Malibu: kuststad van beroemdheden (Miley Cyrus, Lady Gaga & Orlando Bloom) – Celebrity Hotspot

Malibu: … wordt ook wel de stad van de sterren genoemd. Talloze acteurs, modellen en zangers voelen zich aangetrokken tot deze droomlocatie aan de kust van Californië. 50 km fijn zandstrand en de warme Californische zon, Malibu is de belichaming van een ontspannen levenshouding. Malibu is een van de absolute hotspots voor beroemdheden, samen met plaatsen als Bora Bora, Capri, het Comomeer en Mykonos. Orlando Bloom, Lady Gaga of Miley Cyrus hebben dit begrepen en komen tot rust in hun prachtige residenties. De stad met 12 duizend inwoners staat ook bekend als Surf City USA. Als u de surfers in de Stille Oceaan wilt zien terwijl de zon ondergaat, dan is dit de place to be!

Malibu: villa’s aan het strand, surfers en de Californische levensstijl

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat u tijdens uw verblijf in Malibu geen ster tegenkomt, gezien de grote dichtheid aan beroemdheden. De grote, adellijke villa’s van Hollywood beroemdheden liggen langs de Californische kust. Wat maakt deze plek zo speciaal voor de sterren? De directe ligging aan het strand biedt een bijzondere privacy. Een vakantie is dus niet alleen de moeite waard vanwege het prachtige zandstrand en de ontelbare surfmogelijkheden. Als u op jacht wilt gaan naar beroemdheden, kunt u in dit artikel te weten komen wie er in Malibu rondhangt en een exclusief inzicht krijgen in de villa’s van de sterren.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Waar is het Californische paradijs Malibu?

De stad beroemdheden ligt aan de Californische kust in Los Angeles County. Vanuit de City of Angels duurt het ongeveer 40 minuten met de auto naar het mooie Malibu.

Zin in een virtuele wandeling op Zuma Beach? PS: Lady Gaga’s miljoenen villa is vlakbij!

Geniet van Malibu vanuit het comfort van je eigen huis!

Eindeloze zandstranden en luxe villa’s direct aan de oceaan. Hier kunt u een indruk krijgen van de prachtige kustplaats.

Deze sterren wonen in Malibu

Veel sterren en sterretjes hebben geïnvesteerd in een prachtige villa in Malibu, Californië. Enerzijds zijn de goede verbindingen met de grote stad Los Angeles overtuigend, anderzijds kan hier in de verfrissende zeelucht van privacy en rust worden genoten. Hier kunt u zien welke beroemdheden regelmatig naar Malibu komen.

Miranda Kerr: Lichtgevuld vakantie-uitje

Lichtdoorstroomde kamers en hoge plafonds te midden van een weelderige, groene tuin: supermodel Miranda Kerr geeft een zeer privé-inzicht in haar vakantieverblijf in Malibu.

Leonardo DiCaprio: Actief recreëren met volleybal op het strand

Het leven van een Oscarwinnaar kan af en toe behoorlijk vermoeiend zijn! Acteur Leonardo DiCaprio kiest voor actieve ontspanning door volleybal te spelen op het strand in Malibu.

Daarna is er verfrissing in de koele Stille Oceaan.

Lady Gaga: Prachtige residentie direct aan Zuma Beach

Zout water zwembad, jacuzzi en een manege, het ontbreekt de zanger aan niets op 2,5 hectare. De indrukwekkende villa van de superster ligt direct aan Zuma Beach. Hier is een exclusieve rondleiding op het prachtige landgoed:

Orlando Bloom: de hond uitlaten op het strand van Malibu

Acteur en rokkenjager Orlando Bloom wandelt graag met zijn hond op het strand in Malibu. Op je volgende stranddag, heb je misschien het geluk hem tegen te komen.

Miley Cyrus: zingt over haar liefde voor Malibu

Zo’n nauwe band met een stad moet iets betekenen. Zangeres Miley Cyrus heeft zelfs het beroemde gelijknamige lied Malibu aan de Californische stad opgedragen. Ex-vriendje Liam Hemsworth zou haar de bijzondere plek hebben laten zien en ze bedankt hem muzikaal.

Plaatsen zoals Malibu: Meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: