mee en is hij op pad als merkambassadeur:

Oprah Winfrey & Weight Watchers

WW hielp Oprah Winfrey balans te vinden en weer lekker te eten:

“Mijn Waarom is] om gezond te leven en gezond als nieuw doel te hebben.”