Longchamp Paris – Opening winkel in Keulen

Franse elegantie in Keulen – Longchamp Paris opent op donderdag 26 november 2015 een flagship store in Keulen, vlak bij de Dom. Met een verleidelijke “openingscocktail” voor genodigden opent nu een van de verdere geplande winkels in Duitsland zijn deuren en inspireert modebewuste klanten. Naast de locatie in Keulen zijn nog meer winkels gepland in plaatsen als Münster, Sylt, Bremen en Hannover.

Longchamp: Pliage tassen hebben traditie

Het Franse traditionele bedrijf voor handtassen en reisaccessoires van leer en canvas is vooral bekend om zijn kenmerkende handtassen in pliage-stijl. Het kleurenpalet is veelomvattend en doet vrouwenharten over de hele wereld sneller kloppen. Het prijzengamma is kleurrijk, het Franse edele merk biedt zowel tassen in het midden- als in het hogere prijssegment aan. Longchamp is wereldwijd sterk vertegenwoordigd met meer dan 1000 verkooppunten en talrijke boetieks.

Longchamp: winkelopeningen in Europa

Vorig jaar opende Longchamp twee nieuwe winkels op de toplocaties van Europa, München en Parijs. De winkel in München was de vierde in Duitsland. Het overtuigt met een geweldige locatie. Het hoogtepunt: de trap van de begane grond naar de benedenverdieping. Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de modellen tassen, damesschoenen en damesmode.

Longchamp familiebedrijf

Longchamp werd in 1948 in Parijs opgericht door Jean Cassegrain. Het modebedrijf is sindsdien in familiehanden en wordt geleid door de familie Cassegrain. Naast de ontwerpen voor de gebruikelijke tassencollecties, werkt Longchamp vaak samen met verschillende ontwerpers en kunstenaars die individuele speciale modellen creëren. Deze worden vaak aangeboden als limited editions en zijn bijzonder waardevol. Supermodel Kate Moss ontwerpt sinds 2010 haar eigen tassenlijn voor Longchamp. In 2012 werd de tassencollectie verrijkt met een nieuwe editie van de “Le Pliage”-tas, volledig in leder. In 2006 breidde het modebedrijf zijn productassortiment uit met schoenen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nieuwe winkel in Keulen:

  • Longchamp Winkel
  • Domkloster 2, 50667 Keulen

Een uittreksel van de lentecollectie 2016 vindt u hier

Meer informatie over Longchamp Parijs: www.longchamp.com