De Bikini Trends 2018 – Dit zijn de strandhoogtepunten van dit jaar

Deze zomer is het weer tijd voor de vrouwen van de wereld om koste wat het kost op te vallen! Na onze reisverslagen van Tokio tot Milaan, nemen we vandaag een kijkje naar de bikinitrends van 2018 en je must-haves voor de feestdagen!

De strandmode van dit jaar leunt op de bikinitrends van vorig jaar en biedt voor elke vrouw de juiste bikini. De meeste vrouwen zijn op zoek naar een bikini die het figuur perfect accentueert en een echte blikvanger is. Dus van de retrolook van een bikini met hoge taille tot felgekleurde heupknuffelende bikini’s, ontwerpers hebben een breed portfolio om ervoor te zorgen dat u dit jaar het strand verovert. De meeste vrouwen gaan op koopjesjacht voor een vakantie of het badseizoen. Maar het is moeilijk om het juiste model te vinden, vooral bij het zoeken naar een geschikte bikini. De vele kleuren, snitten en patronen maken de keuze er niet gemakkelijker op. Daarom hebben we de bikinitrends van 2018 op een rijtje gezet om je keuze te vergemakkelijken.

Trend #1 – De hoge getailleerde bikini

De bikini met hoge tail le is een van de trends voor het strand in 2018. De bikinibroekjes, die tot aan de taille reiken, zijn bijzonder geschikt om de probleemzones op de heupen en de buik te bedekken. Als het bikinibroekje met hoge taille gecombineerd wordt met een sexy en speels topje, is het resultaat een echte blikvanger op het strand. Veel andere bikinitrends van dit jaar kunnen gecombineerd worden met bikinibroekjes met hoge taille om een prachtige look voor het strand te creëren. Een riempje aan een bikinibroekje met hoge taille kan ook een speelse en sexy bikini-outfit verbeteren.

Trend #2 – De kleurentrends van dit jaar

Felle kleuren zijn een echte trend onder modeontwerpers. Het motto hier is: hoe opvallender, hoe beter. Maar ook modebloggers zoals Kim Kardashian maken foto’s met kleuren zoals pastel, olijf, nude of metallic en geven de richting van de bikinitrends van dit jaar aan. Hier hangt het in de eerste plaats van je eigen smaak af. Als u alleen maar wilt dat een bikini er sexy en gracieus uitziet, zijn saaie kleuren zoals pastel of nude meer geschikt, maar als u de aandacht van iedereen wilt trekken, zijn felle kleuren precies wat u zoekt. Retro strepen of bloemmotieven en vruchten zijn ook helemaal IN dit jaar.

https://www.instagram.com/p/Bhnh5Mrlt96

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Trend #3 – De Baywatch-look komt terug

De jaren 90 maken dit jaar een comeback op het strand. De frong, die bestaat uit een eendelig stuk met een bijzonder hoge beenuitsnijding, wordt dit jaar steeds populairder bij ontwerpers en modebloggers. Het eenvoudige zwempak ziet er bijzonder sexy uit wanneer vetersluiting, patronen en uitsnijdingen in het spel komen.