Bruidsjuwelen in goud – Hoe vind je de juiste accessoires

De bijpassende opmaak is gevonden, de sluier heeft precies de juiste lengte en de bruidsjurk past als gegoten – nu ontbreken alleen nog de bijpassende bruidssieraden. Gouden bruidsjuwelen zijn een absolute favoriet en hebben nog niets van hun glamour verloren. Het materiaal heeft de mensheid altijd gefascineerd en staat ook vandaag nog symbool voor veiligheid en blijvende waarde. Het voordeel van het kiezen van gouden bruidsjuwelen is de veelzijdigheid in kleur dankzij de verschillende legeringen – zo kunt u precies de juiste tint goud vinden die bij de kleur van uw bruidsjurk past. De combinatie van verschillende tinten goud opent ook verdere mogelijkheden voor u om de stijl op uw grote dag verder te individualiseren. U vindt er de juiste juwelen voor elke jurk, van klassiek geelgoud tot puristisch witgoud en delicaat roségoud.

Welke bruidsjuwelen passen bij welke jurk?

Over het algemeen moet u de juwelen niet alleen aanpassen aan de jurk, maar ook aan uw persoonlijkheid. Het moet uw individuele type onderstrepen en ofwel eenvoudig, modern of extravagant zijn. Blijf hier bij één lijn en combineer niet in het wilde weg verschillende ontwerpen. Speelse juwelen, bijvoorbeeld, vragen om een even speelse jurk die met veel aandacht voor detail is gemaakt, terwijl eenvoudige, elegante patronen alleen goed samengaan met puristische juwelen. Een meer gedurfde bruidsjurk kan heel goed gecombineerd worden met romantische en gedurfde bruidsjuwelen, afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Bruidsjuwelen: hoeveel is te veel?

Weelderige gouden bruidskettingen mogen alleen brede en diepe halslijnen sieren, terwijl chique, zwierige hoofdtooien bijzonder goed staan bij kleine halslijnen, waar halssieraden meer terughoudend moeten zijn. Gouden bruidsjuwelen mogen alleen worden gedragen als de trouwringen van goud zijn. De algemene regel is: of het nu gaat om een eenvoudig medaillon, een glanzende Swarovski-diamanten hanger of een elegante parelketting: gouden bruidsjuwelen moeten altijd een uitgelezen blikvanger zijn en moeten spaarzaam worden gebruikt, anders verliezen de afzonderlijke stukken hun in het oog springende effect en wordt de hele look snel overladen.

Zet de kroon recht: zet effectieve accenten met een gouden tiara

Bijzonder glamoureuze accenten kunnen worden gezet met de bijpassende hoofdtooi. Diademen en tiara’s in goud maken van elke bruid een prinsesje en passen in principe bij elk kapsel – opgestoken of open gedragen. In ieder geval, het geeft ze dat sprookjesachtige iets. Lange vrouwen zijn hier in principe vrij in hun keuze, terwijl kortere dames beter een niet te hoge tiara kunnen kiezen als zij een aangenaam uiterlijk willen bereiken, ook al kan deze tiara hen in individuele gevallen langer doen lijken.

Ongeacht deze aanwijzingen geldt echter altijd de vuistregel: draag waar je je prettig in voelt. Tenslotte ben JIJ de belangrijkste persoon op de dag.

Zelfgemaakt: Mooie Accessoires voor de Bruid