DIY Tip! – Accessoires zijn troef

Hallo mijn lieverds! Het is weer die tijd van de week en het is tijd voor een kleine stijl update! Persoonlijk ben ik een grote fan van basisstukken omdat je ze met alles kunt combineren en ze er samen met speciale it-stukken elegant en buitengewoon uitzien. Ik heb een complete basic outfit voor je samengesteld , maar het bijzondere is dat ik van 2 basics een heel bijzonder statement accessoire heb gemaakt. Om je te laten zien hoe snel je eenvoudige dingen kunt opleuken met weinig tijd, heb ik een kleine DIY voor je!

DIY – Zijden Sjaal Binden

Je kunt deze kleine DIY maken met 2 heel eenvoudige gebruiksvoorwerpen die de meeste mensen waarschijnlijk wel in hun kast zullen vinden. Je hebt het nodig:

  • Een tas – dit kan zowel een schoudertas als een shopper of een schoudertas zijn
  • Een zijden sjaal (als u er zelf geen hebt, vraag het dan aan uw moeder of grootmoeder, vroeger hoorde er een thuis in elke goede kleerkast).

Ik knoopte de zijden sjaal aan de ketting van mijn schoudertas, maar je kunt hem bijvoorbeeld ook om een handvat wikkelen, of in de vorm van een strik vastmaken. De zijden sjaal is zo’n effectief maar helaas vergeten accessoire. Het is ook een ongelooflijk goede haarband of sjaal. Als je er geen in je garderobe hebt, raad ik je aan er een aan te schaffen, want ze zijn gewoon multigetalenteerd. Je vindt ze meestal in vintage winkels of in je oma’s kleerkast.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Lookbook – Basic + Basic = It-Piece

Nadat ik mijn tas had opgefleurd met mijn zijden sjaal, wilde ik de rest van de outfit eenvoudig houden. In de lijn van het seizoen koos ik dus voor een grijze oversized gebreide trui, die volgens mij de absolute basis voor de herfst is. Onder mijn trui draag ik een legging in lederlook. Ik denk dat leggings alleen werken met een losse top of trui erover, maar ze zijn vooral geschikt voor gezellige herfstdagen in combinatie met een trui. Mijn soklaarzen zijn gewoon ongelooflijk knus en voegen een beetje elegantie toe aan de outfit. Het is zo makkelijk om een basisoutfit voor herfstdagen te stylen met een heel speciaal DIY-itemstuk.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn column en mijn DIY en dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. Volgende week horen jullie natuurlijk meer van mij over mode, stijl en outfits. Tot dan, een fijne week!

Je Iva ❤