Linkin Park zanger Chester Bennington pleegt zelfmoord in LA!

Sinds een paar minuten circuleert er verschrikkelijk nieuws door de sociale netwerken: Chester Bennington, frontzanger van Linkin Park, heeft zelfmoord gepleegd. Het Amerikaanse portaal TMZ meldt dat Chester Bennington zichzelf heeft opgehangen in zijn privéwoning in Palos Verdes Estates in LA County (VS). Chester heeft hits gehad over de hele wereld. Linkin Park brak door met “One Step Closer”. Zijn lichaam werd vanochtend kort voor 9 uur in zijn huis gevonden (Amerikaanse tijd).

Chester Bennington laat 6 kinderen achter na zelfmoord

Chester kreeg zes kinderen en werd tweemaal verheiteratet. Jarenlang had de zanger gevochten tegen drugs en alcohol. Helaas was zijn dood niet geheel onverwacht. Hij had in het verleden al gezegd dat hij een zelfmoordpoging had gedaan. Als kind, werd Chester helaas misbruikt door een oudere man. Vandaag, 20 juli 2017, heeft hij daadwerkelijk een einde aan zijn leven gemaakt. Zijn strijd met alcohol en drugs is nu ook tot een einde gekomen. Ook zijn vriend Chris Cornell pleegde in mei van dit jaar zelfmoord. Vandaag zou zijn drieënvijftigste verjaardag zijn geweest. Misschien was deze speling van het lot te veel voor Bennington. Op de dag van zijn zelfmoord, schreef Chester een open brief aan Chris Cornell.

Linkin Park – One More Light: eerbetoon aan Chris Cornell

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Wereldster, vader en inspiratie voor een generatie

Linkin Park had zoveel hits tijdens hun carrière. We willen de mooiste nummers van Linkin Park nog eens herdenken. Ze overschreden grenzen en brachten stoffige rock terug in de moderne tijd. Ze veranderden veel en maakten echte evergreens met nummers als “Crawling” en “In the End”.

Chester Bennington zou vandaag 41 jaar oud worden.
RIP

Linkin Park: Crawling

Linkin Park: One Step Closer

Linkin Park: Numb

Linkin Park: Breaking The Habbit

Linkin Park: In The End