Overnight Oats: de geheime tip van de fitness bloggers

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe u kunt afvallen zonder overdag te moeten worstelen en uzelf uit te hongeren? Wij hebben een optie voor u die elke ochtend zoeter zal maken! Bijna alle fitness- en foodbloggers zweren erbij en maken elke avond een gezond ontbijt klaar. Wil je weten hoe het werkt en welke verschillende manieren er zijn om haver te maken?

Overnight Oats: Maak van de belangrijkste maaltijd van de dag je favoriet!

Gezond, lekker en gevarieerd

Ben je nog steeds een beetje sceptisch en weet je niet zeker of je er werk in wilt steken om het voor te bereiden? Voordat ik u vertel hoe u het ontbijt maakt, volgen hier de voordelen ervan om uw beslissing te vergemakkelijken.

  • Snel
  • Bevordert de spieropbouw
  • Gezond
  • Gevarieerd (de meeste verschillende vormen van bereiding)
  • Het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen
  • Verzadigt voor een lange tijd

De bereiding: Het basisrecept

In principe is de bereiding altijd hetzelfde. Je neemt melk, yoghurt of een mengsel, afhankelijk van je smaak, en mengt dit met de havervlokken. Het is belangrijk dat de vloeistof altijd in de dubbele hoeveelheid wordt toegevoegd in vergelijking met de havervlokken. Vanaf dit punt is creativiteit vereist. De meeste consumenten van het populaire ontbijt voegen graag chiazaad toe. Waarom? De magische zaden leveren energie, eiwitten, reinigen de darmen en zijn rijk aan omega-3 vetzuren. Dus als je wilt afvallen, moeten chiazaadjes altijd op het menu staan. Hier heb ik een paar bereidingssuggesties voor u uitgezocht, zodat u uw basisrecept elke ochtend kunt variëren.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Deze heerlijke Overnight Oat is verfijnd met een specerij die vooral in de winter geweldig is: kaneel! Nadat je je havermout hebt gemengd met melk en, indien gewenst, chiazaad, moet je de pot een nacht in de koelkast laten opzwellen. De volgende morgen is het meeste werk al gedaan. Vanaf dit moment wordt niet alleen een beroep gedaan op creativiteit, maar ook op uw smaak. Er zijn talloze variaties van wat je met je haver kunt eten. Als u van bananen houdt, kunt u de volgende ochtend bananen in plakjes snijden en ze door uw haver mengen. Hazelnootpitten, kaneel en honing passen hier goed bij. Kaneel is niet alleen lekker met bananen, maar je kunt er ook andere noten of vruchten aan toevoegen, zoals druiven, appels, mandarijnen, pruimen of frambozen.

https://www.instagram.com/p/BpWhNWrChfV/

Ik zal je vertellen wat je nodig hebt om een heerlijke Overnight Oat te maken. Naast je basis haver, heb je appelstukjes, granaatappelpitjes, kaneel en yoghurt nodig. Omdat je niet elke dag zin hebt in kaneel en het ook niet iedereen elke tijd van het jaar past, heb ik hier iets heel anders voor je. In deze, Sally toont drie super eenvoudige en snelle manieren om uw ‘s nachts uit te maken.

Lifestyle van voedsel en fitness bloggers

Bekende food- en fitnessbloggers presenteren altijd graag overnight oats als ontbijt tussen de andere mooi opgemaakte, gezonde gerechten die ze posten. Bijvoorbeeld de 26-jarige Oostenrijkse Vallentinaballerina, die ook zeer begaan is met het thema fitness.

En nu komt iemand die iedereen zeker kent. Sophia Thiel. De 23-jarige bodybuilder en fitnessblogger heeft 1,3 miljoen volgers op Instagram. Ze motiveert ongelooflijk veel mensen en is een voorbeeld van een gezonde levensstijl. In deze video laat ze gezonde ontbijtopties zien, waaronder een Overnight Oat. Als zelfs Sophia Thiel zoiets eet, dan moet het iets betekenen.

Wat je je had voorgesteld voor een overnight oat was er niet en is nergens anders op internet te vinden? Laat dan je creativiteit de vrije loop en ontdek je eigen perfecte variatie. Wie weet, misschien kunt u anderen overtuigen van uw variatie!