Berlijn Modeweek Zomer 2023: Mode, startbanen, glamour en trends

Berlin Fashion Week Summer 2023 – Mode, glamour en trends! Wij zijn er live bij als Fashion Week Berlijn haar deuren opent. Van de catwalks tot de feestjes en de hotste locaties – wij brengen je de spannendste momenten en de nieuwste stijlen. Laat je inspireren door onze reportages en ontdek samen met ons de modehoogtepunten van het seizoen. Volg ons op Instagram om nooit een update te missen!

Berlijn Modeweek Zomer 2023

32°, zomer, Fashion Week Berlijn! Berlin Fashion Week 2023 belooft een spannend en inspirerend evenement te worden voor modeliefhebbers, want dit jaar is het schema eindelijk weer vol!

Dit seizoen zijn wij, Jordan en Svenja, voor jullie op pad.

Ons Berlijn Fashion Week Plan 2023!

Wil je het niet missen? Volg ons op Instagram!

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Maandag: Fashion Week begint

Op maandag 10 juli beginnen we met de BOBKOVA modeshow in het Kronprinzenpalais. Deze show wordt gepresenteerd door Berlin Contemporary en belooft een inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Berlijnse mode.

Daarna volgt de presentatie van MELISA MINCA in PLATTE.Berlin, gevolgd door LUCAS MEYER LECLERE in Kühlhaus Berlin. Deze twee shows maken ook deel uit van Berlin Contemporary en zullen zeker indrukwekkende ontwerpen en creaties laten zien.

s Avonds kunnen we de show van ODEEH verwachten, waarvan de exacte locatie nog moet worden bekendgemaakt. Dit merk maakt ook deel uit van Berlin Contemporary en belooft een boeiend optreden.

Review. Bobkova laatste modeshow @ Berlijn

Je kunt hier in het artikel ook alle belangrijke looks van de show vinden:

  • Bobkova @ Berlijn 2023 Winter

Dinsdag: Shows, shows, shows!

Op dinsdag 11 juli staan er nog meer spannende shows op het programma. We beginnen met PODYH in Kronprinzenpalais, gevolgd door Marcel Ostertag in Verti Music Hall. Beide shows maken deel uit van W.E4.FASHION DAY en bieden zeker innovatieve ontwerpen en spannende mode. LITKOVSKA wordt gepresenteerd in Kraftwerk Berlin, terwijl REBEKKA RUÉTZ opnieuw optreedt in Verti Music Hall. Er is ook een speciale show van de afgestudeerde studenten van de Hochschule Akademie Mode & Design en Hannover in de Alte Münze Berlin.

s Middags hebben we de gelegenheid om de shows van MY FASSBENDER en ATELIER CHARDON SAVARD in de Alte Münze Berlin te bezoeken. Deze twee shows maken deel uit van NEO.FASHION en tonen de talenten van opkomende ontwerpers. De show gaat verder met KILIAN KERNER BERLIN in de Verti Music Hall, gevolgd door RICHERT BEIL in de Leibnitzstraße en DANNY REINKE opnieuw in de Verti Music Hall.

s Avonds is er een gezamenlijke show van de afgestudeerde studenten van de Universiteit van Pforzheim en HTW Berlin in de Alte Münze Berlin. MILK OF LIME zal ook zijn collectie presenteren in het Zeiss Major Planetarium, terwijl RIANNA + NINA te zien zal zijn in de Alte Nationalgalerie.

De laatste shows van de dag worden gepresenteerd door de afgestudeerde studenten van Bielefeld, Hamburg en Niederrhein University of Applied Sciences in de Alte Münze Berlin. De avond wordt afgesloten met de show “In Partnership with Mercedes-Benz” van WILLIAM FAN, waarvan de locatie nog moet worden bekendgemaakt. Tot slot is er de show van SIA ARNIKA in Havel Studios.

Review. William Fan laatste modeshow @ Berlijn

Je kunt hier in het artikel ook alle belangrijke looks van de show vinden:

  • William Fan @ Berlijn 2022 Zomer

Woensdag: De grote finale (bijna)

Op woensdag 12 juli vindt in de Alte Münze Berlin de “GUEST OF NEO.FASHION “3D VIRTUAL FASHION CONTEST” plaats. Dit evenement biedt een innovatieve en virtuele presentatie van mode.

De show gaat verder met ACCEPTANCE LETTER STUDIO bij Studio Cherie en Collective Show 1 – Aspiring Designer bij Alte Münze Berlin. Het merk MARKE presenteert zijn collectie in de Weserstraße, gevolgd door de show van DZHUS in Feuerle Collection en ANJA GOCKEL in Hotel Adlon Kempinski Berlin.

De Berlin Fashion Week wordt afgesloten met shows van ESTHER PERBANDT in AchtBerlin, Collective Show 2 – Aspiring Designer in Alte Münze Berlin, AVENIR in de St. Elisabeth Kerk en SF1OG in het Ludwig Erhard Haus.

Hoogtepunten van woensdag

  • X @ Berlijn 2023 Zomer

Donderdag: Varen met DAMUR!

We hebben Damur al leren kennen met ons Riccardo Simonetti nummer (#27), voor het nieuwe tv-programma “Glow Up”, dus we zijn extra enthousiast over deze show! Een absoluut hoogtepunt van de Berlin Fashion Week is zonder twijfel de presentatie van de voorjaars-/zomercollectie 2024 door #DAMUR. Dit buitengewone evenement wordt vergezeld door de ANTI-BASIC BASIC CLUB, een performance art evenement dat Berlijn verbindt met de wereldwijde gemeenschap.

Review! Damur laatste modeshow @ Berlijn

Je kunt hier in het artikel ook alle belangrijke looks van de show vinden:

  • Damur @ Berlijn 2022 Zomer
  • Damur @ Berlijn 2023 Winter

Volgende! Boottocht met Damur! #Geweldig

Hier wacht bezoekers een onvergetelijke ervaring – aldus de uitnodiging, die de essentie van basics viert – authenticiteit, circulatie en duiken in onze eigen mogelijkheden. Gasten kunnen deelnemen aan een inspirerende modereis langs de rivier de Spree in Berlijn, glijdend op surrealistische zwarte ballonboten terwijl ze worden omringd door prachtige silhouetten, modellen, dansers, livemuziek en optredens. De indrukwekkende landschappen en creatieve sfeer van Berlijn op de achtergrond maken van dit evenement iets heel bijzonders.

Deze dag en nacht zullen ongetwijfeld in de herinnering blijven en bezoekers meevoeren naar een wereld van dromen en fantasie. De ANTI-BASIC BASIC CLUB is een absolute must voor alle modeliefhebbers en biedt een unieke kans om de Berlin Fashion Week op een heel bijzondere manier te beleven.

Hoogtepunten van donderdag

  • Damur @ Berlijn 2023 Zomer

Wie was daar?

Meer hierover vanaf dinsdag!!! Niet missen? Volg ons op Instagram!

Mode! Nieuwe trends van de catwalk

Meer hierover vanaf dinsdag!!!