Ontwerpster Rebekka Ruétz: Modeweek Berlijn – Collectie

Rebekka Ruetz staat in heel Europa bekend als een gepassioneerd ontwerpster. Zij is geboren in Oostenrijk in 1984. Zij begon haar carrière aan de Innsbruck Fashion Ferrari School. Met haar studie Fashion & Design in München, studeerde ze af met Best Graduate en Cognos Relevance Award winnaar. Na mode-ervaringen in India en Londen met Peter Pilotto, werd “rebekka ruétz” in 2009 als label openbaar. In 2013 won ze ook de Best Newcomer Award, uitgereikt door STEFFL.

Rebekka Ruétz Mode

Rebekka Ruétz is aanwezig op vele mode-evenementen. Sommige monstercollecties zijn uniek, terwijl 50% van haar collectie in serieproductie gaat. Ze pimpt haar collectie met coole slogans en maakt statements. Ze maakt verschillende statements met ongewone snitten en patronen.

Duurzaamheid en mode

Rebekka Ruétz producten hebben een schone achtergrond. Haar shirts en hoodies zijn meestal gemaakt van 100% biologisch katoen, bamboe cellulose of Tencel.

Eerlijke slijtage

Fair Wear Foundation (FWF) – werkt samen met bedrijven en fabrieken om de arbeidsomstandigheden van werknemers in de kledingindustrie te verbeteren. FWF volgt de vooruitgang van bedrijven en deelt kennis en sociale dialoog om de relaties binnen de sector te versterken.

De Wereldwijde Norm voor Oranic Textiel

GOTS is wereldwijd bekend voor de verwerking ‘van textiel uit biologische vezels. Een beperking van chemische stoffen en naleving van de wereldvriendelijke criteria zijn vereist. OCS koopt 100% gecertificeerd biologisch katoen in garens, stoffen of afgewerkte producten.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Bereik conform

Reach beoogt de bescherming van de gezondheid en het milieu te verbeteren door betere intrinsieke eigenschappen van chemische stoffen.

Mercedes Benz Fashion Week 2019

Rebekka Ruétz presenteert haar collectie ook dit jaar weer op de Fashion Week. Haar herfst/wintercollectie hult ons in een denkbeeldige wolk die alleen maar charisma en charme uitstraalt. De gasten van de Fashion Week worden binnengeleid in een wereld van realiteitstransformatie. Beschermende silhouetten spelen samen met weelderige texturen, gedraaide lagen, decoratieve en extravagante ontwerpen. Haar collectie biedt een kleurenpalet van mosgroen – bordeaux en goud of zilver. Er worden 34 outfits gepresenteerd die effecten en versieringen naar een nieuw niveau tillen. Met luide bas en rockmuziek lopen de modellen over de catwalk en trekken alle blikken naar zich toe.

Waar staat Rebekka Ruétz voor?

Haar eigenzinnige en extravagante creaties en spannende materiaalcombinaties inspireren iedereen. Ze opent een wereld van moderne mode voor ons.