Chassis For Men: Poeder in plaats van deodorantspray voor de intieme zone – Sport & Business

Intieme zorg voor onder – tussen ons mannen en in privé! Het is 37° vandaag. Een grote groep jonge meisjes jogde net langs me. Niet één van hen zag eruit alsof ze hot was. Ik, aan de andere kant, kom net van sport, druipend van het zweet en ja, het voelt niet prettig. De meisjes, aan de andere kant: Vers, alsof ze net begonnen zijn. Ik droeg nog halfslachtig mijn sporttas mee, maar wist dat ik de hele zomer een plan nodig zou hebben tegen onaangenaam zweet, of dat nu op de redactievergadering zonder airconditioning was of na het sporten.

Ik ben absoluut geen fan van de klassieke deodorantspray, dus ging ik op YouTube op zoek naar nieuwe trendproducten uit de VS – ze hebben altijd een oplossing voor alles, dus waarom ook niet voor dat. Op een gegeven moment kwam ik vaak Chassis For Men tegen. s Werelds grootste parfum Youtuber Jeremy Fragrance, ondernemer en mannenmodel, maar ook wereldkampioen kickboksen Michael Smolik vertelt over Chassis For Men. Als twee doorgewinterde mannen en experts het product vieren, moet ik het misschien ook proberen?

Met Amazon Prime lag het de volgende dag al in mijn brievenbus en kon ik het meteen testen voor mijn avondtraining.

Het hoogtepunt van Chassis For Men

De meeste deodorant sprays veroorzaken vaak onaangename residu’s of plakkerigheid. Hou op.

Geen huidirritatie en 24 uur bescherming dankzij het poeder

Het Chassis For Men poeder daarentegen is heel gemakkelijk te dragen als een droog poederproduct. Geen onaangename kilte, geen plakkerigheid, klaar om te gaan sporten! Chassis For Men heeft het product speciaal ontwikkeld voor hoge eisen – net als voor echte wereldkampioenen. Het doet het ook zonder veel ingrediënten die gebruikelijk zijn in de meeste deodorant sprays, vooral de goedkope. Poeder is niet alleen prettiger om aan te brengen, het voelt ook heel natuurlijk en licht aan. Er is geen gevoel zoals bij de spray, van een extra laag die wordt aangebracht. De intieme delen, perfect droog, zelfs tijdens meer veeleisende oefeningen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Chassis For Men: frisheid voor onder en boven

Chassis For Men Premium Body Powder: Geoptimaliseerd voor mannen en speciaal voor de intieme zone:

Ingrediënten van Chassis For Men

Natuurlijk is het voor mij niet alleen belangrijk dat het product perfect werkt, maar ook dat het geen ingrediënten bevat die schadelijk voor mij zijn. Hier is een lijst van de ingrediënten van Chassis For Men.

  • Toverhazelaar – “Toverhazelaar heeft een adstringerende werking; het helpt de huid te voeden en te beschermen. Het wordt ook gebruikt om irritatie van kleine schaafwonden van de huid te verminderen”.
  • Aloë Vera – “Aloë Vera is een vetplantje dat bekend staat om zijn helende, verzachtende en verjongende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt voor zijn verdovende, antiseptische, antibacteriële en huidregenererende eigenschappen”.
  • Ook pompoenpitten (klinkt wel lekker)
  • Hop (gaat altijd op voor ons mannen)
  • Allantoïne (vochtregulerende en peelende werking)
  • Uvm.

De belofte:

De eerste en enige premium verzorgingslijn voor mannen die speciaal is samengesteld voor betere prestaties “daar beneden”. Onze producten werken samen om mannen de hele dag fris, droog en wrijvingsvrij te houden.

Mijn beschrijving was niet zo goed in detail, dus hier zijn de belangrijkste feiten over Chassis For Men nog eens: Het is het fijnste lichaamspoeder ter wereld – speciaal ontwikkeld voor mannen, staat er bij de beschrijving in Amazon. Het is ook het langst houdbare poeder met wat “Hydro-Shield Technologie” wordt genoemd. Het verzacht en verkoelt de geïrriteerde huid zonder talk, aluminium, parabenen of menthol. En natuurlijk is er voor ons mannen ook een beetje power: namelijk de power extract blend met hop, pompoenpitten, aloë, toverhazelaar en havermout. Trouwens, een paar dagen geleden ontdekte ik een mega mueslireep met haver! Meer over de heerlijke “pocket muesli” van Hafervoll.

Zaken – zweet is een no-go voor mannen!

Misschien weet jij dit ook? Voortdurend op weg naar de volgende afspraak, of het nu een redactievergadering is, een interview, een modeshow, een luchthaven of een hotel. Het maakt niet uit wanneer u mensen, klanten of werknemers ontmoet, vooral in sectoren die aandacht besteden aan het uiterlijk, niet alleen in modetijdschriften maar ook in luxe onroerend goed, de mode zelf, de reclame of de media, uw eigen ik moet juist zijn. Het gaat ons niet alleen om een goed lichaamsbeeld en een goede outfit, maar ook om een chique kapsel of bijpassende accessoires in de vorm van hoogwaardige of luxueuze horloges. Laten we eerlijk zijn, de lichaamsgeur moet ook goed zijn!

Sport- en fitnessoefeningen zijn voor mij niet de grootste aandachtspunten als het gaat om het voorkomen van onaangename geurtjes of zweet: Het gaat allemaal over zaken. Berlijn, Keulen, Londen, Sjanghai, je bent altijd onderweg en aan het eind van de dag of zelfs midden op de dag moet je altijd perfect gestyled zijn voor de afspraak. Wat hebben we aan de beste styling als we ons zelf ongemakkelijk voelen, bijvoorbeeld door onaangename lichaamsgeurtjes? Hoe onzekerder wij ons voelen over onszelf, hoe meer onzekerheid wij verspreiden in het dagelijks leven, in ons privé-leven, maar ook in zakelijke ontmoetingen.

Daarom is het belangrijk om schoonheidsproducten voor mannen te ontwikkelen die doen wat ze beloven. s Werelds grootste en meest succesvolle parfum Youtuber Jeremy Fragrance heeft het product ook opgenomen in zijn YouTube-kanaal. Natuurlijk zorgt elke Youtuber er nauwgezet voor dat de producten die ze promoten het beste van het beste zijn. Omdat niemand hen zou volgen als ze slechte tips gaven!

Jeremy Fragrance op Nivea, het schoonheidsproduct voor mannen en down under

https://www.youtube.com/watch?v=7uXvnsAwIn0

Fitness Sport: Het goede leven

Na een lange dag op het werk, soms zelfs ‘s ochtends, is het naar de sportschool! Voor een snelle trainingssessie, zonder veel afleiding en met absolute focus op de trainingsapparatuur. Zoals ik net schreef, ziet mijn dag er soms stressvol uit, wat je misschien kent van je eigen baan. Als het op mijn sportoefeningen aankomt, is het dubbel zoveel werk en natuurlijk dubbel zoveel zweet.

Hoe meer hoe beter? Sommige vrouwen zeggen dat ze de lichte geur van het zweet van een man aantrekkelijk vinden, maar ik vind dat zelf niet aantrekkelijk, dus ik heb iets nodig dat doeltreffend is tegen transpiratie, zelfs in de genitale zone. Nadat Jeremy Fragrance al een chassis over Nivea had gemaakt, vond ik deze van Michael Smolik, de huidige wereldkampioen kickboksen. Als de wereldkampioen zwaargewicht kickboksen geen referentie is voor ons mannen, wie dan wel?

Michael Smolik Video, Kickboxing Wereldkampioen x Chassis For Men

Chassis For Men is nu ook verkrijgbaar in Duitsland!

Twee sterke mannen overtuigden me van Chassis For Men op YouTube – zoals ik al zei, elke Youtuber besteedt aandacht aan kwaliteit voor zijn gemeenschap. Ik heb het ook uitvoerig getest! Alles is prachtig en top, maar je moet de prijs wel kunnen betalen. Momenteel kost een Chassis For Men net iets minder dan 18 €. Dat klinkt op het eerste gezicht veel, maar één blikje geeft u vele dagen en weken stressvrije bescherming tegen onaangename geurtjes die u storen, bijvoorbeeld in de genitale zone. Een onderwerp dat we vandaag absoluut moesten bespreken, onder ons mannen, onder vier ogen!

Chassis For Men is nog maar een paar weken verkrijgbaar in Duitsland, maar het product heeft al veel succes in de VS, waar de grootste Youtubers het nieuwe schoonheidsproduct voor mannen promoten, net als Alpha M.

Alpha M. x Chassis For Men (USA)

Hier vind je het Alpha M. Youtube Kanaal, echte naam Aaron Marino.

Chassis For Men: fris de zomer in

Chassis For Men Premium Body Powder: Geoptimaliseerd voor mannen en speciaal voor de intieme zone: