FIV Magazine #3 Juli – Bloggers, fotospreads, columns, horoscoop, quizzen en meer!

Ons modemagazine is nu aan zijn derde gedrukte editie voor juli + in twee talen! Veel leuke hoogtepunten, zoals blogger interviews, foto spreads, quiz quickies, reistips, columns, en nog veel meer! Ingesloten in het tijdschrift:

  • Blogger interviewt Influencers, zoals Taraneh, Snukiful, matiamubysofia en nog veel meer.
  • Column – ivaxbrd over de laatste modetrends en reistips
  • Exclusieve fotoseries – sterfotografen zoals Oliver Rudolph, Marcus Nietschke of Dominik Adels
  • Editorial + Interview Jong model over het leven als NewFace en de modellenindustrie

Afdrukken of downloaden!

Hier kunt u het nieuwe tijdschrift kopen met alle interviews en foto spreads: FIV Magazine #02/17

In ons nieuwe magazine willen we onze lezers uit heel Duitsland en de hele wereld een nieuw inzicht geven in de mode-industrie en de nieuwste trends, net als in de blog. Zoals altijd ontmoeten we influencers en bloggers uit de modewereld! Met ons in het magazine, mode-ontwerper en blogger Taraneh, blogger matiamubysofia en Snukiful! Naast influencers, columns en een quiz vindt u er ook exclusieve editorials van Duitse topfotografen als Oliver Rudolph, Marcus Nietschke en Dominik Adels. Nieuw in dit nummer: een horoscoop – wat onthullen de sterren over jouw maand juli?

We zijn erg blij dat we na vele dagen hard werken, lay-outs, foto’s en interviews, eindelijk het afgewerkte tijdschrift in onze handen kunnen houden! Als u suggesties heeft voor onze redactie voor ons volgende nummer, laat dan gerust een reactie achter hier (hieronder)!

 

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Omslag + exclusieve columns van een opkomende blogger

Op de cover van het nummer van deze maand staat model Joyce Benne, die onder contract staat bij CM Models. De foto werd genomen door sterfotograaf Oliver Rudolph, die ook de bijhorende track in het magazine schoot. Een speciaal hoogtepunt in dit nummer zijn de columns van blogger ivaxbrd. De opkomende blogger bericht over mode, beauty en lifestyle-onderwerpen en is in deze uitgave vertegenwoordigd met de laatste modetrends en geweldige reistips voor het Canarische eiland Tenerife. Natuurlijk kunt u haar wekelijkse column hier in ons online magazine vinden. Zonder een geweldig team zou het tweede gedrukte nummer niet mogelijk zijn geweest. Daarom willen we iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het magazine en natuurlijk alle interviewpartners en fotografen. En natuurlijk hartelijk dank aan de agentschappen en managers op de achtergrond.