Mykonos: Hotspot van de superrijken (Gigi Hadid, Bella Hadid en Justin Bieber) – Tussen strandclubs en champagne

Mykonos: Champagne, wereldberoemde DJ’s en turkoois water. De feestbestemming Mykonos lokt met onvergetelijke feestavonden en ontspannen stranddagen aan de prachtige Middellandse Zee. Mykonos is een van de absolute celebrity-hotspots, samen met plaatsen als Bora Bora, Capri, het Comomeer in Italië of Malibu. Pure luxe op het heetste eiland van Europa trekt niet alleen talloze beroemdheden aan, maar het populaire eiland is ook erg in trek bij gewone toeristen.

Mykonos: luxe villa’s, jetski’s en bubbels

Witte en blauwe villa’s met uitzicht op zee en turquoise water – een waar paradijs. Supersterren als Gigi en Bella Hadid, of zanger Justin Bieber denken er ook zo over. Elk jaar trekken talrijke sterren en sterretjes naar het mediterrane eiland om er te genieten van bubbels en luxueuze culinaire specialiteiten. Gewone stervelingen kunnen zich ook verheugen op een soortgelijke ervaring. In dit artikel lees je waar de sterren op vakantie gaan en welke hotspots en feestbestemmingen je zeker op je bucketlist moet zetten.

Waar is het feesteiland?

Het Griekse paradijs Mykonos ligt ongeveer 160 km ten westen van Athene in de Egeïsche Zee. Een vlucht vanuit Duitsland duurt ongeveer 3 uur.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hier is een virtueel beeld van het favoriete strand van de VIPS – Super Paradise Beach.

Ben je al op weg naar Mykonos? Dit is hoe het weer zal zijn:

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden!

Een adembenemend landschap: kristalhelder water, dromerige stranden, witte gebouwen en dure jachten. Vooral de zonsondergangen zijn gewoonweg adembenemend.

Hier vindt u de beroemdheden

Super Paradise Beach Club

Attentie nachtbrakers! De champagne vloeit, wereldberoemde DJ’s zorgen voor een echt VIP-gevoel. Het is niet ongewoon om beroemde modellen, voetballers of wereldberoemde musici te ontmoeten op het beroemdste strand van het eiland. Het partijbolwerk doet zijn naam eer aan. De denderende bas is de hele dag door te horen, maar als de zon ondergaat, gaat het pas echt los. Of het nu gaat om dag- of nachtfeesten, wereldberoemde ster-DJ’s zoals Tiesto, Bob Sinclar of Martin Garrix draaien regelmatig in de Beach Club. Een onvergetelijke nacht is gegarandeerd.

De wijk Klein Venetië

Smalle kronkelende straatjes, boho winkels en cafés. Een flair zoals in Venetië. De hippe wijk is perfect voor de volgende Instagram vakantiefoto’s!

Ontdek de smalle straatjes virtueel van tevoren:

Kun je er niet genoeg van krijgen? Bekijk dan meer nuttige tips over alles wat de moeite waard is op het eiland:

Sterren en sterretjes op het droomeiland

Luxe privévilla’s, jachten en bubbels, Mykonos trekt beroemdheden aan als een magneet. Bijna nergens anders is de VIP-dichtheid zo hoog als op het prachtige Griekse eiland in de zomer. Hier kunt u zien welke beroemdheden regelmatig naar het feestparadijs gaan.

Gigi en Bella Hadid relaxen op het strand in Mykonos

De beroemde modelzusjes Gigi Hadid en Bella Hadid genieten van heerlijke cocktails en het uitzicht op het diepblauwe water. De twee supermodellen genieten echt van de golven van de Egeïsche Zee tijdens het jetskiën.

Kendall Jenner beschimpt op het strand in Mykonos

Supermodel en realityster Kendall Jenner geniet ook van de zomer, de zon en de warme zee met haar vriendinnen.

Justin en Hailey Bieber winkelen

Power couple Justin en Hailey Bieber slenteren door de smalle straatjes van Mykonos en genieten van de bijzondere flair van het Griekse eiland in de talloze hippie- en boho-winkels.

Justin Bieber wijdt zelfs zijn eigen video aan Griekenland:

Hier vindt u meer inspiratie voor uw volgende vakantie:

Plaatsen zoals Mykonos: meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: