Alessandra Ambrosio – Droomhuis in Santa Monica

Het huis van het Victoria’s Secret model is een echte blikvanger! Ze heeft haar eigen stijl, die zowel binnen als buiten terug te vinden is. Zij woont er met haar twee kinderen Anja en Noah en voelt zich zeer op haar gemak in haar koninkrijk. U kunt de details van het interieur van de Braziliaan hier vinden:

Omgeving Santa Monicas

Santa Monica is een echte droomstad! De stad is beroemd om de pier met zijn talrijke snackbars, het adembenemende landschap en het legendarische reuzenrad. Veel sterren en sterretjes verhuizen naar Santa Monica omdat de drukte van Los Angeles, niet ver weg, hen te veel wordt. In de stad met het gouden strand kunnen ze even bijkomen van hun anders zo drukke leven! Alessandra en haar familie hebben een prachtig koninkrijk voor zichzelf gecreëerd:

Alessandra’s droomhuis

Zelfs aan de buitenkant is haar grote huis een verschijning: er is een poort die naar haar “voortuin” leidt, waar grote bomen en heggen zijn geplant. Als u het pad rechtdoor volgt, komt u via een trap bij haar hoofdingang met een grote deur. Ze lijkt erg dol te zijn op het inrichten van haar huis met planten. Je vindt ze overal – zelfs op de muur van het huis. Ze kreeg hulp bij het inrichten van haar vier muren van binnenhuisarchitect Martyn Lawrence Bullard. Hij leek precies te weten wat de Victoria’s Secret Angel waardeert. Alessandra’s huis is versierd met een eenvoudig wit en rood-bruin dak. Het model wilde een rustig en mooi huis creëren waar zij zich na al haar reizen kon ontspannen en op haar gemak voelen – en dat samen met haar kinderen!

“Ik reis altijd voor mijn werk, maar als ik niet onderweg ben, wil ik gewoon thuis zijn bij mijn kinderen.”

(Bron: architecturaldigest.com)

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Buitenruimte

De buitenruimte van de Braziliaan is een echte droom! Haar extravagante stijl is overal te vinden. Ambrosio hecht veel belang aan gezelligheid en ontspannende plekjes – dus daar heeft ze in elke hoek voor gezorgd.

Tuin en zwembad

Haar spannende tuin is toegankelijk via het terras dat uit haar huis komt. Naast een groot zwembad plaatst zij ligbedden met parasols waar zij met haar gezin kan zonnebaden. Aan de andere kant van het zwembad is een luifel, waaronder een tafel staat waar ze allemaal samen kunnen zitten. Daar versierde zij de muren met borden met motieven en de tafel met kaarsen, mandjes enz. Als “extraatje” hangt er een flatscreen naast de gemeenschappelijke tafel waar haar kinderen samenkomen, zodat ze geen “belangrijke wedstrijden” hoeven te missen.

Badkamer in de tuin

Als u de kamer naast de luifel binnengaat, is er een badkamer: ingericht met hoeden aan de muur, blauwe en witte tegels en een in het oog springende spiegel. In het algemeen heeft zij alles in een oosterse en gezellige stijl ingericht – het was belangrijk voor haar om haar buitenlandse wortels in te brengen. Planten, dekens en kussens met opvallende patronen zijn overal – of borden en hoeden aan de muur!

Barbecue tijd!

Op het gazon heeft ze een plek gecreëerd waar ze zich helemaal kan ontspannen: een paar dekens en kussens met lantaarns rondom – je zou er maar bij gaan liggen! Naast al deze plaatsen is een kleine “barbecue bar” met een grill. Aan de bar staan bijpassende barkrukken, die perfect passen in het totale decor. Ze barbecueën er minstens twee keer per week, zo vertelt ze in een YouTube-video. Je kunt zien dat het model veel belang hecht aan tijd doorbrengen met haar gezin.

Speelparadijs voor kinderen

Voor haar kinderen heeft ze een aparte ruimte in de tuin gecreëerd waar ze zich helemaal kunnen uitleven! Een ronde schommel aan de boom, een grote, vrijstaande schommel, een touwbaan, een trampoline, enz. – veel kinderen kunnen daar alleen maar van dromen! – veel kinderen kunnen daar alleen maar van dromen! Ieder van hen moet zich op zijn gemak voelen en stoom kunnen afblazen binnen zijn eigen vier muren. De moeder lijkt een hechte band te hebben met haar twee kinderen.

https://www.instagram.com/p/CEheffaFy2Z/

Binnen

Het model heeft lange tijd gezocht naar een geschikt huis voor haar en haar gezin. Toen ze het droomhuis binnenstapte, was ze meteen verliefd, zo onthult ze in een video. Wat haar binnenhuisinrichting betreft, is zij trouw gebleven aan haar eigen stijl: gitaren over de hele muren, sierlijke kussens en dekens – veel en opvallende decoratie mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast een gezellige zithoek heeft ze haar geliefde bar geplaatst – waar ze graag hier en daar een cocktail mixt en naar klassieke rockmuziek luistert!

De kamer van haar dochter – “Unicorn Room

In de kamer van haar dochter is alles ingericht in wit, zwart en roze – een echte meisjesdroom! Sterren aan de muur, een groot hemelbed helemaal voor zichzelf, een foto van Marilyn Monroe, veel kleurrijke kussens en – wie had dat gedacht – wat roze decoratie!

De kamer van haar zoon – een “Lego droom

Het middelpunt van zijn kamer is zijn grote loft bed. Daar is hij voorzien van voldoende kussens. Het behang op de muur is in tinten blauw en wit. Er is genoeg ruimte onder zijn bed voor zijn eigen speelhoek. Hij heeft er een heleboel Lego verzameld – zijn vrienden zullen hem vast nog vaak bezoeken met zo’n selectie!

Alessandra’s Rijk

In haar slaapkamer loop je recht op een groot bed af – waar ze ook graag met haar twee kinderen tegenaan kruipt. Naast het bed heeft ze een leeshoekje gecreëerd met een gezellige stoel en krukje. Over het geheel genomen heeft zij deze kamer echter zeer eenvoudig en monotoon gehouden: slechts één iets meer in het oog springend kussen, een zwart-wit foto van giraffen en een licht gedessineerd tapijt. Voor de rest houdt ze alles in lichte witte en beige tinten. Links en rechts van het bed staat een groot nachtkastje. Tegenover haar bed staat een groot dressoir met wat kristallen erop. Er hangt een televisie boven, waar ze iets kan kijken om in slaap te vallen.

Open plan leefruimte – 2 woonkamers, eethoek, keuken

In de gang en de open ruimte staan talrijke foto’s van haar familie en andere figuren. Er is veel te beleven in de gemeenschappelijke woonkamer: op twee beige sofa’s liggen tal van kleurrijke kussens. Onder de sofa’s ligt een kleurig gestreept tapijt, waarop nog twee fauteuils en de tafel van de woonkamer staan. In een hoek van de kamer staat een piano – iemand schijnt muzikaal te zijn: Alessandra speelt zelf piano, en ze krijgt vaak hulp van haar kinderen. Aan de hoge, witte muren hangen enkele foto’s in zwart-witte kleuren. Om het nog gezelliger te maken, is er natuurlijk een open haard! De kamer wordt afgerond met een schilderachtige kroonluchter en wat decoratie.

Vanuit de woonkamer leidt een opening naar het eetgedeelte. Er is een ronde, grote tafel met een groot boeket bloemen in het midden waar iedereen samen kan eten. De tafel wordt verlicht door een lamp in oosterse stijl. De kasten in de eetkamer zijn in dezelfde stijl gekozen als de lamp – heel ongewoon.

De keuken van de familie Ambrosio is weer heel eenvoudig ingericht: een wit keukentje met veel ruimte om te koken. Kleine hoogtepunten werden er neergezet met een kleurrijk tapijt en bruine stoelen. Een aquarium staat op het aanrecht – een nogal ongewone plaats voor een aquarium.

Als je een kamer verder gaat, kom je in een andere woonkamer. Deze kamer lijkt nog gezelliger dan de andere voor familie-avonden samen. Er is plaats voor iedereen op een grote en gezellige sofa lounge! Tegenover de bank hangt een TV om samen films te kijken. Er hangen ook familiefoto’s aan de muur – die mogen natuurlijk niet ontbreken in de gemeenschappelijke ruimte.

In een andere kamer hangen enkele foto’s van haar Victoria’s Secret modeshows – natuurlijk is zij daar erg trots op en hangt zij graag zulke herinneringen op. Vanuit deze kamer leidt een grote glazen deur naar de tuin.