Online redacteur in meubilering en onroerend goed! Voltijd / Deeltijd + Stage (carrière instap) – Job

Online redacteur voor meubelen en onroerend goed – U houdt van meubelen en mooi onroerend goed? Hou je van media en marketing? Solliciteer dan naar een baan in ons tijdschrift! Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, momenteel vooral op het gebied van meubilair en onroerend goed. Word online redacteur in ons tijdschrift voor de afdeling binnenhuisarchitectuur en onroerend goed. Werk fulltime met ons team om bereik en blije bezoekers op te bouwen. Terug naar FIV Magazine Banen.

Uw baan: wonen, kopen en luxe leven

De thema’s in uw nieuwe resort zijn zeer divers! Aan de ene kant gaat het over informele onderwerpen, zoals verschillende interieurstijlen of zelfs de huizen van beroemdheden. Aan de andere kant gaat het erom dat onze lezers met ons nog veel meer te weten komen, bijvoorbeeld alles wat belangrijk is voor de eerste koopwoning.

FIV Feature X CM Models

Het gaat “gewoon” om schrijven, we ontwerpen kleine inhoudswerelden voor onze lezers!

Als één van uw artikelen 100 mensen per week bereikt, is dat 5600 lezers per jaar. Stel je 5.600 mensen voor. Elk en ieder van jullie. Plotseling is het niet meer “gewoon” schrijven. Immers, meer dan 5.000 mensen vertrouwen de aanbevelingen uit een artikel. Als uw artikel 1.000 lezers per week krijgt, is dat een hele 56.000 mensen per jaar en volgend jaar. PS: Uw artikelen zijn ook vertaald in 4 andere talen (Engels, Frans, Spaans en Italiaans).

Bij ons leer je Deep Content / Content Marketing

Je taken op de redactie

Je werk snel uitgelegd en alleen in opsommingstekens:

 • Je levert echte toegevoegde waarde voor onze lezers
 • Artikel lay-out – intelligente structuur
 • Het creëren van tekst en beeld inhoud in het CMS
 • Planning van nieuwe thematische gebieden in de afdeling
 • Samenwerking met merken en partners – PR
 • Werken met Photoshop
 • Af en toe videobewerking en audio (podcast)
 • Samenwerking tussen bedrijven (intern) @ CXMXO
 • Je leert know-how in de vastgoedhandel

We zijn op zoek naar jou fulltime, parttime in Keulen.

Tip voor beginners: Je hebt nog niet de kans gehad om ervaring op te doen op een redactie? Dan is onze tijdschriftstage misschien iets voor jou (hieronder).

Aanvang, salaris en werktijden

De belangrijkste feiten over aanvang, salaris en werktijden:

 • Startdatum: vanaf nu
 • Werktijden: Voltijd / Deeltijd
 • Geen weekends!
 • Salaris: volgens afspraak

Toepassing: Redactie voltijds / deeltijds

Stuur ons uw CV + korte begeleidende brief naar:

office@fivmagazine.com

Uw onderwerpen en taken

 1. Inrichtingsstijlen: luxe wonen
 2. Hoe Sterren Leven: Huis Tour
 3. Onroerend goed als investering: financiële vrijheid
 4. Trends in onroerend goed: bouwen en wonen in de toekomst

Inrichtingsstijlen: luxe wonen

Inrichtingsstijlen – wonen in landhuisstijl, met een retro look of in Scandinavische stijl. Elk huis is individueel. Wij willen onze lezers vooral inspiratie geven, maar ook tips voor nieuwe inrichtings trends. Daartoe werken wij aan ideeën voor de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer, de keuken, de badkamer en de eigen tuin via eigen onderzoek en in samenwerking met PR-bureaus en merken.

Hoe Sterren Leven: Huis Tour

Dit is hoe sterren leven – veel beroemdheden en influencers hebben miljoenen fans en zij willen natuurlijk weten hoe de huizen van hun sterren eruit zien. We kijken naar luxueuze villa’s in Beverly Hills (Los Angeles), maar ook naar chique loftwoningen in Berlin Mitte. Architectuur, binnenhuisarchitectuur en luxueuze meubelmerken.

Uw eerste flat kopen – veel van onze lezers zijn geïnteresseerd in het onderwerp van het bezitten van hun eigen huis, hun eigen droomhuis en het leven zonder huur. Daarom voorzien wij onze lezers ook van veel kennis, zodat zij zich optimaal kunnen voorbereiden op de aankoop van hun eerste appartement.

Onroerend goed als investering: financiële vrijheid

Onroerend goed als investering – sommige mensen gaan zelfs nog een stap verder en kopen een onroerend goed als investering. Dat betekent dat ze een eigendom kopen en het dan verhuren. Dat is heel slim! Want zo neem je heel wat belastingvoordelen mee. Bovendien betaalt uw huurder uw eerste woning af.

Vastgoedtrends: bouwen en wonen in de toekomst

Vastgoedtrends – van nieuwe wijken die in opkomst zijn tot trends als crowd-investing in de vastgoedsector, op onze redactie ben je ook op pad als trendscout. Op die manier zijn onze lezers de eersten die het weten als er iets nieuws is.

Sollicitatie: Online redactie fulltime / parttime

Stuur ons uw CV + korte begeleidende brief naar:

office@fivmagazine.com

Stage (nieuwkomer): ervaring opdoen

Voor ons is content creatie zoveel meer dan alleen teksten schrijven! Uiteindelijk bouwen we altijd aan een klein universum waarin onze gebruikers (lezers, bezoekers) goede informatie krijgen met toegevoegde waarde. Door afzonderlijke stukken inhoud op intelligente wijze met elkaar te verbinden, willen we dat bezoekers zoveel mogelijk leren. Het maakt niet uit of ze maar een paar seconden hebben, bijvoorbeeld terwijl ze op de metro wachten, of dat ze op een zondagochtend ontspannen een uitgebreid artikel lezen op een tablet.

In deze stage zul je dus niet alleen aanwezig zijn, maar ook veel creëren, produceren en leren.

Werkervaring opdoen in een stage – U hebt weinig praktijkervaring en zoekt een stage waar u veel kunt leren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Begin je stage bij ons met een kans om aangenomen te worden.

Verplichte stage mogelijk?

We krijgen vaak de vraag: “Kan ik bij jullie een verplichte stage doen? Ja! Wij bieden u ook de mogelijkheid om een volledige verplichte stage bij ons te lopen, waar u veel leert.

Perfect voor jou, ook van school en studierichtingen zoals:

 • Media Beheer
 • Public Relations
 • Media- en communicatiebeheer
 • Mediavormgeving; ontwerp en productie
 • Digitale media

Toepassing: Stage / Verplichte stage

Stuur ons uw CV + korte begeleidende brief naar:

office@fivmagazine.com