Thomas Sabo: halskettingen, ringen, armbanden – speelse juwelen met herkenningswaarde

Thomas Sabo – Sieraden van Thomas Sabo zijn herkenbaar aan hun speelse en vaak extravagante stijl. De bedels zijn leuke stukken voor jonge meisjes en de ongewone stukken die in de winkel worden aangeboden, zijn meer geschikt voor dames met een chique of sportieve stijl. Mannen komen ook aan hun trekken met chique horloges, armbanden en co. Hier vindt u de meest populaire stukken van het merk!

Thomas Sabo: Duits merk verovert juwelenmarkt

Thomas Sabo is een Duits juwelenmerk dat in 1984 in Lauf an der Pegnitz (een districtstad in Beieren) werd opgericht door de man met dezelfde naam. Tot op de dag van vandaag is het merk een van de meest populaire juwelenmerken. Sabo staat bekend om zijn unieke collecties die een hoge herkenningswaarde hebben – de Charm Club of Sterling Silver collecties zijn een van zijn bekendste. Begin jaren tachtig begon hij juwelen uit Azië te importeren, die hij op beurzen in Duitsland te koop aanbood. Kort daarna richtte hij zijn merk op – blijkbaar waren zijn eerste pogingen op de beurzen succesvol.

Sinds het begin van de jaren negentig werkt Thomas Sabo samen met decorateur en grafisch ontwerper Susanne Kölbli, die hij op de modebeurs CPD in Düsseldorf ontmoette – de twee lijken een goed team te vormen, zoals blijkt uit hun succes.

Juwelen voor dames: Armbanden, kettingen & Co.

De juwelencollecties spreken natuurlijk in de eerste plaats de vrouwen onder ons aan: mooie speelse juwelen – er is veel variatie in de winkel! Van de meest uiteenlopende kleuren, tot sierlijke slangenhangers, tot gewone en eenvoudige stukken. Er moet voor elk wat wils zijn bij Thomas Sabo.

Armbanden: Eenvoudige elegantie

U vindt veel armbanden in de winkel van het juwelenmerk. Hetzij heel eenvoudig en sober – soms met een delicaat armbandje en soms met een filigraan zilveren ringetje. Of ongewoon en kleurrijk – grote, gekleurde stenen of kralen in een grote verscheidenheid van kleuren. De meest populaire zijn de bedelarmbanden:

Charms: Armbanden met herkenningswaarde

Bedelarmbanden van Thomas Sabo zijn bijna op het eerste gezicht herkenbaar. De begeerde “bedelarmbanden” van het merk kunnen worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan bedelhangers: verschillende dieren in goud, zilver of rosé, stenen in talrijke kleuren, allerlei symbolen, enz. Sommige winkels bieden al zelf ontworpen bedelhangers aan, die goed te combineren zijn met de bedelarmband van Thomas Sabo. De armband is zo populair omdat herinneringen op een mooie manier kunnen worden vastgelegd. Of het nu gaat om reizen, familie, sportclubs of vriendschappen – al dergelijke herinneringen kunnen gemakkelijk met u worden meegedragen.

Horloges: Verscheidenheid in ontwerp

Horloges van Thomas Sabo zijn er ook in vele uitvoeringen. Of het nu goud, zilver, rosé of zelfs zwart is – alles is vertegenwoordigd.

Sabo ontwerpt wijzerplaten in verschillende kleuren of met verschillende patronen en horlogebandjes in een grote verscheidenheid van patronen en materialen. De beroemde levensboom is ook te vinden op de wijzerplaten van de horloges van Thomas Sabo. De winkel is veelzijdig en biedt een keuze voor bijna elke stijl.

Kettingen: speelse ontwerpen

De halskettingen zijn vergelijkbaar met de armbanden: veel verschillende modellen met dieren, vruchten, symbolen – of juist heel discreet en filigraan.

https://www.instagram.com/p/CF1wq05oM_S/

Hangers: ongewone modellen

De hangers van het merk zijn zeer ongewoon: vogels in de meest uiteenlopende kleuren, appels in gouden ringen, libellen, kruisen, katten en nog veel meer zijn in hangervorm vertegenwoordigd. Ze weerspiegelen de speelse stijl van het juwelenmerk.

Ringen: Gefacetteerde variëteit

De ringen van Thomas Sabo zijn ook overwegend in de sierlijke stijl: Ringen in de vorm van een kroon met kleurrijke stenen, ringen in de vorm van slangen, ringen in de vorm van veren en nog veel meer. Er zijn er echter ook die wat eenvoudiger zijn gehouden en alleen stenen bevatten.

Oorbellen: speels en sierlijk

Thomas Sabo oorbellen, zoals alles in de winkel, zijn speels en sierlijk. Niettemin zijn er naast opvallende stukken ook eenvoudiger versies, zoals creolen of eenvoudige plugs.

https://www.instagram.com/p/CFre_zxiszf/