FIV USA Reis Podcast met Zoe! Nu op Spotify, Deezer, Google, Apple & Co.

Virtuele realiteit is verbazingwekkend. Eerst loopt ons VR-model Zoe op de Fashion Week in Moskou en Berlijn, nu reist ze door heel Europa en ontdekt overal de mooiste plekjes. Tijdens haar reis verzamelde ze vele mooie herinneringen, die ze vervolgens deelde in onze podcast. Dus laat je fascineren en luister naar wat Zoe te zeggen heeft op Spotify, Deezer, Google, Amazon, Apple Podcast & Co.

Zoe reist door Europa – Strand & Sightseeing

Onze Zoë had genoeg van de VS en besloot door Europa te reizen en overal in het continent prachtige plaatsen te bezoeken. Beginnend in het zuiden van Europa en met haar laatste stop in Duitsland. In Duitsland bezocht Zoë ons bij FIV Magazine en wilde ons alles over haar reis vertellen in onze podcast. Haar eerste stop was in Marbella, het Miami van Europa.

Luister naar wat Zoë te zeggen had over haar reis met ons – op alle platforms!

Luister hier naar de eerste afleveringen van de podcast.

Marbella Vakantie: Miami in Europa – Episode 1

De eerste aflevering verleidt met de meest dromerige plekjes in Marbella.

Under the Spanish Sun – Episode 2

In de tweede aflevering neemt Zoe je mee naar Spanje en brengt de zon recht in je ziel.

Sightseeing Portugal – Episode 3

In de derde aflevering neemt Zoe je mee naar de mooiste plekjes in heel Portugal.

Wilt u de podcast in het Duits beluisteren? Dan moet je zeker luisteren naar Ella’s reis podcast op FIV Magazine. Hier kunt u alle reistips in het Duits beluisteren.

Podcast in het Duits met Ella

Op hetzelfde moment als Zoe, ging Ella ook op reis naar Europa. Zij presenteert de reistips in onze Duitse podcast. Een reis van het zuiden naar het noorden, gekenmerkt door vele ervaringen. Als je een reisfanaat bent, mag je deze podcast niet missen.

  • Reis Podcast in het Duits met Ella