Lorena: Duits Victoria’s Secret Model

Lorena Rae is een 23-jarig model uit Diepholz bij Bremen. Ze verhuisde begin 2017 naar New York om internationaal voet aan de grond te krijgen als model, en deed dat met veel succes. Dit jaar zweeft ze over de wereldberoemde catwalk met de andere engelen. Lorena had een zware weg achter zich tot ze bij de selectie kwam. Ze documenteert het pad voor haar fans op Intagram. Harde training en discipline, hoewel Lorena een totale sportmuil is. Maar uiteindelijk betaalde het harde werk zich uit en is Lorena nu een van de hotste modellen wereldwijd.
Daarmee is zij het vierde Duitse model na Claudia Schiffer, Heidi Klum en Toni Garrn die de beroemde catwalk bewandelt. Dit jaar zal Lorena Toni ontmoeten. Maar komt er misschien een clash tussen de twee blondines, aangezien Toni Garrn de ex van Leo is en Lorena in 2017 ook al een flirt met hem had? Maar dat is niet de enige ex waarmee ze in de show te maken krijgt.

De meeste mensen kennen Lorena waarschijnlijk onder haar artiestennaam Lorena Rae, maar haar echte achternaam is Rape, wat “verkrachting” betekent, waarschijnlijk een van de redenen om als internationaal model een artiestennaam te nemen. Met haar droomafmetingen van 86/66/92 is het niet ongewoon dat verschillende agentschappen het jonge model proberen te vinden. Lorena staat onder contract bij Nextmanagement, Promod Model Agency en Unique Models.

Lorena Rae Make Up Routine

Feiten over Lorena Rae

Leonardo en Loren buiten een club

https://www.youtube.com/watch?v=UyDf4dRmnwY