Hoge kwaliteit tot in het kleinste detail: wijzerplaten voor herenhorloges

Het is niet alleen essentieel en belangrijk dat een horloge een mooie en opvallende stijl heeft, het is ook belangrijk dat het de juiste wijzerplaat heeft. Omdat de wijzerplaat van een horloge het meest opvallende is dat je gewoonlijk ziet in een gesprek of in een directe ontmoeting met een gesprekspartner. Dus als je met iemand praat of hem zelfs de hand schudt, is het horloge het eerste sieraad dat je ziet. De meeste mensen draaien hun hand naar rechts, waardoor het oppervlak van de hand automatisch naar voren draait, en de wijzerplaat onmiddellijk zichtbaar is. U kunt er dus zeker van zijn dat een horloge niet van hoge kwaliteit of van een echte merkfabrikant is. De wijzerplaat van een horloge onthult meer dan duizend woorden. Meer artikelen in de blog: Luxe.

Elegante en stijlvolle wijzerplaten: Simply Black

Of het nu gaat om een elegante metalen zetting of een eenvoudig zwart patroon, het juiste uiterlijk van de wijzerplaat bepaalt of een horloge al dan niet als van grote klasse wordt beschouwd. Vooral in elitekringen is het dragen van een horloge een onmisbaar accessoire om de kringen te betreden. Men verraadt een zekere aanwezigheid door het juiste horloge te dragen bij gelegenheden zoals zakelijke bijeenkomsten of zakendiners.

Moderne wijzerplaten: de trends voor herenhorloges

Een onmisbaar onderdeel van de persoonlijke individualiteit is daarom het dragen van een horloge dat de eigen eisen voor een modieus leven, expressie en aanwezigheid vertegenwoordigt. Alleen met de juiste wijzerplaat wordt een herenhorloge ook herkend als een merkmodel of als een speciale Camber-bewerking. Terwijl normale horlogefabrikanten er meestal op vertrouwen dat hun juwelen hun kopers vinden door schoonheid alleen, is het vooral de premiumfabrikanten van herenhorloges 1 genoegen hun horloges te voorzien van hun eigen merklogo of branding. met deze duidelijke identificatie is het voor iedere gesprekspartner onmiddellijk herkenbaar, alleen al aan de opdruk van het merk, dat het om een hoogwaardig en verfijnd model gaat. voor het verdienen van dit horlogemodel was het toen ook zeker van belang beslissingen te nemen en wegen te bewandelen die het succes van het eigen leven weerspiegelen. Het horloge is dus een representatiemiddel, vooral voor mannen, om hun eigen succes in de zakenwereld en de professionele wereld te tonen.

11 F.P. Journe

De luxehorloges vallen vooral op door hun wijzerplaatontwerp, dat de stijl van de 19e eeuw volgt. De exclusieve saffierglazen achterkant van de kast wordt optimaal weergegeven aan de achterkant – voor een spectaculair zicht op het uurwerk – en aan de voorkant.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

 

Meer artikelen in de blog: Luxe.