Saint-Tropez: Jetset aan de Côte d’Azur (Sylvie Meis, Kris Jenner en Kate Moss) – Celebrity Hotspot

Saint Tropez: Azuurblauw water en luxe zo ver het oog reikt. De Franse Rivièra wordt niet voor niets de Côte d’Azur genoemd. Ooit een kunstenaarsstad, trekt de stad met haar azuurblauwe water nu elk jaar de internationale sterren van de jetset aan. Saint-Tropez is een van de absolute hotspots voor beroemdheden, samen met plaatsen als Bora Bora, het Comomeer, Malibu en Mykonos. De talloze strandclubs, restaurants en boetieks zijn navenant luxueus. Op zoek naar een ontsnapping uit de saaie dagelijkse sleur? Dan zal dit artikel u alles vertellen wat u moet weten over deze populaire vakantiebestemming.

Saint-Tropez: jetset, exclusieve clubs en pure luxe

Als 300 dagen zon per jaar u niet overtuigen, zullen de internationale beroemdheden u naar Saint-Tropez lokken. Als u dichter bij supersterren, miljonairs en modellen wilt komen dan ooit tevoren, dan is de Côte d’Azur de plek voor u. Maar Saint-Tropez gaat niet alleen over glitter en glamour. De smalle, kronkelende straatjes en pittoreske huisjes geven het stadje aan de Middellandse Zee een heel bijzondere flair. Als de zon ondergaat, kunt u aan de Franse kust sterren ontmoeten als Sylvie Meis, Paris Hilton of Kendall Jenner. In dit artikel kunt u meer te weten komen over deze bijzondere plek aan de Franse kust.

Waar ligt Saint-Tropez?

Aan de Franse Rivièra ligt de beroemdheden-hotspot Saint-Tropez. De kuststad Cannes, waar regelmatig het beroemde filmfestival wordt gehouden, ligt op slechts ongeveer een uur rijden met de auto. Nice ligt ook aan de Côte d’Azur en is gemakkelijk met de auto te bereiken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Prachtige jachten en schilderachtige restaurants met uitzicht op zee, maak voor uw reis een virtuele wandeling langs de promenade.

Zit je al in het vliegtuig? Hier zijn de huidige weersomstandigheden voor u.

Chique jachten in de haven van St. Tropez. Als je van mensen kijken, deftigheid en praal houdt, dan is dit de plek voor jou!

Om verliefd op te worden! Hier is een kleine digitale tour van St Tropez:

Wie gaat er op vakantie naar Saint-Tropez?

In de zomer verzamelt de crème de la crème van de beroemdheden van de wereld zich aan de Côte d’Azur. Zeilend langs de Franse kust op een luxejacht, of verblijvend in een van de vele strandclubs, genieten de rijken en schonen van de Franse flair in het mooie Saint-Tropez. Hier kunt u zien wie er op vakantie is in de hotspot van de jetset en hoe de sterren zich vermaken.

Kate Moss: Glamoureuze feesten en het strandleven

Kate Moss pronkt met haar zomerse boho stijl op het strand in Saint-Tropez. Het supermodel en feestliefhebster is regelmatig aan de Franse Rivièra te vinden. Naast de prachtige stranden waardeert zij vooral het bruisende nachtleven en de ontelbare VIP-clubs aan de Franse kust.

Sylvie Meis: Luxe vakantie aan de Franse kust

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis geeft u een zeer persoonlijke inkijk in het luxe leven van de sterren. Ontspannen op het strand, een smakelijk 5-gangenmenu en winkelen in de talrijke luxe boetieks. Krijg een exclusieve indruk van de vakantie van de sterren en sterretjes in Saint-Tropez:

Paris Hilton: Lunch snack bij de broodjeszaak

Hotelerfgename Paris Hilton houdt van Saint-Tropez en liet zich niet onbetuigd tijdens een korte trip. In een zomerse maxi-jurk en XXL-bril, op naar de dichtstbijzijnde broodjeszaak. Culinair gezien, lijkt het IT meisje heel nuchter. Hoe wil het icoontje haar boterham? Kom hier meer te weten!

Dit is waar Paris Hilton graag feest: de VIP-zaal is beroemd en berucht in de internationale clubscene, een echte celebrity-magneet! Trouw aan het motto: zien en gezien worden, mengt de mondiale jetset zich hier met de normalen. Liefhebbers van glamoureuze feesten mogen deze ervaring niet missen.

Kris Jenner: Romantische date avond aan de Franse Riviera

Perfect voor een leuke avond voor twee! Kardashian moeder Kris Jenner en haar minnaar Corey Gamble profiteren van de speciale sfeer voor een romantisch diner, gevolgd door een wandeling over de levendige promenade.

Carmen Geiss: Zo luxueus is het leven in Saint-Tropez

De Geisses bezitten een vakantieverblijf in het mooie Saint Tropez en trekken er regelmatig op uit naar het zuidoosten van Frankrijk. Hier laat onderneemster en tv-icoon Carmen Geiss u haar unieke huis aan de Côte d’Azur zien:

Plaatsen zoals Saint-Tropez: meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reis-hotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: