Zomer in Milaan: beste hotels & restaurants

Milaan is de bestemming voor liefhebbers van mode, kunst en design. Milaan, de modehoofdstad na Parijs, is nu de trendy stad van Italië voor toeristen uit de hele wereld. FIV heeft voor u de beste plaatsen om te slapen en te dineren in Milaan tijdens uw verblijf geselecteerd. Ontspanning, zorg, luxe, traditie en kwaliteit zijn de sleutelwoorden van onze selectie.

Luxe hotel en beroemd hotel in Milaan

Luxe hotel Milaan – Excelsior Hotel Gallia

Excelsior Hotel Gallia, a Luxury Collection Hotel, Milaan, werd gebouwd in 1932 en is gelegen in het hart van deze bruisende, creatieve stad, die dienst doet als het belangrijkste adres voor het nieuwe Milaan.
Het hotel is ideaal gelegen op minder dan een uur van de luchthaven van Milaan en op loopafstand van het operagebouw La Scala en het oude 15e-eeuwse kasteel Sforzesco, evenals de modewijk die zo’n wezenlijk deel uitmaakt van het ultra-stijlvolle karakter van de stad.

https://www.instagram.com/p/Bw6gJbCloRH/

https://www.instagram.com/p/Bqh22WwAOfz/

Verrassend luxe adres in het hart van Milaan – Palazzo Parigi Milan Hotel & Grand Spa

Palazzo Parigi bekoort door zijn majestueuze, met licht omgeven zalen, zijn kostbare kunstwerken en antiquiteiten, zijn marmer- en houtwerk, zijn eeuwenoude tuin, zijn lichte, gezellige kamers en suites met privéterras. Palazzo Parigi, het nieuwe 5-sterrenhotel in Milaan, zet het concept van gastvrijheid zelf in de verf, op een steenworp afstand van de modewijk, Brera en Teatro alla Scala.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/BjKmulBBweT/

https://www.instagram.com/p/Bb_u3aQBLJg/

Het echte Milaan, met Italiaanse geest in elk detail – Hotel Principe di Savoia

Met zijn uitzonderlijke normen op het gebied van gastvrijheid en zorg belichaamt Hotel Principe di Savoia de ware Milanese geest en onderscheidt het zich als een mijlpaal van echte luxe. Het hotel biedt een breed scala aan ontspannings- en verzorgingsdiensten in een echt Italiaanse omgeving en charme.

https://www.instagram.com/p/BvAFfLrncZx/

https://www.instagram.com/p/ByhnItUICIr/

Modern en luxe hotel in Milaan – Armani Hotel Milano

De stijl en filosofie van Armani bepalen elk detail van de 95 gastenkamers en suites in het Armani Hotel Milano. De Armani-benadering gaat verder dan visuele esthetiek en biedt een nieuw niveau van service onder leiding van de Lifestyle Service Department, die tot doel heeft de gastvrijheid van Giorgio Armani uit te breiden tot elke gast en ervoor te zorgen dat ze zich net zo ontspannen voelen als thuis. Het Armani Hotel Milano biedt verschillende gastenkamers en suites, allemaal in de zuiverste Armani-stijl, met een warme sfeer, comfortabele ruimtes, elegant meubilair en exclusieve decoraties.

https://www.instagram.com/p/Bn6bsbIjhEN/

https://www.instagram.com/p/Bn_BLKeFyCW/

De beste restaurants in Milaan

Nieuw restaurant – Sapori Solari

Sapori Solari is ontstaan uit een passie voor de smaak van traditie en een toewijding aan de zoektocht naar unieke smaken. Passie, ambacht, traditie: dat zijn de criteria die de keuze van de producten van Sapori Solari bepalen. Het gaat niet alleen om uitzonderlijke vleeswaren en typische kazen. Het zijn kleine meesterwerkjes van een kunst, de varkensslachterij, die enkele van de meest bijzondere en unieke smaken van het Italiaanse gastronomische erfgoed tot uitdrukking weet te brengen. Elk van hen heeft zijn eigen verhaal te vertellen, een verhaal dat vaak dat is van het kleine familiebedrijf dat hen heeft voortgebracht en dat generaties lang de wijsheid en de passie heeft doorgegeven die nodig waren om dit te doen. Achter elke goede smaak schuilt een geweldig verhaal.

https://www.instagram.com/p/ByiOTwplLHu/

https://www.instagram.com/p/BvbQXG1lsqK/

Live shows in het restaurant – Valentino Vintage Restaurant

Het restaurant “Valentino Vintage” is gevestigd in een charmant 17e eeuws gebouw in het hart van de stad Milaan, vlakbij het centrale Piazza San Babila en de modewijk. Het restaurant is een groot icoon van de Rodolfo Valentino bioscoop, vandaar de naam van het restaurant. Onze authentieke keuken, verbonden met de sterke Italiaanse traditie, combineert typische gerechten met nieuwe smaken. De specialiteit van dit restaurant, dat hij regelmatig organiseert, zijn live shows.

https://www.instagram.com/p/BqAbezwgI0y/

https://www.instagram.com/p/BYxlf5QAXVu/

Het truffelrestaurant – Tartufotto Savini Tartufi Truffelrestaurant

De truffel is de hoofdrolspeler van Tartufotto. In het hart van Milaan, een hoekje om de omhullende smaak in combinatie met de Italiaanse keuken te herontdekken. De creativiteit, het resultaat van de ervaring en de passie van de familie Savini, herinterpreteert de unieke kwaliteit van dit product: het resultaat is een fijne keuken, eenvoudig en intens.

https://www.instagram.com/p/ByXEDqpCDTV/

https://www.instagram.com/p/ByhXWkmCeit/

Hotels en restaurants wereldwijd

  • Hotels & Restaurant Parijs