Capri: hotspot voor beroemdheden (Rihanna, Jennifer Lopez, Beyoncé) en Dolce Vita in Italië

Vakantie Capri: Romantische wandelingen langs de rotsachtige kust, genieten van culinaire specialiteiten in trendy cafés, of uitgebreid winkelen in Italiaanse luxe boetieks. Capri is een van de absolute hotspots voor beroemdheden, samen met plaatsen als Bora Bora, het Comomeer, Malibu of zelfs Mykonos. Heidi Klum, Kylie Jenner en talloze andere beroemdheden worden elke zomer naar de prachtige Middellandse Zeekust getrokken. Een bijzonder hoogtepunt: het schilderachtige restaurant “Da Paolino” met zijn rustige citroentuin. In dit artikel leest u waar de sterren op vakantie gaan en wat u niet mag missen tijdens uw volgende verblijf aan de Middellandse Zee.

Capri: exclusieve restaurants, de Middellandse Zee en beroemdheden

De rijken en schonen worden als een magneet naar het Italiaanse eilandparadijs getrokken. De blauwe grot, een absolute toeristische trekpleister, zou iedereen moeten kennen. Weg van deze attractie zijn er ontelbare romantische stranden en kliflandschappen te ontdekken. Exclusieve bars, kleurrijke huizen en de turkoois-blauwe Middellandse Zee – er is voor elk wat wils in deze populaire vakantiestreek.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hier ligt het Italiaanse droomeiland

Het rotsachtige eiland ligt in de Golf van Napels in de regio Campanië. U moet rekening houden met ongeveer 70 minuten voor een overtocht vanaf het vasteland.

Uitzicht op de Middellandse Zee vanuit Toni Lucca

Het rotsachtige eiland bestaat voornamelijk uit kalksteen en wordt doorkruist door ontelbare grotten en spelonken. U kunt zelfs per boot door sommige rotsen varen.

Deze beroemdheden zijn op vakantie in Capri

De speciale flair en de dolce vita-mentaliteit lokken elk jaar talloze VIP’s naar het prachtige Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Of het nu gaat om uitgebreid winkelen, ontspannen op een privé-jacht voor de rotsen of nachtelijke wandelingen door de levendige stad. Wil je op vakantie zoals de sterren? Ontdek dan hier hoe Rihanna, Heidi Klum en Jennifer Lopez hun tijd op Capri doorbrengen.

Kylie Jenner en Travis Scott: op verkenning in de straten van Capri

Droomkoppel Kylie Jenner en Travis Scott genieten van de Italiaanse flair tijdens een nachtelijke wandeling door Capri.

Rihanna: Winkelen in luxe boetieks op Capri

Superster Rihanna is ook een regelmatige bezoeker van het eiland in de Middellandse Zee. Op haar weg door de smalle straatjes blijft de zangeres niet onopgemerkt.

Heidi Klum en Tom Kaulitz: Bruiloft in Italiaans Paradijs

Het droompaar Heidi Klum en Tom Kaulitz hebben het rustige eiland gekozen als locatie voor hun huwelijk in 2019. De buitengewone huwelijksceremonie op een jacht in de rotsachtige baai heeft naar verluidt 3 miljoen euro gekost. Hier zien we de tortelduifjes op een kleine motorboot met vrienden en familie.

Jennifer Lopez en Ben Affleck: flaneren door de rustige stad

Zangeres Jennifer Lopez en acteur Ben Affleck brengen ook hun vrije tijd door op het eiland Capri. Hand in hand slenteren door de smalle steegjes van het rotseiland en genieten van de Italiaanse flair. Het droompaar leeft!

Beyoncé en Jay-Z: zonnebaden op het megajacht

VIP’s Beyoncé en Jay-Z zijn gespot op hun luxueuze jacht in de zee bij het eiland Capri. Ze genieten van dure champagne, genieten van de zonnestralen en nemen een pauze van hun stressvolle supersterrenbestaan. De popiconen kiezen hiervoor altijd het Europese eiland Capri.

De supersterren op een nachtelijke wandeling door de levendige steegjes van Capri.

Plaatsen zoals Capri: meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: