Nu nieuw: de supercoole merchandise van CM Models

CM Models is een van de beste agentschappen in Duitsland en zelfs internationaal raakt het steeds meer ingeburgerd. Hoewel het een zeer jong agentschap is, pas 3 jaar geleden opgericht, is het ongelooflijk succesvol. Het is echt indrukwekkend dat een agentschap het in zo’n korte tijd zo ver heeft geschopt. Zelfs het tijdschrift Bravo is gefascineerd en rekent CM Models voor de tweede maal officieel tot de TOP 10 agentschappen in Duitsland, hetgeen betekent dat het agentschap erin geslaagd is wereldberoemde agentschappen uit de running te verdringen. Als je op zoek bent naar een goed, professioneel en betrouwbaar modellenbureau, dan is CM Models de juiste keuze. Zij werken met veel goede, ervaren modellen, maar ook met veel nieuwe gezichten. Iedereen die model staat voor CM Models heeft de beste voorwaarden voor een succesvolle carrière.

https://www.instagram.com/p/BfiUBWpBdqz/

Cocaïnemodellen ontwerpen hun eigen koopwaar

Om succesvol te zijn, moet je jezelf onderscheiden, altijd een beetje beter en sneller zijn dan de concurrentie, creatieve ideeën hebben en ze uitvoeren. Daarom heeft het hippe agentschap nu een eigen online shop. Hoe cool is dat? Ze verkopen hun eigen merchandise, net als de sterren doen. Er zijn verschillende T-shirts, truien en zelfs coole collegejacks in alle trendy kleuren van zwart tot rood tot abrikoos. U kunt ook sportbroeken en jute zakken kopen. De kleding is bedrukt met het CM-logo of het opschrift CM Models. Als u iets wilt bestellen, kunt u dat gemakkelijk doen in de online winkel. De winkel heeft een duidelijke en moderne vormgeving en doet denken aan de trendwinkels Zara en Asos. De modellen vertegenwoordigen hun merk perfect en overtuigen met hun looks. Bovendien laten de 4 modellen zien dat de mode werkelijk door iedereen gedragen en gestyled kan worden. Opdat iedereen zijn gading kan vinden, is alle kleding verkrijgbaar in de maten XS – XXL. De prijzen variëren van 10 tot 50 euro. Echt een geweldig idee!

Hoe word ik een model bij CM Models?

Allereerst moet u voldoen aan de basisvereisten voor modellenwerk. Dit betekent dat als je een meisje bent, je tussen de 1,75 – 1,81 m lang moet zijn en een slank figuur en een mooi of ongewoon gezicht moet hebben. Als jongen moet je tussen 1,84 – 1,90 m lang zijn en een slank, atletisch figuur hebben. Een verzorgd en natuurlijk uiterlijk is zeer belangrijk. Mooie tanden, goede huid, goed verzorgd haar, handen en voeten zijn een must. Natuurlijkheid betekent geen extensions, valse wimpers en geen kunstnagels. Je moet ook zware make-up vermijden en idealiter geen tatoeages hebben. Om in de modellenwereld te werken, moet je ook een sterk gevoel van zelfvertrouwen hebben, professioneel zijn en een positieve uitstraling hebben. Hier vindt u ook een zeer gedetailleerde beschrijving van alle vereisten voor modellen. Daarna kunt u zich via de website aanmelden met alle gegevens, zoals lengte, maten en natuurlijke foto’s van uw gezicht en figuur. Als je interessant bent voor het agentschap, nemen de scouters binnen 2 weken contact met je op.

https://www.instagram.com/p/BkMdZCth-qC/

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV