Business & Smart Watch – Het horloge voor mannen

Een horloge voor elke gelegenheid? Zoiets bestaat niet. Vooral zakenmensen dragen op verschillende dagen verschillende horloges. Zij dragen ook vaker verschillende modellen voor verschillende gelegenheden. Zo is een zakelijke ontmoeting in de namiddag, voor een kopje koffie, met een zakenpartner veel ongecompliceerder en onzer dan een ontmoeting met grotere klanten, waarnaar men een eerbiedwaardig, duur en zo vaak hoogstaand uitziend horloge dient mee te nemen. Mode is toch? Horloges zijn modieuze accessoires die vooral in de zakenwereld worden gebruikt om een bepaalde status of prestige van de betreffende ondernemer te vertegenwoordigen.

Horloges voor zakenlieden

Opdat iemand van de wereld niet alleen maar een man is die het aanbevolen horloge draagt, maar iemand die is aangesproken op de individuele wensen, moet dit echter ook een bezoekje krijgen. Want vooral in de dagelijkse gang van zaken en bij het optellen van zilverprijzen speelt de individualiteit en de persoonlijke voorkeur van de man een bijzondere rol. De modeperceptie is de laatste jaren sterk veranderd. Van avant-gardistische stijl gaan we steeds meer naar een futuristische mix van traditionele en klassieke elementen gecombineerd met moderne technologie zoals smartphones of horloges met ingebouwde USB-sticks.

Zakelijke horloges betekenen intelligente bediening

Vooral de technische aspecten van horloges spelen een steeds belangrijkere rol voor zakenlieden. Dit komt omdat het horloge niet alleen kan worden gebruikt om de tijd af te lezen, maar ook om andere afspraken bij te houden of met anderen te communiceren. Zakenlieden en ondernemers zijn bijzonder geïnteresseerd in de kwaliteit van het horloge. Het is niet langer alleen het materiaal, goud, zilver, titanium, platina of diverse horlogekunststoffen en lederwaren die een rol spelen. Nee, ook de technische aspecten worden steeds belangrijker voor online horlogekopers. In de online winkel worden boeken van verschillende fabrikanten aangeboden. Natuurlijk zijn er wereldmerken, maar ook kleine en nieuwe leveranciers, vooral uit de Oost-Aziatische regio, die altijd klaar staan met innovaties voor de horlogemarkt in Duitsland en de rest van de wereld.

Smart Watch – het perfecte hulpmiddel voor onderweg

De smartwatch is dus voor de ondernemer een heel bijzondere zaak om zichzelf, het bedrijf, zijn eigen trekken rond klanten te organiseren. Vooral voor mannen is het een voordeel om er altijd op te letten dat dit slimme horloge niet alleen technische verfijningen heeft, maar ook een kwalitatief hoogwaardig ontwerp en afwerking in het algemeen. Er zijn natuurlijk de vele verschillende horlogefabrikanten die tot dusver op de markt zijn geweest, maar ook veel nieuwe merkfabrikanten en spelers. Interessante concepten bestaan dus vooral op het gebied van het slimme horloge, altijd en overal. Vooral interessant, natuurlijk, voor iedere ondernemer en zakenman.

Audemars Piguet

Het bekendste model van Audemars Piguet is de Royal Oak. In 1972 was het het eerste zuiver stalen horloge in de luxe horloge sector. Andere modellen vallen vaak op door hun rechthoekige, kalme, ovale of elliptische kastvormen. De vaak extravagante ontwerpen van de horloges, zetten de fabrikant aan de top van de lijst van horloge mechanische uitmuntendheid.