It-Bags! Designer tassen met Gucci, Celine, Hermes & Co.

Hallo mijn lieverds! Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie. Wie kent het niet. Je ziet ze in de stad, op Instagram bij je favoriete blogger/blogster. We hunkeren ernaar, maar toch blijft het voor de meesten van ons een onvervulde droom. Designer tassen! Elke vrouw weet het. Of het nu Louis Vuitton, Gucci, Celine, Chanel of Givenchy is. Luxemerken brengen voortdurend nieuwe tassen op de markt en het is maar al te gemakkelijk om verliefd te worden op een stuk dat helaas twee keer zoveel kost als je huur. Ik heb mijn persoonlijke favoriete tassen van de designermerken uitgezocht en look-a-like alternatieven voor je gevonden die nog steeds van hoge kwaliteit zijn maar toch binnen het budget passen, want ik ben absoluut geen fan van goedkope namaak!

Gucci Dionysus GG Supreme Designer Tas

Je ziet dit sieraad momenteel op iedere blogger’s Instagram voorbij komen en natuurlijk was ook ik meteen verliefd op deze beauty van Gucci. Gelukkig vond ik een remedie – want de prijs van € 1.800 en meer ligt niet in mijn budget – en kocht ik een Look a Like alternatief bij de Keulse winkel Kay’s. Als ook u dit sieraad in handen wilt krijgen, vindt u geweldige alternatieven in de winkel van Kay in de Ehrenstraße 104.

Givenchy Antigona: Actuele Must Have!

Je ziet deze tas ook overal op het moment. Het is perfect voor dagelijks gebruik omdat het groot genoeg is om alles wat belangrijk is in te bewaren. Ook de oorspronkelijke prijs van 1.700€ is niet in het budget van de meesten, dus na lang zoeken vond ik een alternatief. De online winkel fashiondrug verkoopt Look a Like van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Zelfs influencers als madelinemercedes kopen liever het alternatief dan dat ze duizelingwekkende prijzen betalen voor het origineel.

Celine Bagage multi-talent: klein, groot, shopper & clutch

Dit prachtige stuk van Celine is al een tijdje het gesprek van de dag, maar de trend blijft aangezien Celine veel verschillende variaties van het model uitbrengt. Hij is verkrijgbaar in klein, groot als shopper en als clutch, in veel verschillende kleuren en materialen. Maar omdat het met 2.300 euro een dure grap is, kun je er natuurlijk ook een alternatief voor vinden. Ook hier vond ik wat ik zocht bij fashiondrug. Hier vindt u het alternatief voor slechts €64,95, en het is nog van goede kwaliteit ook. Je kunt de tas ook kopen in de Keulse winkel ‘Jumeirah Store’. U vindt het aan de Pfeilstraße 24 in Keulen.

Luxe klasse! Hermès Birkin Tas

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, presenteer ik jullie deze Hermès tas, die vooral gezien wordt bij de Kardashian Klan. Want zelfs deze tas schijnt te duur te zijn voor ‘normale’ bloggers. De startprijs van 8.000-9.000€ is waarschijnlijk alleen betaalbaar voor supersterren of de Kardashians. Maar natuurlijk heb ik voor u een alternatief gevonden dat er bedrieglijk echt uitziet, maar meer dan binnen het budget valt. Nogmaals, ik verwijs u naar de online winkel fashiondrug, waar u de Look a Like kunt vinden voor slechts 89,95€!

Dat waren mijn designer tas alternatieven voor jou. Tijdens mijn zoektocht naar Look a Likes, kwam ik in één of twee online winkels terecht die misschien interessant zijn voor u. Bijvoorbeeld sassyclassy.de, die geweldige Look a Likes heeft, maar ook speciale tassen en stukken van zichzelf. De modezaak, waar ik de meeste van mijn tassen heb gevonden, is ook nieuw voor mij, maar ik ben er erg enthousiast over en zal er binnenkort zelf ook een paar nieuwe It-stukken kopen. Voor wie in Keulen woont, kan ik alleen maar de winkels “Kay’s” en “Jumeirah Store” aanbevelen. Je kunt er zeker geweldige tassen en mode vinden.

Volgende week heb ik een heel speciaal onderwerp voor jullie. Duurzame en eerlijke mode. Als je nog niet weet waar het allemaal over gaat, en welke geweldige nieuwe labels er in de industrie zijn, kijk dan volgende week maandag weer op mijn blog! Tot dan, wens ik jullie allemaal een fijne week!

Je Iva ❤

Tassen: Meer over Michael Kors, Gucci & Co. op FIV