Bora Bora: Celebrity hotspot in het Zuidzee paradijs (Justin Bieber, Paris Hilton & Jennifer Aniston) – een eiland om verliefd op te worden

Bora Bora: Kristalheldere, turquoise oceaan, tropische temperaturen en zachte zandstranden. Bora Bora is een waar paradijs op aarde. Het is dan ook geen wonder dat sterren als Paris Hilton, Justin Bieber of Jennifer Aniston met hun partner naar het Zuidzee-eiland trekken om te genieten van wat samenzijn. Bora Bor is een van ‘s werelds absolute hotspots voor beroemdheden, samen met plaatsen als Capri, het Comomeer, Malibu in de VS en Mykonos in Europa. De romantische sfeer maakt het een echte honeymoon hotspot. Ongeveer 60 tot 70 procent van de gasten zijn op huwelijksreis.

Bora Bora: Luxe, kristalhelder water en snorkelen in het paradijs

Naast de prachtige stranden is er minstens zo’n mooi paradijs onder water. Scholen vissen en kleurrijk koraal willen ontdekt worden tijdens uitgebreide snorkeltochten door het kristalheldere water. Singles komen zeker aan hun trekken in het bad – warm water, met heerlijk fruit en een eeuwig zomergevoel. Misschien wacht de volgende charmante prins al op je in Bora Bora! In ons artikel laten wij u zien welke sterren regelmatig naar het tropische paradijs vertrekken en welke luxe resorts u zeker moet kennen.

In het midden van de Stille Zuidzee ligt het droomeiland Bora Bora

Het eiland Bora Bora ligt ongeveer 260 kilometer ten noordwesten van Tahiti. De hele lengte van het eiland is iets meer dan 2,5 kilometer, zodat het tijdens een ontspannen wandeling kan worden verkend.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Fantastisch uitzicht op het paradijselijke resort.

Het wordt niet mooier dan dit! Zelfs supersterren als Paris Hilton kunnen niet ophouden met giechelen bij dit schouwspel.

Deze celebs houden van Bora Bora!

Romantische wandelingen op het strand, duiken voor twee of een diner bij kaarslicht op het strand. De beroemde tortelduifjes komen van dichtbij op het eiland Bora Bora. Hier kunt u zien welke sterren al in het Zuidzeeparadijs zijn gesignaleerd en hoe zij hun vakantie doorbrengen.

Paris Hilton: Romantische huwelijksreis

It-girl en hotelerfgename Paris Hilton brengt haar huwelijksreis door op het romantische eiland in het luxueuze Conrad Hotel. Partnermassages met uitzicht op de turquoise zee en opwindend snorkelen door de kleurrijke onderwaterwereld, het paar geniet met volle teugen van hun tijd op Bora Bora.

Justin Bieber: naakt baden in Bora Bora

Superster Justin Bieber is ook gespot met verschillende vrouwen in de Stille Zuidzee. De beroemde foto’s na het naaktzwemmen zijn ook op het eiland genomen.

Jennifer Aniston: Verliefd op Bora Bora

Actrice Jennifer Aniston bracht haar huwelijksreis door in het Four Seasons Resort in Bora Bora. Met een direct uitzicht op de berg Mont Otemanu en de gevarieerde vegetatie, een echt hoogtepunt.

St Regis Resort – Het favoriete hotel van de sterren

Eva Longoria, Nicole Kidman of Carrie Underwood – veel beroemde beroemdheden zijn naar verluidt gespot in dit luxueuze resort! Wakker worden met een direct uitzicht op zee. De bungalows bieden niet alleen een prachtig uitzicht op de oceaan, maar ook een bubbelbad en directe toegang tot de zee.

Hier krijg je een exclusieve rondleiding:

Plaatsen zoals Bora Bora: Meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: