Gen Y – Stedelijke elegantie en 100% Made in Italy

Subtiele ontwerpen voor het dagelijks leven, “zwart is het nieuwe zwart”! Vandaag wil ik jullie – dankzij Instagram – kennis laten maken met een nieuw modelabel uit Italië. In tegenstelling tot velen, richt Gen Y zich niet op sprankelende extra’s of felle kleuren, maar op eenvoudige ontwerpen, zachte materialen en elegantie. Typisch Italiaans! Mijn naam is Stephan, ik draag graag eenvoudige ontwerpen in het dagelijks leven en liever een accessoire of een kledingstuk dat opvalt. In de zomer, ontbreken de zakken, zeker, korte broek, tanktop, dat is het. Maar de mobiele telefoon moet ergens in en het water en zo. Maar als het op rugzakken en tassen aankomt, heb ik het probleem dat het moeilijk is om een mix van elegantie en mode te vinden. Ze hebben allemaal mooie logo’s erop geborduurd of ze zijn te opzichtig voor mij. Met 32° in het centrum, wilde ik ook niet eeuwig blijven zoeken: In de sport sectie, is alles een beetje te veel van alles. Maar zelfs in de grote winkelcentra in het centrum van de stad, van Zara tot H&M, kun je niet echt vinden wat je zoekt. Toen, via Instagram, werd ik me bewust van Gen Y! Amper een uur later had ik onze Iva aan de telefoon voor een snelle fotoshoot, want ik had de eerste stalen rechtstreeks opgestuurd gekregen! Je kunt het uiterlijk vinden op: Gen Y Instagram.

U kunt video’s vinden en winkelen met de stukken hier op Gen Y.

Monsters uit Italië met Iva: Zomerlook + Gen Y

Naast de shirts en petten voor mij, was er ook deze tas: Dare. U kunt meer looks van Iva vinden in Iva’s modecolumn.

Gen Y voor mannen

https://www.instagram.com/p/Bkxo9IuFiYO

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/BkprzMrAJfQ

Meer van Gen Y – Italië

Je kunt het uiterlijk vinden op: Gen Y Instagram