Comomeer: luxe villa’s en beroemdheden aan het meer (George Clooney en Donnatella Versace) – hotspot voor beroemdheden

Comomeer: Prachtige villa’s, een schilderachtig landschap en idyllische dorpjes omringen het populaire meer in Italië. Het prachtige landschap is een echte magneet voor beroemdheden uit de hele wereld. Het Comomeer is een van de absolute hotspots voor beroemdheden, naast plaatsen als Bora Bora, Capri, Malibu of Mykonos in Griekenland. De promenades langs het meer nodigen uit tot uitgebreid shoppen in luxueuze boetieks. Sterren en sterretjes zoals Donnatella Versace of George Clooney strijken tijdens de zomermaanden neer in een van de glamoureuze luxe villa’s. Wie nog geen eigen huis aan het populaire meer heeft gevonden, kan het warme seizoen doorbrengen in een van de vele grand hotels.

Comomeer: luxe villa’s, jachten en beroemdheden

Aan de voet van de Alpen ligt een van de diepste meren van Europa – het Comomeer. Maak een wandeling door de prachtige bloementuinen en bewonder de prachtige villa’s van buitenaf, of geniet van het landschap vanaf het water aan boord van een van de vele passagiersboten. Er is ook ruimschoots voorzien in onvergetelijke culinaire ervaringen. Geen wonder dus dat de rijken en beroemden deze plaats steeds opnieuw kiezen in hun reisplannen. Wilt u ook genieten van een luxueus uitje? In dit artikel komt u te weten wie zijn vakantie aan het Comomeer doorbrengt en welke prachtige gebouwen u zeker moet bezoeken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hier ligt het Como meer

Ongeveer 50 km ten noorden van Milaan ligt het op twee na grootste meer van Italië, het Comomeer. Het duurt ongeveer 1,5 uur om van Milaan naar dit populaire vakantiegebied te rijden.

Hier is een virtueel uitzicht op het Comomeer vanuit Villa del Balbianello:

Ben je al op weg naar Italië? Hier is de huidige weersituatie:

Idyllische dorpjes ontmoeten jachten en beroemdheden! De streek rond het Comomeer wordt gekenmerkt door schitterend onroerend goed en prachtige tuinen.

Een adembenemend uitzicht

Chique jachten en prachtige villa’s, het Comomeer is een echte hotspot voor beroemdheden. Velen vinden het meer zo mooi dat ze zelfs in onroerend goed investeren. De dichtheid van de beroemdheden is dienovereenkomstig hoog, vooral in de zomer. Hier is een beetje inzicht in de speciale flair van Italië:

Wie woont er aan het Comomeer?

Het Comomeer is omgeven door ontelbare prachtige gebouwen en villa’s. De laatste jaren hebben Hollywoodsterren, supermodellen en beroemde ontwerpers zich hier gevestigd en genieten van de rust en het Italiaanse dolce vita aan het prachtige meer.

George Clooney: Ontspannen in de megavilla

Een time-out in een klasse apart – acteur en “Sexiest Man Alive” George Clooney brengt de warme zomermaanden het liefst door in zijn villa van 11 miljoen euro in Lignin aan het Comomeer. Hij is sinds 2001 de trotse eigenaar van dit indrukwekkende pand. Het ontbreekt de hartenbreker hier aan niets: 25 kamers, een zwembad, een fitnessruimte en zelfs een tennisbaan zijn op het terrein.

George Clooney in zijn villa aan het Comomeer:

George Clooney en zijn hond Einstein verlaten de boot aan de privésteiger van zijn villa:

Donnatella Versace: prachtig landgoed met uitzicht op het meer

Mode tsarina Donnatella Versace bezit ook een landgoed van 1.400 vierkante meter, met een direct uitzicht op het water. De grote, roze Villa Lago Maggiore heeft meer dan 50 kamers. Voor een miezerige $5.6 miljoen, maakte Donnatella van de villa haar eigen huis. Voordien gebruikten talloze beroemdheden, waaronder Walt Disney, het landgoed als vakantieverblijf.

Een blik achter de schermen

Niet die van Clooney, maar toch prachtig en indrukwekkend. Villa Camilla opent haar deuren. In deze virtuele tour krijgt u een indruk van hoe beroemdheden leven in de Italiaanse vakantieregio.

Plaatsen zoals het Como meer: meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd, wij hebben ze voor jou! Vind meer celebs op vakantie hier: