Het kledingparadijs: De weg vinden tussen kleuren, snitten en prijzen

De temperaturen stijgen gestaag en het kledingseizoen begint weer. Maar niet alle jurken zijn hetzelfde. Er wordt niet alleen onderscheid gemaakt tussen zomer- en avondjurken, maar elke afzonderlijke snit heeft zijn eigen benaming. Van cocktailjurken tot avondjurken tot dirndls, er zijn veel verschillende pasvormen. Maar niet alleen de snit van een jurk is doorslaggevend, ook de kleur en de stijl moeten de persoonlijkheid van een vrouw onderstrepen. Wij hebben u niet alleen geïnformeerd over de verschillende soorten jurken, maar ook uitgezocht waar u dergelijke jurken tegen een lagere prijs kunt kopen.

De verscheidenheid aan jurken: cocktail-, schede- en bandjurken

Bij de keuze van een jurk is niet alleen de onderstreping van de persoonlijkheid een belangrijke factor, maar speelt ook de gelegenheid een doorslaggevende rol. Is het een bezoek aan een club, een picknick in het park of een bruiloft? Welke snit draag je voor welke gelegenheid?

Noble & Chic – Suitably gekleed voor de exclusieve evenementen

Zodra een voorname gebeurtenis nadert, stellen veel vrouwen zich de vraag: Wat zal ik aantrekken? Hij mag niet overdressed zijn, maar ook niet underdressed. Toch zijn elegante jurken vaak in een hogere prijsklasse. Wij hebben een online winkel voor u gevonden waar u niet alleen voor elke gelegenheid een geschikte jurk kunt vinden, maar ook kunt profiteren van lage prijzen. Voor de toekomst is het motto: chique jurken tegen lage prijzen bij Baur vinden. Bij Baur vindt u niet alleen goedkope jurken, maar ook woningtextiel, schoenen, meubels en nog veel meer. Maar voordat je op zoek gaat naar de juiste jurk, moet je eerst uitzoeken welke snit het beste bij je past:

Cocktailjurk

De cocktailjurk dateert uit de jaren 50 en is een van de meest elegante jurken. Het werd uitgevonden door de beroemde mode-ontwerpster Coco Chanel. Deze jurk is altijd gedragen naar cocktailparty’s, recepties of openingen. Een dergelijke damesjurk is altijd ten minste knielengte en ten hoogste kuitlengte. Hij sluit ook vrij nauw aan op het lichaam. De cocktailjurk is bijzonder populair omdat hij de gulden middenweg bewandelt tussen een pompeuze baljurk en een alledaagse zomerjurk.

Sheath jurk

Een schede jurk ziet eruit als de perfecte mix van elegant en sexy. Sheath jurken gaan meestal tot de knie, maar ze kunnen ook korter zijn. Bovendien is het altijd strak bij de heupen en de taille, zodat het figuur wordt geaccentueerd. De schede jurk is perfect als jurk voor naar kantoor of voor een kleinere gebeurtenis, zoals een verjaardag of baby shower party.

https://www.instagram.com/p/BqKeR9_AbmS/

Avondjurk

De avondjurk, we kennen en houden er allemaal van. Het is eerder zeldzaam dat we ons kunnen kleden voor een huwelijk, een bal of een gala. Daarom is het altijd iets heel bijzonders. Zich voor één avond als een prinses voelen, dat is wat veel vrouwen plannen voor de dag van hun huwelijk. De avondjurk geeft altijd een klein voorproefje van deze dag. Een avondjurk is meestal vloerlengte en het bovenste deel van de jurk sluit nauw aan op het lichaam. De rok kan uitlopend en volumineus zijn of ook nauwsluitend aan het lichaam. Anders zijn er geen grenzen aan de uitstraling van avondjurken. Er zijn lange of korte mouwen en ook de stoffen kunnen variëren.

https://www.instagram.com/p/BqmElifFQlQ/

Losjes en luchtig van lente tot zomer

Wanneer de lente aanbreekt, zijn het niet alleen feestelijke jurken waar we aan denken en naar uitkijken. Het is veel meer de gedachte aan het dragen van de eerste luchtige zomerjurk die ons hart sneller doet slaan. Het komt vaak voor dat de dag tevoren al plannen worden gemaakt over welk zomerjurkje zal worden gedragen naar de ontmoeting aan het meer met de beste vriendin. Het dragen van een jurk geeft een gevoel van vrijheid en vreugde.

Strap jurk

Een strappy jurk is perfect voor zomerse temperaturen. Felle kleuren en interessante patronen geven je een goed humeur en doen je de dag met energie beginnen. Zoals de naam al zegt, hebben strappy jurken smalle bandjes, zodat de schouders vrij zijn en u de dag zonder opvliegers kunt doorkomen.

https://www.instagram.com/p/Bk641ClDS88/

Blouse jurk

Een knoopsluiting is kenmerkend voor een blousejurk. Deze kan vanaf de kraag helemaal naar beneden lopen of eerder ter hoogte van het middel eindigen. Aangezien een blousejurk meestal losjes valt, wordt de taille vaak geaccentueerd door een ceintuur. Blousejurken zijn er in een grote verscheidenheid van kleuren en patronen. Aangezien de meeste blousejurken lange of halflange mouwen hebben, zijn ze ook geschikt als overgangsjurken.

https://www.instagram.com/p/BbDGiQMA3ur/

Gebreide jurken

Een gebreide jurk is de perfecte manier om het kledingseizoen in te luiden. Heb je aan het begin van het jaar weer zin om voor het eerst een jurk te dragen? Maar het is nog te koud voor je favoriete zomerjurk? Een gebreide jurk kan voor u het ideale alternatief zijn. Je kunt je wens om een jurk te dragen vervullen, maar je hoeft het niet koud te hebben. Sommige vrouwen durven zelfs gebreide jurken te dragen in de winter.

Zomerjurken

De zon schijnt op uw hoofd, de lucht is vochtig en u vraagt zich af of vandaag de dag is voor een groot ijsje of voor een bezoek aan het zwembad. De ideale dag voor een zomerjurk. Zomerjurken zijn meestal helder en kleurrijk en, afhankelijk van de huidige mode, versierd met bloemen of andere motieven. Zij zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van snitten, stoffen en kleuren. Afhankelijk van uw voorkeuren moet u op tijd beginnen met het verzamelen van uw zomerjurken voor de volgende zomer.

https://www.instagram.com/p/BjjSUjtDQlc/