Blogger met een passie: Tatjana_pastellrose

Tatjana heeft met haar Instagram-account tatjana_pastellrose een ongelooflijk bereik van bijna 68.000 abonnees bereikt. Ze balanceert haar baan als sociaal pedagoog, student en blogger. We spraken met haar over haar ervaringen als blogger, haar inspiratie en nog veel meer.

Bloggen – jezelf steeds opnieuw uitvinden

FIV: Tatjana, wat vind je het leukste aan bloggen?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Veel verschillende mensen ontmoeten, ideeën uitwisselen en natuurlijk mensen inspireren, maar ook geïnspireerd worden. Om je creativiteit uit te leven en jezelf steeds opnieuw uit te vinden.

FIV: Je inspireert je fans altijd met je outfits. Wie of wat inspireert je look?

De meeste inspiratie doe ik op straat op, ik ben dol op de streetstyle in Hamburg en Berlijn en doe daar altijd nieuwe ideeën op. Maar ik kijk ook op sociale media en blogs voor goede inspiratiebronnen. Ik heb niet één bepaald persoon die me inspireert.

 

fashion-mode-bloggerin-tatjana_pastellrose-interview-magazin-handtasche-beauty-makeup-outfits-antworten (11)

fashion-mode-bloggerin-tatjana_pastellrose-interview-magazin-handtasche-beauty-makeup-outfits-antworten (10)

FIV: Waar haal je de ideeën voor je berichten vandaan?

De ideeën komen meestal spontaan en uit de desbetreffende stemming. Ik plan zelden een outfit een paar dagen van tevoren. Ik ben altijd een zeer creatief persoon geweest en hield ervan om dingen te creëren.

Tatjana over omgaan met technologie: “Onmisbaar voor bloggers”.

FIV: Ook al heb je al wat ervaring als blogger, wat leer je nog?

“You never stop learning” zou ook een belangrijk punt moeten zijn in het leven als blogger. Daarmee bedoel ik niet zozeer de mode zelf, maar veeleer de technische zaken zoals “de juiste manier om de camera te gebruiken”, het onder de knie krijgen van verschillende computerprogramma’s, het schrijven van teksten en het in contact komen met samenwerkingspartners. Al deze punten kosten tijd en er is nog geen meester uit de hemel gevallen.

FIV: Was mode/beauty al een issue in je jeugd?

Daar kan ik zeker “ja” op zeggen. Als kind al hield ik van winkelen en me uitdrukken met mode. Ik heb ook veel tijd doorgebracht in de kleerkasten van mijn grootmoeder en moeder.

FIV: U houdt van de modewereld en bent een rolmodel voor velen. Heb je een favoriete ontwerper, model en blogger?

Mijn favoriete ontwerper op dit moment is Michael Kors, omdat hij hoogwaardige en vooral betaalbare mode biedt, tijdloos is en werkelijk elke look tot zijn recht laat komen. In de luxe sector vind ik Chloé en Tory Burch erg mooi, maar helaas bezit ik alleen een paar Tory Burch stud oorbellen. Mijn favoriete model is altijd Doutzen Kroes geweest, voor mij is er geen mooiere vrouw ter wereld dan zij. Ik heb geen favoriete blogger, er zijn veel geweldige accounts en ik heb een paar meiden die ik heel leuk vind en die me dagelijks inspireren op hun pagina’s.

Tatjana inspireert met betaalbare mode

FIV: Hoe onderscheidt u zich van andere bloggers?

Het schiet me meteen te binnen dat ik vooral betaalbare mode laat zien waar iedereen zich echt mee kan identificeren en deze stukken ook makkelijk kan shoppen. Ik ben ook bescheiden en down-to-earth, wat in de bloggerswereld helaas niet vanzelfsprekend is.

fashion-mode-bloggerin-tatjana_pastellrose-interview-magazin-handtasche-beauty-makeup-outfits-antworten (1)

fashion-mode-bloggerin-tatjana_pastellrose-interview-magazin-handtasche-beauty-makeup-outfits-antworten (2)

fashion-mode-bloggerin-tatjana_pastellrose-interview-magazin-handtasche-beauty-makeup-outfits-antworten (6)

FIV: Je hebt momenteel een ongelooflijk bereik van meer dan 67.000 abonnees. Hoe combineer je de universiteit met je werk op Instagram?

Ik studeer deeltijds en heb mijn job als sociaal pedagoog bijna 3 jaar uitgeoefend. Ik doe tegelijkertijd mijn Master’s degree met een geïntegreerde therapeuten opleiding en dat kan soms echt moeilijk zijn. Er zijn dagen dat ik niet weet waar mijn hoofd is. Maar de positieve aspecten wegen zwaarder dan de negatieve en ik ben dankbaar dat ik het leven leef dat ik nu leef.

Het studentenleven en een blogger zijn kan uitputtend zijn. Wat is jouw recept tegen lusteloosheid? Wat motiveert je?

Mijn familie, mijn vriend en mijn vrienden motiveren me het meest. Ze geven me kracht, luisteren naar me en zijn er altijd voor me. Ik hou er ook van om te sporten en op de bank te ontspannen met wat lekkers om me weer op te laden en me te amuseren.

FIV: Je hebt al bereikt waar velen van dromen: je hebt een grote schare fans als blogger. Wat is je grote droom, afgezien van succes op Instagram?

Mijn droom is om gezond te blijven en om zulke geweldige mensen om me heen te hebben die me steunen. Ik wil ook in mijn beroep mensen blijven helpen en ze iets meegeven om op weg te helpen.

FIV: Dank je, lieve Tatjana, voor het interview!

Meer informatie over tatjana_pastellrose:

Tatjana’s website: www.pastellrose.com