Top Juwelen Commercial – Als u van diamanten en goud houdt, zult u deze geweldig vinden!

Diamanten, herenhorloges, goud en bling bling! We houden allemaal van juwelen van Catier, Michael Kors of Emporio Armani. Wij hebben de beste juwelen reclamespots en reclamecampagnes voor u.

Glimmend: Kate Upton doet juwelen reclames

Model Kate Upton geeft alles voor juwelenontwerper David Yurman! De 21-jarige Amerikaanse promoot de najaarscampagne van juwelier David Yurman.

TV commercial van Rockberries.com met Jana Beller (Germany’s Next Topmodel)

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Jana Beller, bekend van Germany’s Next Topmodel, promoot Rockberries.com. In de onlineshop van de start-up kunt u zelf individuele sieraden ontwerpen.

Ray Ban reclamespot

De klassieke Ray-Ban “Aviator”. In de 30-seconden spot van Richard Krall ziet u de absolute klassieker van de merkfabrikant Ray-Ban in zijn typische make-up. Mannelijk, koel, opvallend.

Michael Kors commercial met. Karmen Pedaru en Simon Nessman

Dit is hoe reclamespots worden gemaakt! Met de nieuwe Michael Kors Fragrance TV laten de sterontwerper en model Karmen Pedaru zien hoe clips worden gemaakt. Van de filmset tot de opnames.

Cartier – hoge kwaliteit, internationale juwelen commercieel

Cartier maakt vrouwen gelukkig. Met hun edele, hoogwaardige commercials tonen de juwelenproducenten telkens weer hun talent voor vorm, kleur en emotie.

Emporio Armani Diamonds reclameclip met herenmodel Mathias Lauridsen

Mannenmodel Mathias Lauridsen pronkt met de nieuwe ‘Diamonds’-collectie in de nieuwe zwart-witte spot van Emporio Armanide nieuwe ‘Diamonds’ collectie. Diamanten zijn niet alleen de beste vriend van een vrouw, ook mannen worden betoverd door de schittering van edelstenen. Hoe? Dat is wat de nieuwe Armani commercial laat zien.

Elegant. Anant Enkelvoudig Gevoerde Diamanten Juwelen met Sonam Kapoor

Elegante reclames zijn vaak niet zo schreeuwerig verteld als snel gesneden, kleurrijke reclames. Maar ze laten wel de magie zien die juwelen hebben. In de spot voor de nieuwe lijn ‘Single Lined Diamond Jewellery’, bewijst Anant wat expressie en elegantie zijn, met dans en gevoel.

Deussl Jewellery promotie video

Pandora ‘Onvergetelijke momenten’: Sieraden in de winter

Juwelen in de winter: Dit is hoe chic het kan worden! Als de dagen weer korter worden en de kragen bonter, zijn juwelen een echt hoogtepunt. De Pandora clip voor ‘Unforgettable moments’ laat zien wat er mogelijk is.