Influencer Funnypilgrim over mode, schoonheid en eten

Mira, een jonge vrouw uit Frankfurt, neemt je mee op een reis door dromerige landschappen in Frankfurt, laat je veel heerlijke veganistische gerechten zien en maakt regelmatig leuke posts van en met haar kat Peaches. Ze post regelmatig op haar blog, haar twee YouTube-kanalen en haar twee Instagram-accounts. Haar kat Peaches heeft zelfs haar eigen account en enkele duizenden volgers.

Wie is Funnypilgrim – Influencer: Schoonheid, mode & veganistisch eten

Wil je weten waar Mira vandaan komt en wie ze precies is? Dan is deze video precies goed voor jou.

Funnypilgrim , wiens echte naam Mira is, is jarig op 04 december. Ze is ongeveer 1,56 m lang. Mira deelt niet alleen haar talrijke beautytips met je, zodat je aanwijzingen hebt over hoe je je gewenste look kunt bereiken, maar ze deelt ook vele nuttige life hacks die ze voor de camera demonstreert voor het inrichten en ontwerpen van haar huis. Ook zij leeft al een paar jaar veganistisch en deelt graag haar ervaringen, recepten en shoppingtips via haar social media kanalen en blog. Ze heeft zelfs haar eigen veganistische kookboek geschreven en op de markt gebracht. Heel schattig en vermakelijk zijn ook haar posts en video’s van haar kat Peaches, die zelfs een eigen Instagram-profiel heeft en met enkele duizenden volgers praktisch een echte kattenbeïnvloeder is. Naast haar hoofdkanaal Funnypilgrim op YouTube, runt Mira ook het YouTube-kanaal Yummipilgrim, het bijbehorende Instagram-kanaal Yummipilgrim, een blog Funnypilgrim en een Instagram-pagina voor haar kat Funnypeaches.

Steun van een vriend: fotografie & video op de weg

Mira heeft momenteel een vriend die haar meestal vergezelt op haar reizen en vaak aan haar zijde staat als fotograaf en videograaf achter de camera. De twee zijn echter niet getrouwd en een huwelijk lijkt nog niet in de planning te zitten.

https://www.instagram.com/p/B1UEeuWo6MD/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Vrienden & familie: het privéleven van de influencer

Mira’s enige bekende familielid is Peaches, haar vierpotige kamergenoot. Peaches is een kat en heeft haar eigen Instagram-kanaal met enkele duizenden volgers, waar Mira de gedachten van Peaches vertolkt. Als je schattige en grappige foto’s en video’s van de speelse tabby kat wilt zien, moet je zeker haar Instagram-profiel bekijken. Mira houdt andere familieleden, of het nu haar vader, moeder of broers of zussen zijn, opzettelijk buiten het zicht van het publiek. De influencer is van mening dat ze anders veel privé-inzichten in haar leven geeft en dat ze haar vriend, andere vrienden en haar familie wil beschermen tegen ongewenste blikken. Iedereen die in de publieke belangstelling staat, als influencer, muzikant of professioneel atleet, staat vroeg of laat voor de keuze of hij zijn relatie, vrienden en familie al dan niet aan zijn volgers laat zien. We begrijpen het goed als je jezelf alleen aan je volgers voorstelt.

Beauty & Fitness: Workouts & veganistisch dieet van de Influencer

Mira is dan wel geen fitness-influencer, maar in haar privéleven is ze nog steeds erg sportief. Naast fietstochten en regelmatig joggen, doet de influencer ook aan krachttraining thuis om in vorm te blijven en zich goed te voelen. Haar zeer gezonde en vitaminerijke dieet is ook bevorderlijk voor haar topfiguur. Niet alleen via haar posts op YouTube, Instagram en haar blog krijgen haar fans een goed inzicht in haar gezonde eetpatroon. Als veganiste is zij ook zeer creatief wat haar dagelijkse gerechten betreft. Niets is eentonig bij haar, ze eet ook niet alleen maar tofu, integendeel – kleurrijker en smakelijker eten zie je bijna nergens.Mira heeft waarschijnlijk jarenlang haar schouderlange haar constant blond geverfd en wij denken – dat ze de juiste look voor haar gezichtstype heeft gevonden. Ze draagt haar haar het liefst los met een lichte golf. Mira draagt meestal een heel natuurlijk ogende make-up, maar ze gaat nooit zonder haar compact poeder en lipverzorging.

https://www.instagram.com/p/BllbOY-guDh/

Youtube video’s: Goedkoop winkelen & veganistisch koken

Een week goed, goedkoop & veganistisch met 30€ – is dat mogelijk?

Wil je veganistisch worden en toch goedkoop leven? Op het Youtube-kanaal Yummypilgrim neemt Mira je mee door haar week waarin ze het haar uitdaging heeft gemaakt om met 30€ gezond, lekker en zelfs veganistisch te eten.

Waar woont Mira (Funnypilgrim) ?

Mira woont in Frankfurt am Main. De op vier na grootste stad van Duitsland is bekend om zijn skyline met het hoofdkwartier van de Duitse Bundesbank, de Europese Centrale Bank en de Duitse beurs, het belangrijkste financiële en dienstencentrum ter wereld. Mira’s persoonlijke favoriete plekken in de stad zijn het oude operagebouw en het skatepark bij Osthafen.

Is je eerste veganistische kookboek al op de markt?

Het antwoord is ja. Yummikitchen is de naam van haar eerste kookboek, waarin je een culinaire reis rond de wereld kunt maken. Van nieuwe interpretaties van veganistische klassiekers als koolrolletjes tot nieuwe trendy gerechten als de verschillende vegan bowls, ze heeft haar favoriete gerechten voor je verzameld en toegankelijk gemaakt in een kookboek met prachtige foto’s en gedetailleerde instructies voor alle gerechten voor iedereen die geïnteresseerd is.

De Invloedrijke Kat

Ja, zeker, want Peaches heeft via haar minnares een Instagram-account met enkele duizenden volgers. Onder de toepasselijke naam Funnypeaches worden regelmatig vermakelijke, grappige en lieve foto’s en video’s op Instagram geplaatst. Peaches had haar eerste baan klaar – als model voor de omslag van Mira’s eerste veganistische kookboek.

https://www.instagram.com/p/Bnbthjgl2TE/

Is er een blog van Mira (Funnypilgrim)?

Het bestaat echt. Naast haar verschillende social media accounts, heeft Mira een blog met dezelfde naam als haar hoofdkanaal op YouTube: Grappige Pelgrim. Hierop presenteert ze haar veganistische eetideeën, haar favorieten op beautygebied, haar mode-ideeën en haar reizen.

Invloedrijke personen zoals…