Belastingconsulent in uw buurt voor privé + vennootschap: tips, aanbeveling & beoordeling

Belastingadviseur bij u in de buurt – Een goede belastingadviseur bij u in de buurt vinden? Wij hebben dagenlang het internet afgezocht om de beste aanbevelingen te vinden voor belastingconsulenten in uw regio: Hamburg, Berlijn, Keulen, Düsseldorf, München, Stuttgart & Co. Voor uw particuliere belastingaangifte of inkomstenbelastingaangifte of complexere boekhouding voor bedrijven, van maandelijkse financiële boekhouding tot jaarrekeningen. Belastingen in Duitsland zijn ingewikkeld als u niet over de nodige kennis beschikt. Hier vindt u aanbevelingen voor belastingadviseurs in uw stad, inclusief adressen, telefoonnummers en websites. Aan het eind onze XXL belastingadviseursgids met links naar artikelen zoals de kosten van belastingadviseurs of de typische fouten die zelfstandigen maken bij het oprichten van een bedrijf.

Belastingadviseurs in Duitsland: Ratings

Schooltoelage, inkomstenbelasting, kilometervergoeding, enz. – de jaarlijkse belastingaangifte is een grote uitdaging voor zowel ondernemers als particulieren. Dit is waar de hulp van een belastingadviseur van pas komt. Zij ondersteunen u niet alleen bij het opstellen van uw belastingaangifte, maar vertegenwoordigen u ook in belastingzaken bij de belastingdienst, adviseren u over vermogens- en vastgoedbeheer en ondersteunen u ook bij de loonadministratie. Wij hebben hier de beste belastingadviseurs in uw stad voor u op een rijtje gezet.

Tip! Wat kost een belastingadviseur?

Wat kost een belastingadviseur per uur? Hoe worden de honoraria van de belastingadviseur berekend? Hoeveel moet een belastingadviseur kosten? En wat kost een belastingadviseur voor kleine ondernemingen? Als u nog geen ervaring hebt met belastingadviseurs, hebben wij hier officiële kosten en prijzen voor u, van de Federale Kamer van Belastingadviseurs. Tip! Onder de toelichting op het waardeforfait vindt u de kostentabel voor 100.000, 200.000 en 500.000 euro – dat is hoeveel uw belastingadviseur kost/verdient! Wat kost een belastingadviseur? Hier vindt u het antwoord:

Dien uw belastingaangifte in: Gemiddeld 1.027 euro aan belastingen terug

Volgens de OESO doet 57% van de Duitsers hun belastingaangifte zelf en zonder belastingadviseur! Belastingaangifte doen loont; gemiddeld krijgt iedereen die belastingaangifte doet 1.027 euro aan belastingen terug (bron: Federaal Bureau voor de Statistiek 2020).

Velen zeggen dat het Duitse belastingstelsel te ingewikkeld is. Maar het is een feit dat de overgrote meerderheid van de belastingbetalers in Duitsland hun belastingaangifte zelf doet, volgens de statistieken van de OESO. Zou je dat gedacht hebben? Slechts 43% van de Duitsers maakt voor zijn belastingaangifte gebruik van een tussenpersoon, bijvoorbeeld een goede en ervaren belastingconsulent in de buurt. Van 13,7 miljoen van deze belastingbetalers werd de inkomstenbelasting vastgesteld.

Daarvan ontvingen 12 miljoen belastingbetalers een belastingteruggave.

De belastingteruggave bedroeg gemiddeld 1.027 euro

Terugbetalingen tussen 100 en 1.000 euro kwamen bijzonder vaak voor (58%). In 9 % van de gevallen bedroeg de restitutie minder dan 100 euro. De belastingkantoren hebben in 2% van de gevallen bedragen van meer dan 5.000 euro terugbetaald.

Baden-Württemberg

Karlsruhe

Stuttgart

In onderzoek!

Beieren

Augsburg

Freiburg

München

München Ramersdorf-Perlach, Neuhausen-Nymphenburg, Bogenhausen of Schwabing-Freimann. Hier vindt u goede aanbevelingen van belastingadviseurs uit München:

Neurenberg

Neurenberg Galgenhof, Glockenhof, St. Leonhard, Kornburg, Worzeldorf of Steinbühl, hier vindt u goede aanbevelingen van belastingadviseurs:

Berlijn

Brandenburg

Potsdam

In onderzoek!

Bremen

Hamburg

Hesse

Frankfurt

Wiesbaden

Mecklenburg-Vorpommern

Schwerin

In onderzoek!

Nedersaksen

Hannover

Noordrijn-Westfalen

Bielefeld

Bochum

Bonn

Dortmund

Düsseldorf

Voedsel

Keulen

Rijnland-Palts

Mainz

Saarland

Saarlouis

In onderzoek!

Saksen

Dresden

Saksen-Anhalt

Maagdenburg

In onderzoek!

Sleeswijk-Holstein

Kiel

Thüringen

Erfurt

In onderzoek!

Belastingconsulent XXL: tips, kosten + meer

Lees meer over het vinden en inhuren van een belastingadviseur, en over de meest gemaakte fouten bij het inhuren van een belastingadviseur.

Een belastingadviseur zoeken en inhuren

Moet ik een belastingadviseur inhuren? Welke taken vervult een belastingadviseur? Hoeveel kost een belastingadviseur? Hier vindt u de antwoorden op uw vragen en nog veel meer informatie over het onderwerp belastingadviseurs in de buurt, het vinden van belastingadviseurs, kosten, taken, financiële boekhouding, jaarrekeningen en belastingen in het algemeen – maar laten we bij het begin beginnen.

Kosten en facturering

Wat kost een belastingadviseur per uur? Hoe worden de honoraria van de belastingadviseur berekend? Hoeveel moet een belastingadviseur kosten? En wat kost een belastingadviseur voor kleine ondernemingen? Als u nog geen ervaring hebt met belastingadviseurs, hebben wij hier officiële kosten en prijzen voor u, van de Federale Kamer van Belastingadviseurs. Tip! Onder de uitleg van het waardetarief vindt u de kostentabel voor 100.000, 200.000 en 500.000 euro – dit is hoeveel uw belastingadviseur kost / verdient!

Fouten: 3 risico’s voor uw bedrijf

Een belastingadviseur inhuren / Fouten – U wilt een goede belastingadviseur vinden! Want u wilt risico’s en gevaren vermijden, het kost u immers geld als u het verkeerde bedrijf inhuurt voor uw boekhouding. Kosten voor extra verwerking, advies en service en natuurlijk verliezen, bijvoorbeeld wanneer geen gebruik wordt gemaakt van belastingvoordelen (citaat hierboven). In het artikel over Lukinski worden 3 concrete risicofactoren beschreven, die meestal pas na jaren van samenwerking aan het licht komen. De 3 risico’s in een oogopslag.