Michael Kors Lederen Armband MKJ3648710

De beroemde schakelkettingen van Michael Kors zijn niet meer weg te denken uit de juwelendoosjes van fashionista’s. Veel mensen weten echter niet dat Michael Kors nog meer ongewone stukken heeft gemaakt. De New Yorkse ontwerper staat al bekend om het stellen van nieuwe normen, het spelen met innovatieve materialen en het experimenteren met ongewone ontwerpen. Vandaag wil ik u het nieuwste stuk uit mijn collectie voorstellen, dat een heel bijzondere combinatie heeft.

Van kostbare materialen is een prachtig accessoire gemaakt dat gegarandeerd het hart van elke vrouw sneller doet kloppen. Het onderste deel bestaat uit een zwart lederen bandje dat smaakvol en speels is versierd met een diamanten reliëf. De blikvanger is echter het goudkleurige kettingelement van roestvrij staal, dat ook wordt geëvenaard door de glanzende gesp die het accessoire stijlvol afrondt. De Michael Kors lederen armband is ongeveer 20 centimeter lang en voelt zeer comfortabel aan op de huid. Het kan ook heel goed gecombineerd worden en staat bijvoorbeeld prachtig naast een mooi Michael Kors horloge. Met dit buitengewone stuk zult u zeker overal de blikvanger zijn en kunt u elke outfit een vleugje glamour meegeven, hoe eenvoudig die ook is!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

 

Als u ook overweegt een Michael Kors leren armband te kopen, wil ik u graag een paar tips geven over hoe u hem moet verzorgen zodat hij nog lang meegaat. Gebruik voor het verwijderen van grove of fijne vuildeeltjes nooit cosmetica zonder onderscheid te maken, maar altijd zachte, pluisvrije doekjes. Juwelen mogen in geen geval in contact komen met agressieve reinigingsmiddelen of worden opgeslagen in vochtige ruimten, omdat zij anders het risico lopen te oxideren. U moet uw Michael Kors leren armband ook afdoen tijdens het tuinieren, douchen, sporten of zonnebaden. Als u het met zorg behandelt, kan er niets misgaan en zult u er lang plezier van hebben!

Een kleine gids voor precies de juiste verzorging van uw leren armband