Minnie Knows: Mode en schoonheid, leven tussen Londen en Berlijn!

Minnie, of “Minnie Knows” zoals ze bekend staat op Instagram en via haar blog, is een lifestyle en fashion rolmodel voor velen! Ze woont tussen Londen en Berlijn – Marie sprak met haar over haar persoonlijkheid, schoonheid en mode. Kom hier meer over Minnie te weten!

Natuurlijk kunt u alle belangrijke links naar Minnie Knows hier bij ons vinden:

“Het is echt moeilijk om voet aan de grond te krijgen met een blog deze dagen”.

Hallo, lieve Minnie. Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om je met een blog op de sociale media te vestigen. Als je naar je “online dagboek” kijkt, is het moeilijk te missen hoeveel tijd je erin investeert en hoeveel hart en ziel je erin legt. Wat vinden uw lezers zo leuk aan uw blog en hoe onderscheidt uw blog zich van de rest?

Dat is waar. Tegenwoordig is het echt moeilijk om voet aan de grond te krijgen met een blog. Toch is het mogelijk als je er echt 100% achter staat en je je lezers authentieke bijdragen en toegevoegde waarde biedt. Ik ben mijn blog in Londen begonnen, daarom schrijf ik nog steeds zowel in het Duits als in het Engels. Ik denk dat mijn lezers houden van de veelzijdigheid van mijn blog, vooral mijn stijl. Ik probeer graag verschillende trends uit en time mijn lezers ‘The Minnie Knows’ way. Mijn blog valt vooral in Duitsland op omdat ik een donkere huidskleur heb en hopelijk meisjes of vrouwen met mijn huidskleur en anderen inspireer om plezier met mode te hebben en iets te durven doen.

Een bericht gedeeld door Minnie (@minnieknows) op

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV


FIV: De lezers van je blog kennen de publieke kant van je, maar weten niet hoe je privé bent. Waarom stel je jezelf niet voor? Wat voor persoon ben jij achter je berichten en blogbijdragen en hoe zouden je vrienden je in drie woorden omschrijven?

Minnie: In mijn privé-leven ben ik rustig en ik ben gewoon graag thuis. Als je voortdurend op evenementen bent of op reis voor je werk, waardeer je vooral de tijd die je met je geliefden hebt. Daarom zou ik mezelf omschrijven als zeer nuchter en ontspannen in mijn privé-leven. Toch ben ik zeer ambitieus als het op werk aankomt en houd ik er niet van om te treuzelen of dingen uit te stellen. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als makkelijk in de omgang, spontaan en ambitieus.

“Mode is gewoon leuk!”

FIV: Ik zou zeggen dat de twee hoofdcategorieën op je blog “mode” en “schoonheid” zijn. Als je voor de rest van je leven een van deze twee dingen moest kiezen, zou het dan mode of schoonheid zijn?

Minnie: Dat zou 100% mode zijn! Met mode kan ik mezelf uitdrukken en heb ik eindeloze mogelijkheden om mezelf steeds weer opnieuw uit te vinden. En het is gewoon leuk. Ook zonder make-up kun je altijd schitteren met een mooie outfit en bijpassende accessoires!

FIV: Over mode gesproken, u bent al zes jaar met mode bezig. U weet precies wat de huidige trends zijn en hoe ze kunnen worden gecombineerd. Heb jij je persoonlijke modefavorieten en zijn er stukken die niet in je garderobe mogen ontbreken, vooral niet in de winter?

Minnie: Deze winter kan ik niet zonder een knusse teddy jas. Ik heb er al 3 en het aantal groeit nog. Over het algemeen zijn mijn persoonlijke favorieten toch al denim jeans, een wit basic t-shirt of blouse en comfortabele sneakers. Ik zou echt elke dag zo rondlopen als ik kon. Ik denk ook dat elke vrouw een simpele zwarte oversized blazer nodig heeft. Het geeft elke look net dat ietsje meer.


FIV: Op Instagram draag je momenteel vaak knusse winterjasjes en dikke truien. Hoe ziet volgens jou de perfecte winterlook er van top tot teen uit?

Minnie: De perfecte winter look voor mij is alles over comfort! Ik hou van de tweedelige look met shirt, trui, jas en wat accessoires. Dit jaar ben ik helemaal weg van teddyjassen, die super knus zijn en je warm houden. Wat schoeisel betreft, is een paar over-the-knee laarzen dit jaar een must!

FIV: In de categorie “Beauty” op je blog geef je je lezers tips en schrijf je over je huidroutine. Heb je nog tips voor mijn lezers tegen droge huid en lippen in de winter? Wat zijn jouw top 5 beauty essentials waar je de winter nooit zonder zou overleven?

Minnie: Ik kan in de winter absoluut niet zonder mijn Ultra Facial gezichtscrème van Kiehl’s. Ik gebruik het elke ochtend voordat ik mijn make-up doe. Het geeft mijn huid de hele dag lang de juiste hoeveelheid vocht. Voor mijn lippen gebruik ik mijn Blistex nogal onspectaculair. Helaas ben ik erg gevoelig wat mijn lippen betreft, daarom kan het voor mij geen lipgloss of lipstick zijn. Onlangs mocht ik echter een voor mij nieuw lipverzorgingsproduct gebruiken, namelijk de Eight Hour Nourishing Lip Balm van Elizabeth Arden. Ik was er erg enthousiast over en zou het zeker aanraden voor de winter.

En mannenmode? Minnie heeft het plan!

FIV: Een categorie op je blog heet “Herenkleding”. Welke stijl vindt u persoonlijk het mooist voor mannen?

Minnie: Bij mannen, of mijn man (lacht), hou ik van een eenvoudige stijl. Minder is zeker meer. Er gaat niets boven een coole chino, sneakers en een trui met V-hals. Ik ben dol op de kleuren marineblauw en beige bij mannen en vind trenchcoats of jassen in het algemeen in zulke kleuren dan ook gewoon geweldig! Ik hou niet van kleren die te strak zitten, maar ik kan wel iets dragen dat slank is.

“Goede feedback spoort aan”

FIV: Je hebt een zeer grote gemeenschap op Instagram. Veel mensen, waarschijnlijk vooral meisjes, worden regelmatig geïnspireerd door je berichten. Kwam je hoge bereik “van de ene dag op de andere” of was het meer een continu proces? Hoe voelde het om te zien dat je berichten zo goed aansloegen bij mensen?

Het is zeker niet van de ene dag op de andere gebeurd. Ik blog al zeven jaar. Minnie Knows is geboren in Londen toen ik nog studeerde en mijn uiterlijk wilde delen. Nu blog ik fulltime en het geeft je absoluut een goed gevoel en een gevoel van innerlijke voldoening als je ziet dat je werk wordt gewaardeerd. Anderzijds moedigt de goede feedback mij ook aan om mijn best te doen en de best mogelijke inhoud voor mijn lezers te produceren, om hen voortdurend te inspireren en om een zekere meerwaarde te creëren.

FIV: Werken aan je eigen persoon en vooral aan een blog kost veel tijd en moeite, maar is het uiteindelijk waard en maakt je gelukkig. Heb je bepaalde doelen die je zou willen bereiken en waar zie je jezelf over 5 jaar?

Minnie: Mijn doel is om constant te verbeteren op het gebied van content productie en vooral beeldbewerking. Ik werk er ook aan om de aspecten van het leven die mijn lezers het meest interesseren nog spannender te maken. Waar zie ik mezelf over 5 jaar? Phew, dat is moeilijk. Ik plan liever in een 1-jaars ritme. Voor 2018 heb ik mezelf de volgende doelen gesteld: nog meer hoogwaardige content creëren, zowel voor de blog als voor mijn Instagram-account. Ik wil me volgend jaar ook op reizen richten en heb al veel doelen op mijn bucketlist staan! Dus je kunt uitkijken naar een aantal echt spannende berichten.