Decoratie voor evenementen, bruiloften & co – Creatieve outfitters in Keulen & Düsseldorf

Komt de bruiloft van je zus eraan? Of zelfs je eigen? Staat er een kerstfeest op de planning of een groot evenement voor een grote klant? Wat er ook gevierd wordt, decoraties zijn een belangrijke factor in het creëren van de juiste sfeer. Maar zodat u niet uw hersens hoeft te pijnigen en hoeft na te denken over elk glas, elke kaars en elk lampje, zal dit artikel u helpen! Als je een belangrijke dag plant, heb je echt wel genoeg te doen dan je bezig te houden met het thema decoratie. Hier vindt u de beste tips en de mooiste decoraties in één overzicht.

Pretty Factory

De warme en uitnodigende stijl van Pretty Factory maakt van elk evenement een feel-good moment. Met koperkleuren en rustieke ontwerpen, combineert Pretty Factory shabby chic met praktisch nut.

https://www.instagram.com/p/BzXLKI3iCI7/

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Neem plaats.

De meubel- en decoratieverhuur Nimmplatz biedt decoraties voor de meest uiteenlopende omgevingen, om de belangrijkste dag van het leven, een bedrijfsevenement of iets heel anders liefdevol op te luisteren. Met verschillende stijlen, zoals Fresh & Clean of Urban Jungle, is er voor elk wat wils.

https://www.instagram.com/p/B37FPBti1ZL/

De Bruiloftstafel

Of het nu kleurrijk, helder en verfrissend of donker, klassiek en stijlvol is, The Wedding Table speelt in op specifieke wensen voor bruiloften. Verschillende stijlen bieden een brede waaier van decoratie en laten elke bruiloft zo individueel zijn als de mensen die ze vieren.

https://www.instagram.com/p/Bn-zu_ehCN1/

Bloemisterij Lounge

Floristik Lounge biedt ontwerpen en decoraties met prachtige bloemen, ballonnen en alles wat bij het thema past. Uit een enorm assortiment vindt u de juiste ontwerpen voor elke gelegenheid om een kerstfeest, bruiloft en alle andere evenementen perfect te organiseren.

https://www.instagram.com/p/BqKfxf6haNv/

Love Bandits

Love Bandits’ missie is om van het evenement een geweldige dag te maken, en dat betekent niet dat ze zich zorgen moeten maken over de decoratie. De Love Bandits nemen deze taak voor u op zich en hechten waarde aan een zeer persoonlijke uitstraling. Het belangrijkste is harmonie, dat is het motto hier!

https://www.instagram.com/p/B1xzjtSiHOq/

Wees uniek

Klassiek en modern, het combineren van deze twee mag geen probleem zijn voor Be Unique Events. Klanten van beroemdheden hebben ook hun bruiloft laten plannen door Be Unique en de foto’s zijn iets om trots op te zijn. Er wordt niet beknibbeld op bloemen en er wordt veel aandacht besteed aan details.

https://www.instagram.com/p/BRWqsHLj-3E/

Shabby Chic Evenement

Zoals de naam al doet vermoeden, is Shabby Chic een belangrijk stijlkenmerk van deze leverancier. Ondanks de naam kunt u echter veel verschillende stijlen en ideeën verwachten op de website of op sociale media. Of het nu heel modern of heel rustiek is, voor Shabby Chic evenementen is het geen probleem om u te oriënteren op verschillende stijlen en de perfecte decoratie te organiseren.

https://www.instagram.com/p/B2ZgfRxCI1B/

Kusjes en Karma

De perfecte mix van vintage en industrieel. Kisses and Karma zijn gespecialiseerd in bruiloften en brengen een levendig tintje aan de kleine droomwereld. Niet zo wit en neutraal, maar met goede contrasten onderstreept en veel aandacht voor detail.

https://www.instagram.com/p/Bx9TEzzC6NT/

Plaats werk

Als u van een meer boho, natuurlijke stijl houdt, zult u Platzwerk ook leuk vinden. Wij werken met: Hout, kaarsen en planten. Mooie contrasten van verschillende houtsoorten gemengd met een mix van planten en bladeren, plus een paar mooie details en voila! Vooral mooi op een zomerse dag en in de natuur, een duidelijke aanbeveling voor iedereen met oog voor klassieke schoonheid.

https://www.instagram.com/p/BlLXiS-Dv9I/

Dekostories

De liefde voor het detail heeft Josefin, de oprichtster van Dekostories, aangezet tot het decoreren van evenementen. Veel planten en zeer rustiek zijn te vinden bij Dekostories. Prachtige foto’s op Josefin’s website en social media inspireren je om te dromen en na te denken over je eigen bruiloft/evenement.

https://www.instagram.com/p/BxJ9cY9Jf-G/

Natali Bückert

Haar motto: Elk feest is uniek en origineel. Natali maakt er een punt van om haar klanten een brede waaier aan kleuren, stoffen en ideeën aan te bieden om elk evenement zo individueel en speciaal mogelijk te maken.

Balloni

Lichtjes, bloemen en vooral veel kleur. Balloni biedt een letterlijk kleurrijk spectrum aan keuzes. Ballonnen zijn een must, net als een paar kaarsen en je bent klaar om te gaan. Balloni biedt decoraties voor elke mogelijke gelegenheid en is dus een echte allrounder.

Liefdesaffaire

Liefdevol design staat bovenaan de lijst bij Liebelei. Een goede sfeer is immers het allerbelangrijkste om een evenement perfect te maken. Met verschillende aanbiedingen kan een grote keuze aan verschillende decoraties voor elke smaak worden gevonden. Wie van eenvoud houdt, zal van Liebelei houden. Als u echter iets meer wilt op een speciale dag, kunt u gemakkelijk meer kleurrijke en chique details toevoegen.