Joop! Living: dressoirs, serviezen en elegante accessoires voor elke kamer

Joop! Living- Het merk Joop! maakte in de jaren 80 naam met heren- en damescollecties. Het staat voor tijdloze elegantie en werd meermaals bekroond voor zijn bijzonder goede stofkwaliteit, die alle producten bezitten. In het begin van de jaren 2000 richtte de beroemde Duitse ontwerper Wolfgang Joop een tweede merk op, Wunderkind, waarvan hij tot 2017 eigenaar was. Na het grote succes van Joop! is hij ook begonnen met het ontwerpen van woningtextiel met zijn merk Joop! Living, dat dezelfde kwaliteit in ieders huis moet brengen als in zijn mode is verwerkt. Intussen ontwerpt hij ook meubels voor verschillende delen van de flat en het huis. Hier vindt u meer informatie over Joop Living en haar productassortiment. Ben je geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur? Dan kunt u hier nog meer inspiratie, tips en trends vinden: Inrichtingsstijlen XXL.

Woonkamer inrichten met Joop! Living: meubels en meer

De woonkamer is de plek waar veel tijd wordt doorgebracht, en als tijdloze elegantie en hoogwaardig textiel belangrijk voor u zijn, dan bent u bij Joop! Living aan het juiste adres. Meermaals bekroonde stoffen zijn gemaakt door ontwerper Joop in elegante ontwerpen geschikt voor het inrichten van uw woonkamer.

Het neutrale kleurenpalet omvat voor elk wat wils. Er zijn grote sofa’s, geweldige kussens en bijpassende dekens. Alles in op elkaar afgestemde ontwerpen, zodat u zich echt thuis kunt voelen in uw woonkamer. Het meubilair is ook perfect harmonieus, zodat u mooie sets dressoirs en salontafels kunt kiezen en ze qua kleur kunt afstemmen op het textiel van de sofa.

Tip! Alle luxemerken voor de perfecte inrichting van A-Z vindt u in ons omvangrijke XXL-artikel Inrichtingsmerken

Meubilair: Dressoirs & Lowboards voor meer opbergruimte in de woonkamer

Voor de perfecte opbergruimte onder uw tv is een lowboard vaak een goed idee. Maar een dressoir kan ook heel praktisch zijn om een gang wat op te leuken. Iedereen die de ruimte heeft, is blij met nieuwe opbergmogelijkheden in huis – een elegant lowboard of dressoir is altijd een goed idee, en Joop! Living heeft ook deze gelegenheid aangegrepen om geweldige meubelen te ontwerpen die elegantie en een beetje glamour in uw woonruimte kunnen brengen.

Net als zijn andere ontwerpen zijn dit soort kasten zeer elegant en minimalistisch, zodat ze in elk huis een plaats zouden kunnen vinden. Het bijzondere van veel Joop! Living dressoirs is de individuele vormgeving, die u zelf kunt samenstellen om uw dressoir er precies zo uit te laten zien als u dat wilt. Dus het is net zo groot en kleurrijk als je wilt dat het is.

 • Glans Curves: € 1.700
 • Glanzend Cubic: € 2.500
 • Glans Basis: € 2.200
 • Dressoirsystemen in verschillende maten en kleuren vanaf € 2.000

Eetkamer: Joop! Eetkamercollectie met glazen, porselein en nog veel meer

Joop! Living heeft ook een geweldige selectie tafelaankleding. Van wijnglazen tot servetringen, u vindt hier ook prachtige sets die zorgen voor een harmonieuze en elegant gedekte eettafel. De borden, glazen en het bestek en alle andere accessoires voor de perfecte tafel zijn niet overladen met opvallende patronen en zorgen voor een perfect gecoördineerd huis doordat ze qua kleur zijn afgestemd op de rest van de Joop! Living inrichting en bij elkaar passen. Zo loopt, met de juiste keuze, dezelfde stijl door uw hele interieur.

 • Borden vanaf 40€
 • Wijnglazen vanaf 20€
 • Waterglazen vanaf 20€
 • Bestek set vanaf 350€
 • Tafelkleden vanaf 65€

In de slaapkamer: plafond, boxspring bed, gordijnen & co.

Uw retraite mag ook niet aan elegantie ontbreken. Gordijnen zijn bijzonder populair. Ook deze zijn aangepast aan de hoge standaard van textiel en geven uw slaapkamer een luxueuze uitstraling. Met het bijpassende beddengoed maakt u van uw slaapkamer een gezellige ruimte waarin u zich prettig voelt dankzij de op elkaar afgestemde en hoogwaardige stoffen. Naast hoogwaardig textiel in de slaapkamer, zoals kussens, gordijnen en bedovertrekken, ontwerpt Joop ook boxspringbedden en garderobekasten. Het meubilair voldoet aan dezelfde hoge ontwerp- en fabricagenormen als het textiel van het merk.

Prijzen: Uw slaapkamer door Joop!

 • Joop! Living Boxspring Bed vanaf € 3.000
 • Joop! Living Nachtkastje vanaf €750
 • Joop! Living Garderobe vanaf € 2.500
 • Joop! Living Beddengoed vanaf €120
 • Joop! Living Kussen vanaf €40
 • Joop! Living Gordijnen vanaf €70

Spa gevoel met elegante meubels en opbergruimte voor uw badkamer

Vooral als het om badkameraccessoires gaat, is Joop Living voor velen het perfecte merk. U kunt een tandenborstel beker of een cosmetische zakdoekjes dispenser krijgen. Maar u kunt ook vele andere artikelen vinden die door Joop! zijn ontworpen om uw badkamer niet alleen functioneel correct, maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken. Maak van uw badkamer een echte wellness-oase met accessoires van Joop! Living, zodat zelfs uw zeepbakje bij de handdoeken past. Want ook op het gebied van badtextiel loopt Joop! Living voorop als het om kwaliteit gaat. Handdoeken in alle maten, die u ook in bijpassende sets kunt kopen, zijn te vinden op de website of in geselecteerde winkels, evenals badmatten en badjassen, zodat u zich thuis in een kuuroord kunt wanen.

Welke Joop! badkamermeubels zijn er?

Maar als u op zoek bent naar meer elegantie in uw hele badkamer en textiel en accessoires zijn niet genoeg voor u, dan zijn er natuurlijk ook meubels voor uw badkamer van Joop! Living. De badmeubelen zijn bijzonder populair en kunnen aan uw ideeën worden aangepast. Ze zijn ook net zo elegant en minimalistisch als de rest van de Joop! Living meubelcollecties voor de woonkamer, slaapkamer en dergelijke.

 • Joop! Living Wastafel vanaf € 1.800
 • Joop! Living Wastafelmeubel vanaf 1500€
 • Joop! Living Handdoek Rail vanaf €200
 • Joop! Living Wasmand vanaf €200

Joop! Living Stores and Outlets?

Joop! Living is een zelfstandig merk, maar valt wel onder de paraplu van het Joop! bedrijf, dat voornamelijk kleding ontwerpt. Daarom is er helaas geen expliciete bijbehorende winkel, en dus ook geen bijbehorende verkooppunten. Maar hoe komt men aan de begeerde producten voor het huis, het appartement en de inrichting? De Joop! Living artikelen zijn ofwel direct online verkrijgbaar via de Joop! Living website, of in sommige gevallen ook in Joop! winkels, waar een deel van de homeware naast kleding wordt verkocht. Meubel- en interieurzaken zoals XXLutz of Schaffrath hebben ook delen van de Living-collecties in hun repertoire opgenomen. De zoektocht is de moeite waard!

Inrichten met Joop! Living: Video

In deze video krijgt u een rondleiding door een flat die volledig is ingericht met Joop! Living meubels en accessoires: